What the Fuck: Miss Slovenije 2012

3.07.2012 ob 18:24

Samo Slovenija je država, kjer novo missico izberejo na skrivaj. Na nekem internem kastingu, ki je bil še bolj tajen kot pred leti, ko se je dogajalo nekaj podobnega. Kot da bi dilali drogo, jebemti no. Četudi je tv šov slab, je tole skrivanje še slabše. Celo slabše od tistega leta, ko izbora sploh ni bilo in je Tadeja Ternar miss ostala dve leti zapored. Odkar je licenco izgubil Zdravko Geržina, je s tem izborom očitno res konec, kar je velika sramota za to nekoč prestižno tekmovanje, ki ga po novem glede medijskega pompa prekašajo celo gasilske veselice, kjer izbirajo miss pijanega krigla.

In če koga slučajno zanima, nova Miss Slovenije je Nives Orešnik.

 

11 komentarjev na “What the Fuck: Miss Slovenije 2012”

 1. nebo pravi:

  Trenutni lastniki licence izbora so letos nameravali naredit izbor na principu resničnostnega šova, pa jim menda ni uspelo se zmenit z nobeno tv hišo, vsaj tako sem slišal. Zato je bilo tud letošnji izbor skoraj že odpovedan, očitno pa so le nekaj interno spacali skupaj.
  Miss pa izgedla dokaj solidno.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Reality show? Hm, po eni strani se ne sliši tako mimo :)
  Je pa čudno, da ni šlo skozi, saj gre skozi še večje sranje na tem področju.

 3. amuk pravi:

  Samo izbral so res lepo punco. Očitno komisije in telfeonsko glasovanje škodijo.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ampak finta je tudi v tem, da ta punca nima praktično nobene medijske bombe, ki se za miss spodobi, kar pomeni, da ji ta naziv ne bo prinesel praktično ničesar. Nekoč je bil ta naziv fenomenalna odskočna deska za marsikaj, zdaj očitno ni za ničesar več.

 5. Lara pravi:

  Men gre na najbolj na živce ta koza, samooklicana stilistka Zhembrovskyy. Ali res ne premoremo boljšega stilista, kot to avšo Jernejo. Naj že enkrat za vraga zamenja makeup, ker zgleda kot 40letna Romunka:))))

 6. a. pravi:

  Bravo Lara!!!!:))) Bravo Iztok!!!!!!!!
  ta jerneja podpevšek je res:S…groza:s

 7. a. pravi:

  nova miss je na določenih fotkah k en tranzvestit…kot maja murko!

 8. zvonka pravi:

  tale misica je pa čista slika trenutne situacije v sloveniji,
  s….e

 9. STELA pravi:

  Men je bla,ko sem prvič vidla fotko kar ok…..ko je pa v živo spregovorila par besed…jaooo…..pa sej kar ok govori, ampak izgled !?!?! ….ja, mal spomni na majo murko

 10. IZTOK faking GARTNER » Miss in Mister Hrvaške 2012 pravi:

  [...] in Mister Hrvaške 2012 8.07.2012 Medtem ko Slovenci svojo miss izbiramo na skrivaj, imajo naši sosedje tak spektakel kot se za tako prireditev spodobi. Ne bom [...]

 11. Lara pravi:

  Ta krota od Jerneje jo oblači, kot oblači sebe…mini Jerneja. Wtf ženska…kaj teb ni jasno….nismo vse ženske za “tvojo” wtf modo al kaj je že to. Oh eni navadni slovenceljni smo ( kot bi nam rekla ga. Makarovič)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !