Dame in gospodje, Freddie Combs

29.09.2012 ob 13:50

Čez lužo se je že začela druga sezona X Factorja, eden izmed vrhuncev pa je bil prav gotovo nastop Freddieja Combsa, ki ga je na oder v invalidskem vozičku pripeljala žena. Čudovit moment, eden tistih, ki take šove dviga nad oblake.

 

10 komentarjev na “Dame in gospodje, Freddie Combs”

 1. Pepi Pepi pravi:

  Žena, ne mama. :D

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ups, lapsus. Saj je še rekel, da ga ženi podarja :)
  Ma če pa tako mlad zgleda, v resnici pa je 41 :)

 3. Pepi Pepi pravi:

  Hehe, ja … Se pa strinjam, da je kul moment, kjer se mi zdi poglavitno predvsem to, da je možakar tudi dobro odpel. V kakšnih manjših državah, recimo takih v obliki kokoši, je dovolj ali zgodba, ali talent. Ne potrebuješ obojega, morda zgodbo celo bolj. :D

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Točno tako, tip ni Fanika Križaj, ki je šla naprej samo zato, ker je bila pač invalidka, tip je v prvi vrsti tudi enkraten pevec, pa še njemu je Cowell rekel, da računa, da bo poskusil vstati iz vozička.
  Že vidim zgodbo za naprej, tip bo na oder prišel na vozičku, potem pa bom med petjem vstal in raztural :)
  Tako se dela X factor, jebemti.

 5. Nah pravi:

  Mogoč bom koga užalil, samo taki trenutki men res niso čist nič carski. Mene se dotakne samo dobro petje, kako oseba izgleda pa mi dol visi, pa če tehta 4 tone alpa ima 3 roke. Samo petje velje. In tak folk govori češ “folk me obsoja kr sem drugačen” ja pizda a to, da pa se te slavi na podlagi te drugačnosti pa kao ni diskriminacija.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ampak hej, poba tudi v resnici odlično poje.

 7. Nah pravi:

  on ja, una invalidka iz našega verzije šova pa ne

 8. ajda pravi:

  Morda mu bo to zagon za naprej, da bo dal še kar precej kg dol in da bo na odru stal in pel. Ne vem sicer kako ga lahko pri hujšanju podpira žena, upam, da ne bosta kmalu zamenjala vlogi, kar se tiče vozička. Zapel je pa res čudovito.

 9. lily pravi:

  Zapel je lepo, ja. En lepših momentov tega ameriškega X Factorja, ki drugače nima dosti duše. Pa še Britney je čudna. Zgleda mi ena razvajena kokoš.

 10. IZTOK faking GARTNER » X Factor US: Šesta avdicija pravi:

  [...] Freddie Combs, o katerem sem že pisal, je bil razlog, da sem ponovno trznil na X Factor in ga začel gledati sproti. Za razliko od lanske [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !