London 2012: Michael Phelps končno osvojil medaljo

31.07.2012 ob 23:09

Najprej malo plavalne nostalgije, ki zame sega v čase, ko smo kot podivjani navijali za brata Petrič. Celo plavanje sem začel trenirati zaradi Boruta, če se spomnim prav. Pa dobro mi je šlo, še posebej v kravlu, zato sem bil zelo jezen, da me je dal trener na lokalnem tekmovanju plavati žabico, kjer se nisem najbolje izkazal, kar pomeni, da sem plavalno kariero obesil na klin.

Pa gremo k Phelpsu, ki mu letos ne gre najbolje. Ki puši na vseh individualnih nastopih in je bil do danes le senca velikega šampiona iz prejšnjih olimpijskih iger. Celo na 200 delfina je bil le drugi, jebemti, kar je zanj isto kot da bi bil zadnji. Če si Michael faking Phelps moraš biti prvi, če ne te ni. Je pa zdaj vendarle zmagal kot član ameriške štafete, kar pomeni, da je na novo napisal zgodovino plavanja in osvojil že devetnajsto medaljo v karieri, od tega kar petnajst zlatih. To pa so cifre, o katerih je lahko sanjal tudi Mark Spitz, ki ga je Phelps posekal že pred štirimi leti, ko je osvojil osem zlatih medalj na istih igrah. In cifre, ki Phelpsa postavljajo na sam vrh med vsemi športniki, ki so kdaj osvojil ogromno cifro medalj. Vauu faking vauuu.

 

1 komentar na “London 2012: Michael Phelps končno osvojil medaljo”

  1. IZTOK faking GARTNER » London 2012: Michael Phelps vs. Ryan Lochte pravi:

    [...] adrenalin, resno. In to v plavanju na 200 metrov mešano, kjer sta se v bazenu spet znašla Michael Phelps in Ryan Lochte, dva največja favorita in tekmeca, ki sta seveda plavala na vse ali nič. Drugo [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !