Skriti mikrofon Matjaža Javšnika

30.10.2012 ob 04:05

Kot Izi v TV Dober Dan mi ni bil kul, sem ga pa pred leti začel spoštovati zaradi radijske oddaje Skriti mikrofon, kjer je klicaril razne ljudi in jih zajebaval do onemoglosti. Sedaj sem te posnetke znova našel na spletu in se vsakemu posebej krohotal kot že dolgo ne. Skriti mikrofon Matjaža Javšnika je bil vsaj zame nekaj najbolj smešnega, domiselnega in prepričljivega na slovenski radijski sceni. Pa vse te spontane reakcije ljudi, ki jih je klicaril. Še zdaj ne morem verjeti, da so vse skupaj vzeli zares in kljub očitnemu pretiravanju niso poštekali, da jih nekdo zeza. Pa vsa tista lažna imena, ki si jih je izmišljeval, pa njegovi smehi, ko se med foro tudi sam ni mogel več zadržati. Enkratno, res. Z vrhuncem v Tiliki, ki pokliče v avtoservis. Ta pa me sesuje od smeha, vedno znova, tudi zaradi mehanika, ki mu sprva ni jasno kaj za vraga se dogaja.

 

2 komentarjev na “Skriti mikrofon Matjaža Javšnika”

  1. spookymulder spookymulder pravi:

    Ja, ta njegov skriti mikrofon je bila zares izjemno zabavna potegavščina, pa najbolj mi je bilo všeč, ko so ga “žrtve” dejansko jemale resno, čeprav je govoril totalne neumnosti. Mene je najbolj nasmejal, ko je hotel v hotelu rezervirati za kongres zveze satanistov. XP

    http://www.youtube.com/watch?v=jck6Y-uR2B0

  2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

    Pri tem posnetku je šel najdlje z neumnostmi, ja :) , ampak receptorka se še vedno povsem normalno meni z njim in jo seveda zanima samo posel za njen hotel na Rogli :) Da dol padeš, res :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !