Hrvaški pločnik slavnih

30.08.2012 ob 01:57

Dokler ne pridem do Hollywooda, bo Croatian Walk of Fame, kjer sem se moral nujno slikati ob zvezdah Radeta Šerbedžije in Oliverja Dragojevića, povsem okej nadomestilo. Malo trapasto je le dejstvo, da so vse skupaj naredili tako, da ni več možno dodati nobene nove zvezde, kar je škoda, saj so s tem znižali tržno nišo in zanimanje hrvaške javnosti.

 

4 komentarjev na “Hrvaški pločnik slavnih”

 1. spookymulder spookymulder pravi:

  To si bil verjetno v Opatiji? Zakaj misliš, da ni več prostora za nove zvezde? Ko sem nazadnje videl, je bilo več kot dovolj prostora za še eno vrsto zvezd npr. na pločniku na drugi strani dreves … razen če so sedaj tudi tam že vse zapolnili oziroma kaj razširili cesto?

  Sicer pa, zakaj nimamo česa takega tudi v Sloveniji? Ali pa morda imamo pa samo nisem še nikoli slišal za to?

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pločnik je narejen tako, da se mi je zdelo, da ni več prostora, saj se potem na ulici začnejo povsem druge reči, pa tudi tla so popolnoma drugačna od zadnje zvezde dalje, pa tudi od leta 2008 naprej niso naredili nobene nove zvezde, če se ne motim. Kot da je šlo za enkraten projekt, ki ga niso imeli v planu širiti ali dodatno tržiti ter ohranjati aktualnost ter zanimanje, kdo bo naslednji dobil svojo zvezdo. Morda je tudi denarja zmanjkalo, kdo ve.

  Pri nas tega ni, bi bilo pa kul, če bi bilo. Seveda, če se ne bi naši zvezdniki pobili od zavisti, ko bi koga recimo pozabili ali pa dali koga, ki si po mnenju nekoga drugega tega pač ne bi zaslužil :)

 3. STELA pravi:

  Pri nas, bi ….poleg tega, da bi se pobili, vsi hoteli zvezdo:) pa prej bi blo treba sprejet zakon z merili za dodelitev zvezd, pa lokacijo določit ….in ker nimamo v ta namen predvidenih lokacij, bi se moral ljubljančani pa mariborčani zment, kje bi to sploh blo….iskratka, kokr jaz poznam mentaliteto slovenceljnev se nikdr ne bi uspel zment….”in kar je še hujš….nekdo bi pri vsem tem mastno zaslužil…..:))

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Na koncu bi bil še referendum, ker Urška Čepin ne bi dobila zvezde :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !