London 2012: Michael Phelps vs. Ryan Lochte

2.08.2012 ob 21:40

Ej, tole je bilo še bolj napeto kot šprint v atletiki, jebemti. Neverjeten adrenalin, resno. In to v plavanju na 200 metrov mešano, kjer sta se v bazenu spet znašla Michael Phelps in Ryan Lochte, dva največja favorita in tekmeca, ki sta seveda plavala na vse ali nič. Drugo mesto ni štelo, važno je bilo samo to, kdo bo zmagal in kdo bo spet na vrhu sveta. Lochte, ki je Phelpsa premagal na 400 metrov, kjer je Phelps ostal celo brez medalje, je bil prepričan, da bo zmagal tudi tokrat, je pa res, da je bil malce utrujen zaradi plavanja na 100 metrov hrbtno, kjer je bil pol ure pred tole tekmo tretji. Četudi je kazalo, da Phelps na letošnjih igrah ni v najboljši formi in je le še senca šampijona izpred štirih let, je danes znova dokazal, da je še vedno največji car plavanja in da mu Lochte zaenkrat ni niti do kolen. Phelps je legenda in pop zvezda, Lochte je le pop zvezda. In pazi to, Phelps je s to zmago porušil še en zgodovinski mejnik, saj je, če se ne motim, postal edini športnik, ki je osvojil zlato medaljo na treh zaporednih olimpijskih igrah.

Jp, Michael Phelps, pardon, Michael faking Phelps, je razlog, zakaj bi človek začel trenirati plavanje.

 

2 komentarjev na “London 2012: Michael Phelps vs. Ryan Lochte”

  1. Igor pravi:

    Motiš se, Krisztina Egerszagi je pobrala zlato na treh zaporednih OI. Pa ne se izgovarjat, da si napisal športnik in ne športnica :)

  2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

    Nimam se kaj zgovarjati, tako sem razumel našo komentatorko :)
    Zdaj pa čekiram in vidim, da gre menda samo za plavanje in ne na spološno, kar pomeni, da je poleg Egerszagijeve verjetno še kdo, ki mu je uspel tak nor trojček.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !