Ekskluzivno: Rok Cvetkov intervju (tretji del)

27.07.2012 ob 11:10

ekskluzivno-rok-cvetkov-intervju-prvi-del/
ekskluzivno-rok-cvetkov-intervju-drugi-del/

Gremo na tretji del video intervjuja z Rokom Cvetkovom, ki mi je med drugim povedal tudi to, da na IMDBju ni niti polovica filmov, v katerih je sodeloval. Po moje jih je pozabil tudi on sam, saj jih je bilo res veliko. Kakih sedemdeset vsega skupaj, če se ne motim. Še posebej tistih, ki jih je posnel v Italiji in drugod po Evropi in niso postali neke velike ter znane uspešnice. V enih je bil stunt driver, v drugih stunt coordinator, v tretjih stunt man, v četrtih vse skupaj, v petih pa so ga porabili tudi za kakšno sekundno vlogico, recimo za policaja, ki na tla podre Radeta Šerbedžijo.

Na snemanju slovenskega rimejka filma The Expendables

Če Cvetkovu rečem slovenski Evel Knievel, ne zgrešim kaj dosti. Če mu rečem slovenski Yakima Canutt, sem prav tako blizu. Če ga okličem še za slovenskega Hala Needhama, pa mi mora obljubiti, da bo enkrat res režiral tudi povsem svoj film.

Dajanje nasvetov pred prvim kaskaderskim prizorom

Pa gremo na intervju, kjer sva obdelala ljubosumnost njegove žene, nateg Jasona Stathama, razliko med dublerjem in kaskaderjem, zvezdniške navade Naomi Watts, sina Alexa in hčerko Tjašo, razloge, zakaj je ravno on dobil možnost, da se je prebil v zvezdniško elito, pozdrave s Sylvestrom Stalloneom in Jeanom Claudeom Van Dammeom, ideje, kako bi akcijske prizore filma Salt z Angelino Jolie posnel dosti bolje, zvin roke med filmom Jackieja Chana, poškodbe na snemanju filma Božji oklep, bojazen, da bodo računalniški posebni efekti zasenčili njegov poklic, prigode s snemanja filma Shadows Milča Mančevskega, zaslužke kaskaderjev in live šove, ki jih dela med pavzami, srečanje z Robinom Williamsom v seriji Mork & Mindy s konca sedemdesetih, nevarnosti njegovega poklica in vprašanje, ali se ženske lepijo na kaskaderje.

YouTube slika preogleda
 

6 komentarjev na “Ekskluzivno: Rok Cvetkov intervju (tretji del)”

 1. Vidmar pravi:

  Nerad hvalim za brezveze, na tv mi npr. nisi bil nikoli všeč, ampak tale intervju je pa top šit, čestitke.

 2. Bertrand pravi:

  Se strinjam z Iztokom. Iztok, top šit zapis, čestitke.

 3. Bojan pravi:

  Iztok carski si na tv,Cvetkov si res zasluži pohvale,zelo lepo si ga predstavil,čestitke

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hvala, družba.

 5. Janez pravi:

  Iztok si zaslužiš za tale intervju čestitke.
  pohvalno,,,

 6. Filip pravi:

  Hehe, kul :)
  Všeč mi je, da nisi postregel s kupom običajnih vprašanj, ampak je v tvojem spraševanju res zaznati eno tako fanovsko zagrebenost in firbčnost.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !