Clint Eastwood je za Mitta Romneyja

31.08.2012 ob 03:20

Itak, da sem ga ujel med govorom na konvenciji republikancev, kjer je bil gost presenečenja. Huda bizarka, jebemti. Verjetno eden izmed najbolj nenavadnih političnih nastopov vseh časov. Pa tudi stand up, kjer je govoril z namišljenim Obamo in ga vseskozi tako ali drugače zbadal in zezal. Pa tudi brez Dirty Harryja seveda ni šlo, brez kultne mačo poze, kjer je Clint s prstom pokazal celo rezanje vratu in dejal: “When somebody does not do the job, we’ve got to let them go.” Odklop, vam rečem. Tudi na koncu, ko je dejal: “Go ahead,” in od navdušene publike dobil: “Make my day.” Filmsko od začetka do konca. Je pa zanimivo, da je bil Clint v mandatu starejšega Busha nekaj trenutkov predviden celo za podpredsednika, kar dokazuje tudi šala, ki jo je ruknil Romneyju in rekel: “Ko zmagaš, ne bom tvoj podpredsednik.” Bolj star, bolj nor je tale Clint, sicer nekoč tudi župan mesteca Carmel v Kaliforniji, ki zdaj ženi Dini pomaga tudi v novem reality showu na E!ju, kar je še bolj bizarno od tegale nastopa na konvenciji. Jp, Clint Eastwood ima svoj reality show, kot Kim Kardashian in Kendra, se pa sprašujem, če je z današnjim govorom Romneyju morda celo škodil. Še posebej v delu, ko se je zezal, da odvetniki niso dobri predsedniki in pri tem očitno pozabil, da je tudi Romney nekoč končal pravno fakulteto.

In da ne pozabim, res me zanima, koga bo zdaj našel Obama, kajti če ima protikandidat tako legendo kot je Eastwood, mu na področju šova težko konkuriraš.

 

5 komentarjev na “Clint Eastwood je za Mitta Romneyja”

 1. Andrej pravi:

  Zanimivo, sicer pa sem že prej slišal, da ne mara Obame. Večkrat sem ga ujel v kakih intervjujih, ko je vedno trdil, da Obama le obljublja in ne naredi niččesar. Sicer pa zanimivo, da ga gre zdelat takole neposredno.

 2. spookymulder spookymulder pravi:

  Upam, da je pokasiral vsaj masten ček, saj si razen financ s tem zagotovo ni naredil veliko uslug, ne v Hollywoodu, niti osebno, saj je meni v tem govoru deloval precej zmedeno in raztreseno, lahko bi rekel celo dementno in starčevsko. Sicer je res očitno govoril kar na pamet in ni bral teleprompterja, ampak vseeno se je nenavadno velikokrat ustavljal kar sredi stavkov in preskakoval različne teme in misli … dejansko pa ni povedal čisto nič vsebinskega, razen praznega smešenja Obame.

  Nasploh ta konvencija republikancev izgleda kot totalni napad na Obamo iz vseh topov, vendar čisto prazno in brez vsebine, ter hkrati zelo nepošteno, ko ga stalno napadajo, da ni naredil čisto nič dobrega, sami pa ne znajo povedati, kaj bi naredili tako zelo drugačnega, razen seveda neskončnega ponavljanja mantre o svobodnem in nereguliranem trgu … čeprav nas je točno to pripeljalo do točke, v katerem se danes nahaja svetovno gospodarstvo.

  Romney na žalost ni predstavnik demokracije, temveč tipičen zagovornik plutokracije. Zato vendarle upam, da bodo Američani še enkrat imeli dovolj zdrave pameti, da potrdijo še en mandat Obami, ne glede na to, da ni bil tak korak naprej, kot se je pričakovalo oziroma kot se je sam oglaševal, a še vedno je z njim ZDA naredila korak naprej, Romney pa bi znova pomenil korak nazaj … ne zgolj za ZDA, temveč za ves svet.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Andrej, malo je manjkalo, da ni ven potegnil magnuma :)

  Spooky, ma saj denarja ne rabi, torej to ni mogel biti motiv. Da je deloval zmedeno pa je krivo tudi to, da je govoril na pamet in če se ne motim niti enkrat ni uporabil teleprompterja kot vsi ostali govorci. In ne pozabi, da je star že 82 let. Pa tudi napačne podatke o višini brezposelnih je povedal, celo za 10 milijonov se je zmotil :)
  Samo napadanje, res je, kar je vedno slabo če mene vprašaš, še posebej če celo kampanjo zbaziraš le na tej fori.
  Tudi jaz sem še vedno za Obamo, je pa res, da je Romney namazan z vsemi žavbami in da bi znal presenetiti oz. da je kar konkreten tekmec Obami. Pa tudi uboj Osame je že kar precej daleč, zato bo moral Obama točke nabrati drugje.

 4. Zelda pravi:

  Ko sem pa zadnjič videla po televiziji, da ima Obama lastno pivovarno in je baje pivo zelo izvrstnega ukusa, bom tudi jaz zanj, mogoče bo zaupal recept Pivovarni Laško, da si bo spet pridobila svoj stari sloves. :)

 5. IZTOK faking GARTNER » Vote for Obama pravi:

  [...] for Obama 11.09.2012 Ko sem se po zdaj že zloglasnem nastopu Clinta Eastwooda na konvenciji republikancev spraševal, kaj za vraga bodo na svojem zborovanju pripravili [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !