IZTOK faking GARTNER

« | | »

Happy Birthday Whitney

9.08.2012

Danes bi jih praznovala devetinštirideset. Še vedno dosti razmišljam o njeni smrti in razlogih zanjo. Pa še vedno me prime žalost, ko se spomnim trenutka, ko sem izvedel, da je ni več. Škoda, da se ni znala zbrati, za vedno razpucati svoje demone in opustiti slabe razvede, ki so ji načele tudi neverjeten vokal, ki ga nobena druga pevka ne bo več uspela ponoviti na tak fenomenalen način. Četudi na nek ironičen način lahko zaključim, da so jo prav droge iz user friendly pop pevkice spremenile v izjemno kvalitetno gospel in r&b izvajalko, so jo prav droge na koncu pahnile v pekel, iz katerega ni več našla izhoda. Pretiravala je in to je bil njen glavni problem.

Se je pa danes spominjam s pesmijo One Moment in Time, z eno najlepših balad vseh časov, ki jo je posnela za olimpijske igre v Seulu, kar je idealen čas tudi za zdajle, ko poteka olimpijada v Londonu. Je pa videospot izjemen spomin na olimpijske igre, saj so zbrani številni posnetki velikih šampionov, kar sproža dih vzemajočo nostalgijo in športno evforijo dvigne nad oblake.

YouTube slika preogleda
 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 9.08.2012 ob 14:32 pod Happy Birthday, whitney houston. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

4 odgovorov na “Happy Birthday Whitney”
 1. Jernej - 9.08.2012 ob 15:36

  Ko sem bral post in gledal video, sem se spomnil na povezavo med Whitney houston in Florence Griffith Joyner, ki je prav v Seoulu osvojila 3 zlate in srebrno medaljo. Žal sta obe odšle zaradi iste ali podobne stvari

 2. IZTOK GARTNER - 9.08.2012 ob 15:56
  IZTOK GARTNER

  Na nek način imaš celo prav, je pa res, da pri Flo Jo niso nikoli uradno dejali, da bi jemala poživila, saj je umrla od asmatičnega napada. Pa tudi na kokainu in heroinu ni bila nikoli, ampak naj bi jemala doping pizdarije za boljše športne rezultate. Lahko pa rečem, da to, kar je bila Whitney v muski, je bila Flo Jo v atletiki. Je pa čudno, da je zelo hitro zaključila svojo kariero. Morda dopinga niti ni bilo, ampak so ji le zavidali te nore rezultate oz. jim ni bilo jasno, kako jih lahko izvaja brez dopinga, saj je napredovala ekstremno hitro.

 3. ϸ - 9.08.2012 ob 17:34

  A ?
  A si?
  A si vidu?
  A si slišu tegale pobiča pet?
  A si ga slišu pet Whitneyino “I Will Always Love You?”
  (za čisto petko, kar se mene tiče) ;D

  http://www.youtube.com/watch?v=MPCjIGyrtYc

  p.s.: da še jst mal pošmrkam z vama … aaah … :cry:

 4. IZTOK GARTNER - 9.08.2012 ob 18:16
  IZTOK GARTNER

  Poznam tega fanta, ja, poje bolje kot je bila Whitney sposobna zapeti zadnjih deset let.

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !