London 2012: Drog

7.08.2012 ob 19:12

Jp, to  je tista prvina, kjer je nekoč raztural naš šampion Aljaž Pegan, ki ga letos tako kot Mitje Petkovška, mojstra na bradlji, žal ni na olimpijskih igrah.  Za Petkovška vem, da ga še zanima Rio in da je še vedno v igri, o Peganu pa nima kaj dosti pojma in ugibam, da je morda že končal z aktivno kariero.

Je bil pa danes drog izjemno zanimiv, saj so si tekmeci prva mesta pobirali drug za drugim. Najprej je kazalo, da bo zmagal izvrstni Nemec Fabian Hambuchen, bronast iz Pekinga, nato pa je bil še boljši Nizozemec Epke Zonderland, ki je tudi meni kot totalnemu laiku odprl usta in sem mu po brezhibnem doskoku iskreno zaploskal.

Gimnastika rata kul, ko jo enkrat začneš gledati. Četudi nisi fan, padeš noter in se čudiš nad spretnostjo, natančnostjo in nad gibčnostjo tekmovalcev. Pa vedno znova se sprašujem, koliko padcev in poškodbic mora miniti, da rataš tak mojster kot je recimo današnji zmagovalec Zonderland.

 

5 komentarjev na “London 2012: Drog”

 1. simontrcek pravi:

  Evo, naj dodam:

  http://www.e-fotografija.com/forum/viewtopic.php?f=48&t=33577

 2. pikica pravi:

  Epke je car. Ponavadi je za eno prvino potrebnih kar nekaj sto ponovitev, da ti uspe (lahko tudi tisoč, odvisno od tega, kako težka je), potem pa še nekaj sto, da jo izpiliš do perfektnosti.

 3. simon pravi:

  sorry za offtopic…samo kaj je pa z onim kitajcem ki je tekal na 110 z ovirami…

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Misliš oni ko se je polomil in je odšepal iz štadiona? Ja, izpadel je, kot junak seveda.

 5. pikica pravi:

  Cool fotke, simon.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !