London 2012: Usain faking Bolt

5.08.2012 ob 23:06

Hell yeah, Usain Bolt je spet zlat na 100 metrov. Usain Bolt je spet najhitrejši človek na svetu. Usain Bolt je vse ostale tekmece spet pustil zadaj ko pičke. Usain Bolt je zame danes to, kar je bil nekoč Carl Lewis, se pravi največji car atletike. Ko ostali začnejo teči, je Bolt že na cilju. Bolt je res jebeni bolt. Ko ostali tečejo, je Bolt še v slačilnici in jih na koncu vseeno premaga. V Pekingu je zmagal na 100, na 200 in v štafeti na 4 krat 100, zdaj pa ga kot kaže spet čaka popolnoma isti uspeh. Četudi je bil letos od njega po rezultatih boljši kolega Yohan Blake, se je Bolt, ta zabavljač in superstar, očitno šparal za olimpijske igre. Blake, ta novi Bolt, je bil na koncu drugi, tretje mesto pa je ujel enkratni Justin Gatlin, zlat iz Aten. Mi je pa zelo žal za Powella, ki ga je kot kaže zdelala poškodba, saj bi lahko morda prvič v zgodovini dobili trojno zmago iste države. In pazi to, Gatlin in Blake sta porušila svoja osebna rekorda, pa vseeno nista bila dovolj hitra za Usaina faking Bolta, ki je bil spet nad oblaki. Nor finale, eden najbolj napetih in živce parajočih v mojem lajfu.

 

12 komentarjev na “London 2012: Usain faking Bolt”

 1. simon pravi:

  On pa je res car od človeka izredno dobro karizmo ma.
  Svaka mu cast.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Točno tako. Tip je taka karizma, da se ostalih sploh ne vidi. Pa faca in ravno prav pozerček, da zabava in ne gre na živce.

 3. filmi pravi:

  Carsko. Razen poškodbe Powella vsi pod 10 sekund.

  Sicer ni tako epsko zmagal kot tista orjaška prednost v Pekingu, a ubranil naslov. In 5 stotink za rekordom.

  Zdaj pa še štafeta.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Brez dvoma eden najhitrejših final vseh časov.
  Ne samo štafeta, tudi 200 metrov bo carskih.
  Tako orjaško pa Bolt ni mogel zmagati, saj sta bila Gatlin in Blake prav tako vrhunska. Potem bi moral teči pod 9 sekund, kar pa seveda ne gre. A vseeno se je na koncu sprehodil in jih pustil konkretno zadaj.

 5. Jernej pravi:

  Mene pa zanima kako bi bilo, če bi tekel tudi Chuck Norris :)

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Bolt je edini, ki bi prefukal tudi Chucka Norrisa :)

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No, zdaj je uradno, Usain Bolt je hitrejši tudi od live streama na netu :)
  http://sports.yahoo.com/blogs/olympics-fourth-place-medal/nbc-live-stream-buffers-middle-bolt-100-meter-221830984–oly.html

 8. STELA pravi:

  Jp, vsi ostali tekači imajo prekleto smolo, da tekmujejo ravno v času, ko tekmuje Bolt….in ne morejo biti prvi čeprav so dobri

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Za vsako obdobje bi lahko rekli enako, vsako obdobje je imelo svojega šampiona, je pa res, da redki zdržijo tako dolgo kot to zdaj počne Bolt in kot je nekoč Carl Lewis. Po drugi strani pa ga je Blake že parkrat premagal, kar pomeni, da so šanse, da ga bo še, morda že na 200 metrov.

 10. Bloglover pravi:

  “Tip je taka karizma, da se ostalih sploh ne vidi.”

  Ne bo držalo. Fantastična nadarjenost in fenomenalni dosežki še ne prinesejo karizmatičnosti. Bolt je uberšprinter, uberatlet, uberšportnik, ampak karizme (v sodobnem pomenu besede) nima. Če igraš klovna in grejo ljudje na štadionu uau, to še ne pomeni karizme. Njegovi intervjuji so dolgočasni, kot osebnost je vse prej kot magnetično privlačen.

  Tudi Federer in Nadal npr. nista karizmatična, dosežkom navkljub, tudi Messi in Ronaldo nista. Karizmatičen, med tenisači, je Andy Roddick. Glej njegove tiskovne konference in boš videl o čem govorim.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Od kdaj se karizma športnika vrednoti po tiskovkah in intervjujih? To dvoje gleda stokrat manj ljudi kot tekmo in početje pred njo in takoj po njej. In Bolt je v tem mojster. In to je zame karizma, delanje šova, spektakla, filma, če hočeš. Ko Bolt stopi na stezo, se folku strga, ko napovejo njegov ime, je folk v nezavesti, ko naredi kako foro, folk popada s stolov, ko začne teči in zmaga, pa je folk skupaj z njim itak nad oblaki.

  Bolt je huda faca in tudi to je njegova zmaga. Za razliko pod recimo Gatlina, ki je resen sto na uro. Še vedno frajer, a ni taka zvezda, četudi bi zmagal, ne bi bil, ker nima pravega filinga za delanje šova.

 12. simon pravi:

  Gatlin je tipični american..nadut..domoljuben tak vsaj po tistem njegovem pozdravu sklepam…prevec resen..
  Bolt mi pa deluje kot otrok :D vedno za salo,nove finte…

  Isti na nogometnih igriscah ti je Balotteli vedno nekaj noveg ušpiči :)
  Pri njem je tak al ga mas rad al sovrazis…meni je faca čeprav igra za moj najbolj osovrazen klub Mancheter City.

  http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/video-mario-balotelli-enfant-terrible-modernega-nogometa/285856

  Poglej se videje in bos videl ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !