Tednik Celjan, what the fuck?

11.10.2012 ob 19:26

Okej, Tomaž Gantar, sedanji  minister za zdravje, je resda počel že ogromno reči, kar pomeni, da je bil župan Pirana, vodja županovega kabineta v Kopru, kandidat stranke Desus, doktor urologije, sodni izvedenec, mestni svetnik in direktor bolnice v Izoli, toda prepričan sem, da do zdaj še ni bil voditelj celjske prireditve Podeželje v mestu, pa četudi so mu to pripisali v novem izvodu Tednika Celjan, kjer je prireditev pokrivala novinarka Ika Plevnik.

Jp, to prireditev je vodil Iztok Gartner, ki ni bil nikoli minister za zdravje, župan Pirana, vodja županovega kabineta v Kopru, kandidat stranke Desus, doktor urologije, sodni izvedenec, mestni svetnik in direktor bolnice v Izoli. In vodil jo je že desetič. In kar je še bolj irončno, nekoč je bil tudi glavni in odgovorni urednik Tednika Celjan, za kateregaje že takrat pisala novinarka Ika Plevnik.

(c) celje.info

In pazi to, Iztok Gartner je imel med vodenjem prireditve oblečeno  majico, na kateri je pisalo Gartner, kar pa za Iko Plevnik še vedno ni bilo dovolj, da ga ne bi zamenjala za Tomaža Gantarja. Okej, Igorja Gartnerja bi še razumel, pa Iztoka Gantarja tudi, hudiča, še Igor Gantar bi šel skozi, nimam pa pojma, od kje je Plevnikova dobila Tomaža, jebemti no.

Brez skrbi, saj nisem jezen, nasmejal sem se kot že dolgo ne, ko me je na napako opozoril prijatelj, ki je kupil novega Celjana. Ampak je pa sramotno, če prav pomislim, pač grozna površnost, ki je očitno ušla tudi uredniku in lektorjem. In to ravno pri Tedniku Celjan, kjer bi prvi morali ločiti Tomaža Gantarja in Iztoka Gartnerja.

Fak no :)

 

4 komentarjev na “Tednik Celjan, what the fuck?”

 1. STELA pravi:

  Zadnje čase so pisci novic ipd člankov, pa naj gre za tiskan ali spletni medij, že kar moteče površni. Fajn, da si se napaki nasmejal….v bistvu pa ni smešno….huda šlamparija je to

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ma še posebej blesavo je to, da me Plevnikova pozna, da sem bil nekoč njen urednik, da to prireditev vodim že leta in da sem imel na majici celo svoj priimek. Me pa zanima, ali je isti dan, ko je pisala reportažo o prireditvi, pisala tudi kak članek o Tomažu Gantarju. Tako bi vsaj približno razumel njen lapsus :)

 3. AndrejM pravi:

  Morda te je iz navadnega amaterja poskušala povišati v doktorja urologije :) .

  Sicer pa so mi takšni lokalni tedniki in časopisi živ dolgčas, včasih jih (tudi iz nostalgije, da vidim, kaj počnejo, sploh Celjan) malo prelistam, to pa je vse. Sem pa dobil zadnjič v roke Zvezde Celja in kot tržniku mi je potem rojilo v glavi samo eno vprašanje: zakaj za vraga bi dal 2,5 eur za to, da vidim fotke nekaj celjskih wannabe zvezd? Saj jih lahko večino srečam za vogalom in grem z njimi na kavo.

 4. hanza pravi:

  celjan je iz leta v leto večji podn od podna

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !