Lady Gaga

20.09.2012 ob 19:06

Glede na to, da se je Lady Gaga zadnje mesece pošteno zredila, lahko zaključim, da se v meso oblači zaradi tega, da ima hrano vedno pri roki, ali zaradi tega, ker obleko po nastopu z veseljem vedno znova požre. Je pa ta fora enako patetična kot Madonnino slačenje na zadnji turneji.

 

9 komentarjev na “Lady Gaga”

 1. Zelda pravi:

  Kelly Osborne pa je izjavila, da je Lady raca noseča. :)

 2. STELA pravi:

  Ja kolk je pa nagravžna, no…..če ne bi bla znana je še pogledal ne bi noben:)

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  V Afriki bi se stepli zanjo in jo požrli v slabi minuti :)

 4. Thomas pravi:

  Madonnino slačenje je znak poguma, kajti v njeni starosti si tega ne upa storiti veliko žensk.

  Gagino garderobno afnanje pa je znak … česa že?

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nop, prijatelj, Madonnio slačenje je znak patetike, obupa in zadnjih poskusov, da bi ostala med najbolj popularnimi. Če imaš za en kurac album, se moraš na odru pač slačiti na stara leta, jebat ga.

  Upajo mnoge, a redkokatera je tako blesava.

 6. Katarina pravi:

  Marička!

  Sicer nimam nič proti bedrcem, ampak ta pa ni užitna za pogledat

  Glede Madonne: občudujem igralke kot je Helen Mirren,ki je pri svojih 60+ letih tako seksi in privlačna, da ji ni potrebno nobeno slačenje. V bistvu si na tihem želim (in na glas povem), da bi se starala podobno kot ona. :)

 7. Thomas pravi:

  Ma dobro, Madonnina glasba resda ne pridobiva na kakovosti, za njene nastope pa lahko rečem, da je – vsaj na prejšnji turneji – bila top notch! Ženska je v taki formi, da je že to občudovanja vredno!

  Pa če pokaže en joško, jo pač pokaže. S tem sporoča, da pač še ni za staro šaro.
  Kaj pa, ko je Sophia Loren bila skoraj gola v koledarju pred parimi leti? Za njo nihče ni rekel, da to počne zato, ker pač sedaj nima več dobrih filmov in tako samo skupa ostati v sceni.
  Ali pa ko je Tina Turner nastopala v mini krilu!

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Je v formi, se strinjam, saj ima še vedno dovolj energije, da skače po odru, pa tudi od nekdaj je znana po svojih seksualnih provokacijah, ampak tele zadnje res delujejo sila poceni, kot obupan klic stare kurbe, ki ji ni jasno, da je njen čas že zdavnaj minil.

  Da ni za staro šaro sporoča z energičnimi nastopi in novim albumom, zato ji ni treba početi zraven še tega cenenega dreka.

 9. Thomas pravi:

  Nisem mislil za staro šaro v glasbenem smislu, temveč v kontekstu njene ženskosti. Tudi ženske, ki so 50+, imajo kaj pokazati – to je tudi njeno sporočilo.
  Me pa tole kritiziranje njene odrske radodarnosti spominja na odzive, ki jih je prejela Cher, ki je pri 40-ih nastopila na neki podelitvi nagrad, oblečena v – groza – samko nekih napol prozornih pajkicah!

  Sicer pa, kdo ima avtoriteto, da sodi o tem, kdaj je čas ženske že potekel? Očitno še ima svojo publiko.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !