IZTOK faking GARTNER

« | | »

Dobili še tri nove predsedniške kandidate

29.08.2012

Jp, v predsedniško tekmo so se podali še trije novi kandidati, kar pomeni, da jih je zdaj skupaj s Turkom in Pahorjem kar 612. To je seveda svetovni rekord, ki nam ga zavidajo tudi pri tekmi za guvernerja Kalifornije. In dosežek, s katerim se bo Slovenija za vedno ločila od Slovaške.

Pa poglejmo kdo so novi trije junaki, ki bi radi življenje v Sloveniji seveda spremenili na bolje.

1. Martin Lovranko-Lovry

Gospod Lovry prihaja iz Stične, star je 61 let, da bo zmagal pa je prepričan zaradi tega, ker nima kriminalne preteklosti in ker ga poznajo vsi lokalni čudaki v njegovem bloku.

2. Minka Polinek

Gospa Polinek, sicer rojena Ljubljančanka, je gotovo najstarejša kandidatka na letošnjih volitvah, saj jih bo oktobra ujela že 90. Na današnji tiskovki, kjer sta jo poslušala tudi Milan Zver in Monika Malešič, je povedala, da se bo zavzemala za zvišanje pokojnin in za dejstvo, da se bo spet dalo kaditi na javnih prostorih.

3. Janko Janko, mlajši

Gospod Janko Janko, mlajši prihaja iz Žalca, trenutno živi pri ločeni mačehi, socialne podpore ne dobiva, ker je noče, za predsedniško kandidaturo pa se je odločil zato, ker so se pač vsi, ki dajo kaj nase. Trenutno je zbral dva podpisa, a sumi, da mu jih je ukradel Artur Štern. In da ne pozabim, Janko Janko, mlajši v prostem času ne zna igrati kitare.

DODATEK:

V času, ko sem pisal tole objavo, smo dobili še enega kandidata, Fleša Miklavca iz Podbrega, ki zaenkrat o sebi noče povedati še ničesar. Ga pa prijatelji bojda kličejo podbreški Obama, kar pa je tudi nekaj, mar ne.

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 29.08.2012 ob 12:16 pod zabava. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

12 odgovorov na “Dobili še tri nove predsedniške kandidate”
 1. David - 29.08.2012 ob 13:52

  Vsi bi bili boljši, kot obstoječi favoriti. Slabše itak ne more biti, oziroma bolje ne bo nikoli.

 2. Zelda - 29.08.2012 ob 14:29

  Bom glasovala za Minko Polinek, da bomo kadilci, ko bo pritisnil mraz, lahko ponovno kadili v gostinskih lokalih. :)

 3. Zelda - 29.08.2012 ob 14:38

  Občani Pirana bodo pa sigurno dali glas Flešu Miklavcu, ker se bosta lahko z njihovim županom Bossmanom pogovarjala v materinem jeziku. :)

 4. AndrejM - 29.08.2012 ob 14:57

  Tudi jaz mislim, da so vsi štirje veliko bolj kredibilni od sedanjih in od medijev favoriziranih kandidatov. Slovenska politika je na žalost v stanju, ko bi bili od obstoječih (in na našo žalost tudi vladajočih in opozicijskih) politikov boljši tudi dementni okapiji.

 5. IZTOK GARTNER - 29.08.2012 ob 15:06
  IZTOK GARTNER

  Zelda, Fleš je pravkar objavil svoj slogan, kjer pravi takole: “Fleš bo zrihtu keš.” :)

 6. Zelda - 29.08.2012 ob 16:22

  Glede na to, da je bilo predsedniku države vzeto precej pooblastil, bi priporočala Flešu, da ustanovi kakšno novo stranko ,pride v parlament in potem kandidira za predsednika vlade, potem pa bo lahko zhritu keš, ker je Fleš. :)

 7. spookymulder - 30.08.2012 ob 01:02
  spookymulder

  Moj glas se nagiba v prid kandidatu Izy-G “Bober” Rituper-ju:

  http://i7.photobucket.com/albums/y269/borg313/MrPrezident.jpg

  Njegov program vsebuje naslednjih 7. zapovedi:

  1.) vsak večer prirejanje hip-hop žurk, s pomočjo katerih bomo pozabili na vsakodnevne težave s finančno krizo,
  2.) takojšnja eksekucija vseh tajkunov in zaplemba njihovega premoženja, za poplačilo ameriških raperjev, ki bodo gostje na prej omenjenih večernih žurkah,
  3.) prisilni nagobčniki za vse punkerice in njihova priklenitev za štedilnik ter predpis obveznega rojstva najmanj šestih otrok, punkerje pa se bo odvedlo na prisilno delo v Sibirijo
  4.) pobratenje s Putinom in prošnja za sprejem naših desidentov v njegova delovna taborišča v Sibiriji
  5.) zastonj bencin za vse (all you can drive!!!)
  6.) uvedba smrtne kazni za kakršnokoli sinhronizacijo animacij ali filmov + kamenjanje vseh tistih, ki bi bili pripravljeni sinhronizacijo poslušati
  7.) izdelava časovnega stroja, s katerim se bomo lahko vrnili v čas Tita, ko je bilo vse boljše in lepše

  Z vsem spoštovanjem do preostalih kandidatov, ampak mislim, da ima Izy-G zmago praktično že v žepu! ;-)

 8. IZTOK GARTNER - 30.08.2012 ob 01:07
  IZTOK GARTNER

  Faking dobra :)
  Jebat ga, Izy-G je novi favorit za zmago, moj glas pa bo dobil predvsem zaradi točke 6 :)

 9. IZTOK GARTNER - 30.08.2012 ob 01:26
  IZTOK GARTNER

  Pazi to, Spooky, še en kandidat in sicer Dr. Filip Hruškar, za prijatelje, Pesnik, ki ga ni podprl Desus. Njegov slogan je: “Slovenija je raj na Zemlji.” Zaenkrat je še samski, nekoč je bil šef pediatrije v Zagrebu, njegov top film pa je Čarovnikov vajenec. Njegov glavni plus, bil je premalo Janšev, da bi lahko pisal za politkis.si. Zjebati pa ga zna dejstvo, da nima pojma kdo sta Ernest Borgnine in Mary J. Blige in da je nor na sinhronizirane risanke :)
  http://shrani.si/f/1c/YI/xySI2uI/2012-08-30-012355.jpg

 10. spookymulder - 30.08.2012 ob 02:14
  spookymulder

  Ker oba izgledata izmed trenutnih kandidatov še najbolj resna (in tudi edina, ki ju dejansko vsaj malo briga prihodnost Slovenije), predlagam da uvedemo še mandat podpredsednika države in ju izvolimo kar oba v paketu. :D

 11. IZTOK GARTNER - 30.08.2012 ob 02:44
  IZTOK GARTNER

  Hm, po moje ne bo šlo zaradi različnega pogleda na sinhronizacijo, čeprav moram priznati, da je dobra ideja. Ampak vseeno je bolje, da bi bil eden Batman, drugi pa Robin, se pravi njegov sidekick, ne pa enakovredna persona, ker bi lahko prišlo do egotripaštva in bi na koncu dobili risanke, ki bi bile prvo polovico v angleščini, drugo pa v slovenščini :)

 12. IZTOK faking GARTNER » Predsedniške volitve 2012: Freak Show - 7.09.2012 ob 05:47

  [...] imate, moja zajebancija, ki sem jo serviral TULE, je bila dejansko manj zabavna in bizarna od tele oddaje, ki pa žal odraža tudi velik del [...]

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !