Larry Wachowski, what the fuck?

1.08.2012 ob 01:23

Larry Wachowski, ki je z bratom Andyjem režiral in oscenaril Matrico, je po novem ženska Lana Wachowski. Jp, prav ste prebrali, zdaj Matrice nista več režirala brata Wachowski, ampak brat in sestra Wachowski. Se je pa Larryju sukalo že v času drugega dela Matrice, saj je ženo pustil zaradi neke zloglasne domine, sedaj pa se je s pomočjo hormonske terapije spremenil še v žensko. Da je bizarka popolna, Larry ni le navadna ženska, marveč nekakšna zanemarjena punkerka z roza dredi, kar je resnično najbolj nora novica, kar sem jih slišal v zadnjem času.

In ko smo že pri familiji Wachowski, letos bo izšel njun film Cloud Atlas s Tomom Hanksom, Halle Berry, Hughom Grantom in Susan Sarandon, trailer, ki je dolg skoraj šest minut, kar je še ena norija, pa zgleda prekleto dobro, zanimivo, veličastno in posebno, kar pomeni, da obeta zelo dober film.

 

7 komentarjev na “Larry Wachowski, what the fuck?”

 1. Filip pravi:

  Mislim, da je Larry postal Lana že kar nekaj časa nazaj, tale intervju, iz katerega je vzeta zgornja slika, pa je eden redkih, v katerem se je Lana dejansko pojavila.
  Cloud Atlas pa res zgleda fenomenalno in emocionalno, me pa po trailerju zelo zelo močno spominja na mojstrovino Mr. Nobody iz leta 2009: http://filipcapuder.blog.siol.net/2011/03/12/mr-nobody-2009/

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  A se je tudi dejansko že operiral kot Salome?
  Mr. Nobody še nisem videl, vidim pa, da pišeš, da je po tvoje eden najbolj spregledanih filmov ever, očitno res :)
  Tule pa intervju z Lano, bizarno do konca, jebemti.
  http://www.youtube.com/watch?v=3MrotEnTUt0

 3. Filip pravi:

  Še za zanimivost: si opazil, da v trailerju tistega jezdeca/samuraja/karkoli je že, igra Hugh Grant? Grant je v enem intervjuju celo izjavil, da bo v tem filmu odigral najbolj ‘evil’ vlogo v svoji karieri in najbrž je to to..
  Evo, ustavi na 2:44 (http://www.youtube.com/watch?v=hWnAqFyaQ5s) :D

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Totalno netipična vloga zanj, res je. Pa okej zgleda pravzaprav. Nisem bil pozoren nanj, ne bi ga opazil, če sem iskren.
  Je pa res, da je njegova kariera zadnje čase v zatonu, kar pomeni, da mu tudi tale vloga ne bo prinesla starih oboževalk, ki si ga želijo gledati kot romantičnega junaka. Berem pa, da ga drugo leto menda čaka tretji del Bridget Jones, zato sklepam, da si je spet zaželel stare slave.
  Dejansko nimam pojma kaj ga je ustavilo, da je vzel 3 leta pavze. Morda neuspeh grozno slabi Morganov, kdo ve.

 5. lily pravi:

  Mislim, da je v enem intervjuju Hugh Grant rekel, da se mu ne da več in da vzame le še kakšno vlogo bolj tako, če se mu dopade.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No ja, če ti zadnji trije filme finančno pogorijo, je to dober izgovor.

 7. IZTOK faking GARTNER » Recenzija: Cloud Atlas pravi:

  [...] se porazgubijo v veličastnosti in izvirnosti ideje, ki si res zasluži globoko spoštovanje. Brata Wachowski, sedaj po novem kot veste brat in sestra, avtorja kultne Matrice, ki tudi tokrat šprica iz mnogih [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !