IZTOK faking GARTNER

« | | »

BET Awards 2012: Whitney Houston Tribute

4.07.2012

Začel bom tako kot se sposobi, s poklonom za Whitney Houston, ki je bil resnično izjemen in na ravni tistega, ki so ga pripravli na njenem pogrebu. Začela je Mariah Carey, ki si je z Whitney delila oskarja za pesem When You Believe, nadaljevala je Monica, njena velika oboževalka, ki je z njo shoopala na tistem nepozabnem koncertu v Washingtonu, nato pa je bila na vrsti Brandy, še eno njeno dete, ki je z njo igrala v tv filmu Pepelka.

Toda pozor, to je bil šele začetek, kar pomeni, da je najboljše šele prihajalo. Najprej se je Whitney poklonil njen brat Gary, nato je pa šov ukradla njena mama Cissy (gospa bo drugo leto stara 80 let), ki je prepevala Bridge Over Troubled Water, dvorano ponesla nad oblake in orosila oči skoraj vsem zvezdnikom, ki so jo poslušali z odprtimi usti.

Da je na koncu na oder stopila še legendarna Chaka Khan in odpela I’m Every Woman, je bila seveda pika na i tega zares nepozabnega in vrhunsko izpeljanega poklona, ki so ga zaključile še soigralke iz filma Waiting to Exhale.

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 4.07.2012 ob 01:38 pod awards, whitney houston. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “BET Awards 2012: Whitney Houston Tribute”
Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !