IZTOK faking GARTNER

« | | »

Gostilna išče šefa

1.10.2012

Ujel sem le toliko, da sem potešil firbec, kar pomeni, da ne bom gledal, saj me ne zanima. Mi je pa neverjetno, da je prva oddaja trajala kar dve uri in pol in da bo zadeva na sporedu praktično vsak dan. Pa kdo bo to gledal, jebemti no. Kdo bo tako nor, da ga bo res zanimalo tako zelo, da bo nabavil  še Voyo in celo nek dodaten tv program, kjer bodo kamere vse skupaj prenašale dan in noč. Mar niso reality showi že nekaj časa passe in vse od Bara, ki je bil okej tudi meni, premalo atraktivna zadeva za tak prime time. Ma saj ne rečem, da oddaja ni profi narejena, toda hej, ne za dve uri in pol, pa za vsak dan, pa za glavni šov neke televizije. Fak no, pa kdo je tu nor, za boga milega. Mar slovenskega gledalca res ni več možno ujeti na drugačen način?

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 1.10.2012 ob 22:45 pod reality show. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

16 odgovorov na “Gostilna išče šefa”
 1. Vanja1 - 1.10.2012 ob 23:15

  Brezskrbi Iztok, oddaja ne bo vsak dan po 2 uri in pol, ampak enako kot kmetija… Glavna oddaja v živo, ki bo trajala res nekje 2 uri.
  Te “Dnevne” zadeve pa bodo trajale 1 Uro, od 20-21. Tak, da vsekakor bo to gledana zadeva. Jutri oddaje ni, pol od srede dalje pa bo po 1 uro, pa še to nwm, če ravno čist vsak dan.

 2. Pepi - 1.10.2012 ob 23:40
  Pepi

  Pa ob torkih kot kaže ni na sporedu. Zdaj je ob torkih House pa Preverjeno, kar je slabo, vsekakor slabše kot doslej, ko je bil House ob sredah. Je pa ta gostilna, bivši Harlekin, pri nas, v Medvodah … In v zadnjih letih je menjala nebroj lastnikov. Bomo videli, če bo stvar zdaj lavfala.

 3. IZTOK GARTNER - 1.10.2012 ob 23:50
  IZTOK GARTNER

  Zdaj, ko je tale šov, itak da bo, na polno, kaj bo potem, ko bo konec, pa bomo videli.

 4. darja - 2.10.2012 ob 00:16

  To bo noro zanimivo! Tukaj se bo upoštevala spretnost, iznajdljivost… In ker niti dva človeka nista enako sposobna, morajo pa delovat kot skupnost – sledi en sam kreg! En bo bolj pameten kot drug – so pa na nivoju ‘-’, pa nočem nič žalit…

  Cela štala booo! In kaj je lahko še bolj zanimivega?

  In stavim, da bo prva odletela Meri!

 5. Mirko - 2.10.2012 ob 10:40

  “Ujel sem le toliko, da sem potešil firbec, kar pomeni, da ne bom gledal, saj me ne zanima.”

  Zarečeni kruh … Bi si upal stavit da boš zadnji oddaji namenil vsaj toliko teksta kot X Factor US 2012.

 6. vezava denarja - 2.10.2012 ob 10:53

  Čist hudo bo se strinijam. Treba bo gledat :)

  Iztok, strinijam se s teboj. Ne samo reality showi, tudi TV je pase, če se ne bodo malo posodobili. Zakaj bi gledal dnevnik, če pokaže stare novice, ki jih ljudje že čez dan na netu preberejo, vreme so posodobili,…zakaj že, če imaš na netu na uro natančno ves dan…

 7. Bertrand - 2.10.2012 ob 12:02

  “Mar niso reality showi že nekaj časa passe”

  V spodnji objavi pa slepo hvaljenje X Factorja. priceless.

 8. STELA - 2.10.2012 ob 12:40

  Jaz sem ob včerajšnji oddaji narjedila to, kar že dolgo nisem….namreč zaspala:)

  Ma ne vem, kolk bo zanimivo…to je men ena mešanica med big brotherjem pa ramseyevim iskanjem glavnega kuharja…..in kam so sploh odpeljali tekmovalce?

  Ne vem, no….pustimo se preseneti:)

 9. IZTOK GARTNER - 2.10.2012 ob 14:34
  IZTOK GARTNER

  Bertrand, X Factor ni reality show, kjer je skupina istega folka zaprta v istem prostoru in ga kamera snema noč in dan, ampak pevsko tekmovanje. Razlika je ogromna, zato si svoj priceless zabij v rit, ker je butast.

 10. Dixi - 2.10.2012 ob 17:30

  Te reality showe pripravljajo profesionalci, ki dobro vedo kaj vžge in pali. In ti showi so odraz naše publike, bolj kot je neumno, bolj bo vžgalo, večja bo gledanost. Takšen je današnji svet, ki ga nam krojijo mediji. Pa nima smisla moralizirat, tako je in težko se bo kaj spremenilo.

 11. IZTOK GARTNER - 2.10.2012 ob 17:34
  IZTOK GARTNER

  Točno tako, ampak žalostno je, da je folk s tem zadovoljen in da vse to kupi tako zelo masovno. To je meni podobno debati o dobrem didžeju. Zame dober ni tisti, ki ima polno plesišče, zame je dober tisti, ki ima polno plesišče s kvalitetno musko, kar pomeni, da je izobrazil obiskovalce in ni udaril na prvo žogo.

  Pa treba je vedeti tudi to, da šov nima konkurence, saj je edini. Če bi jih bilo deset istočasno kot recimo v ZDA, lahko verjameš, da bi pogorel na polno.

 12. Miha - 2.10.2012 ob 17:35

  Oprosti, Iztok, vendar tudi X Factor in ostala takozvana pevska tekmovanja so reality showi. Si že kdaj sploh obiskal kakšno pravo pevsko tekmovanje, da bi vedel, kako ta zgledajo? Seveda, tista izven studia POP TV.

 13. IZTOK GARTNER - 2.10.2012 ob 17:39
  IZTOK GARTNER

  Lahko jim rečeš reality show v globalu, ampak vsakemu gumpcu je jasno, da je med X Factorjem in Big Brotherjem velikanska razlika v samem konceptu. X Factor se realityju BBja morda približa le v tistih kampih, ko je folk zbran skupaj in čaka, kdo bo šel dalje, pa recimo še pri delih, ko gre za mentorje, ki svojo ekipo trenira solo, ampak glavnina je na odru, kjer nastopa na stotine folka, pa potem ko se začne live show, ki nima čisto nič skupnega z bajto, v katero zaprejo deset ljudi, ki ne smejo domov in nimajo stika z zunanjim svetom. Če pa vzameva recimo Slovejija ima talent, pa je realityja še manj, saj ni boot kampov in mentorjev, ampak je folk pod kamero le na odru in za odrom tisti dan, ko je pač na vrsti. Drugače živi povsem po svoje. Ne gre posploševati, še posebej pa ne v kontekstu, da če šinfam Gostilno, da je glupo, da hvalim X Factor, saj gre za dve popolnoma različni oddaji.

 14. AndrejM - 2.10.2012 ob 20:39

  Tisti, ki nima kaj pametnejšega za početi, bo pač gledal to sranje. Ampak, sem gledal enih pet minut in sem se spraševal: za Boga milega, kje so staknili to voditeljico? A res ne najdejo koga boljšega?

 15. Klemen3000 - 3.10.2012 ob 12:47

  Brez zamere, ampak ena opazka. Vidim, da spremljaš razne zadeve po medijih, televiziji… Zanimivo, da kot poznavalec filma recimo omenjaš Gostilna išče šefa, pa X faktor, niti besede pa nisi recimo omenil o Festivalu slovenskega filma pred nekaj dnevi. Vem, da vsega ne moreš, ampak film je le eden tvojih področij, če se ne motim.

 16. IZTOK GARTNER - 3.10.2012 ob 14:20
  IZTOK GARTNER

  Tam me ni bilo, tv prenosa tudi ni bilo, filmov še nisem gledal, kar pomeni, da ne bi imelo smisla bluziti na pamet in pisati le zaradi tega, da bi pač navrgel nekaj tehnikalij.

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !