R. Kelly: Write Me Back album preview

17.06.2012 ob 04:00

Najnovejši album R. Kellyja, ki naj bi izšel že konec tega meseca, čakam zares nestrpno, saj je prav Kelly eden redkih, če ne kar edini glasbenik, ki v današnjih časih še rešuje čast r&bja in soula. Četudi sem si želel, da bi namesto tega albuma raje izdal Black Panties, ki ga je kot kaže prestavil v naslednje leto, po hitrem poslušanju lahko zaključim, da bo šlo kot pri Love Letter za enkratno nostalgično mojstrovino, kjer sta mi zaenkrat najbolj všeč Clipped Wings in še posebej When a Man Lies, ki sta tisti pravi old school r&b baladi, tisti pravi R. Kelly style, ki ga zadnje čase v muski močno pogrešam. Vse ostalo je nadaljevanje zgodbe Love Letterja, se pravi poklon časom, ko se je muska delala s srcem, kar pomeni, da si bom moral vzeti več časa za poslušanje in poleg že izdanih singlov Share My Love in Feelin Single osvojiti še ostale komade, ki so po prvih snippetih resda zelo zanimivi in drugačni, a daleč od najboljših Kellyjevih stvaritev, ki jih je itak skoraj nemogoče preseči.

YouTube slika preogleda
 

3 komentarjev na “R. Kelly: Write Me Back album preview”

  1. RHYME-G pravi:

    ma nek tak vibe ko happy people pa step in the name of love pa te scene ko mi niso ble tak kul…..ta album je bol tak pač kokr čujem …..old school z pridihom 2012 :)

  2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

    Točno tako. Škoda, da ne bo pravi party r&b, ki ga zdaj močno manjka. Pa da gor ne bo komadov, ki so že prej prišli na internet in so več kot odlični. Morda bodo na Black Panties naslednje leto. Očitno se je začel Kelly obremenjevati z imidžem in kao pazi na to, da ima rišpekt v pomembnih glasbenih krogih, pri tem pa je žal pozabil na tiste prave party komade in nepozabne balade, s katerimi je ratal tako kul Michael Jackson. Saj ni treba, da bi bil poceni in preveč seksualno plehek, lahko bi bil tudi kvaliteten party in pleyer shit, ali pa urbani r&b, ki ga prav tako obvlada v nulo. Po drugi strani pa je legenda, da v času ko vsi delajo dance drek, on fura old school. To pa mu je treba priznati.

  3. IZTOK faking GARTNER » R. Kelly: Write Me Back (deluxe edition) pravi:

    [...] Kelly: Write Me Back (deluxe edition) 26.06.2012 Evo ga, novi album R. Kellyja, tega mojstra muske, ki je eden redkih glasbenikov, ki še ohranjajo kvaliteto, [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !