S.W.A.G.: Naše sanje

18.07.2012 ob 11:03

Jp, Swagice iz X Factorja so izdale svoj prvi komad. Bolje, da ga ne bi, jebemti no. Od kdaj so Swagice BePop, od kdaj avtorjem, ki so jim delali musko ni jasno, da je šlo za r&b skupino, ne pa za kurčevo lajno Saške Lendero.

Razočaran sem tudi nad prvim singlom Alme Merklin, ki je neka tečna fuzija rocka in dancea, kar je škoda, saj je tudi Alma v osnovi r&b in jazzy izvajalka in jo po moje silijo v te kao trendy vode, povsem okej komad pa ima Demetra Malalan, ki se ji pozna kvaliteten dotik avtorice Neishe.

YouTube slika preogleda
 

5 komentarjev na “S.W.A.G.: Naše sanje”

 1. MATEj pravi:

  Točno to, kar si napisal! Se povsem strinjam. Žal pa sem kar pričakoval, da bodo tako Alme kot swagice dobile zanič komad. Res škoda, ker so super. Sej tut Demetrin komad ni presežek, a je kul in se res “sliši Neisha”.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Moti me le preveč podoben vokal kot ga ima pevka skupine Patetico. Nimam pojma, zakaj jo odnaša v to smer “stisnjenih ustnic in dojenčkastega glasu”, če veš kaj mislim. To deluje precej zoprno in Demetra tako zelo v tej špuri še ni bila do zdaj.

 3. PrimožB pravi:

  Komad je res tortalni poden in pri tekstu ki sem ga, roko na srce težko izluščil iz tistega obdelanega čivkanja, me je popadel krč napovedujoč blage prebavne težave. Še primerjava s Saško ne zdrži ker njen glas kljub otroškim popevčicam zveni ušesu kar prijazno tole pa je težko poslušati več kot 25 sekund, če nisi na nobeni pomirjujoči farmacevtski substanci.

 4. E pravi:

  Kako se ti zdi ta spot oz. komad?

  https://www.youtube.com/watch?v=Iv7UdD3P6Dg

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kul komadek. Fajn da dela solo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !