Twitter Time

25.05.2012 ob 13:58
 1. Tale Jonasov skeč se mi zdi izjemno smešen: KLIK
 2. Kanye West in Kim Kardashian se mi zdita kul parček.
 3. Zgleda, da bo maserski škandal Johnu Travolti res škodil, saj vse skupaj postaja čedalje bolj dokazljivo in resnično. En maser bi se lahko lagal, pet se jih brez dvoma ne bi.
 4. Upam, da se mi ne boste režali do konca lajfa, če zapišem, da se mi Knockout Natalije Verboten sploh ne zdi tako zelo napačna in blesava pesem.
 5. Tenisačica Serena Williams bi lahko postala povsem kul raperka: KLIK
 6. Na Lent bojda pride Macy Gray. Upam, da ne bom tak bebec kot pri Estelle in bom vse skupaj zamudil.
 7. Mika me koncert Maksima Mrvice, ki mi je od nekdaj totalni car.
 8. Edina dobra stvar indijskega filma Mahakaal je bil tip, ki je oponašal Michaela Jacksona in seveda njegov poster, ki je krasil steno nekega lokala: KLIK
 9. Neuporabljeni poster za Sherlocka Holmesa: KLIK
 10. Delov novinar Igor Divjak se je razpisal o slovenski blogosferi in tudi meni namenil nekaj kul vrstic za kar se mu iskreno zahvaljujem. Je pa zanimivo, da je s tem močno razjezil neko drugo blogerko, ki je kot otrok, ki mu vzamejo liziko, bentila za prazen nič in doživela živčni zlom.
 11. Spomin na letošnjo zimo: KLIK
 12. Andrej Hofer ni ravno najbolj posrečena izbira za komentatorja Evrosonga.
 13. Najbolj moteč del našega X Factorja so debilne reklame s Pižamo.
 14. In še naš Jodi, ki se pripravlja na avdicijo za X Factor: KLIK
   

  8 komentarjev na “Twitter Time”

  1. johnny_91 pravi:

   Ni ravno v skladu z zapisom a vseeno. Sem se že nekajkrat oglasil tule, (kot filmofil spremljam tvoje recenzije redno, četudi se včasih en strinjam ravno :D ) zdajle se bom pa spet. Sem se odločil, da svoje recenzije filmov iz mn3njalnika in drugih forumov prestavim na vidnejše mesto in odprem svoj blog, kjer bom recenziral vse vrste filmov. Ni še tole končni izgled, ker je blog star natanko en dan, a te vseeno povabim na hiter ogled.

   http://nejch.blogspot.com/

  2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

   Odprem tvoj link in me udari Casablanca. Pogumno dejanje, stari moj. Eden najboljših filmov vseh časov tudi zame. In pomoje edini film, ki mu ne upam spisati recenzije, ker je preveč dober, legendaren in mojstrski :)
   Morda si kdaj premislim, bi bil že čas :)

   Dobro si zastavil svoj blog, držim pesti, da ti rata in da ne omagaš prehitro.

   Vidim pa, da si doslej komentiral le družinski zakonik. Slabo, glede na to, da praviš, da si filmofil :)

  3. johnny_91 pravi:

   Hvala za spodbudo. Saj veš kako pravijo, začeti je treba s pompom. Edino mogoče malce nerodno, ker sem se spravil na blog ravno pred izpiti, ampak itak vsi pravijo, da če imaš nekaj resnično rad, se bo za to vedno našel čas.

   Drugače imam pa v mapi na računalniku in po temah na forumu spisanih precej recenzij, ki so potrebne editiranja in pregleda. Sem se pa projekta lotil resno in bom vso aktivnost iz drugih internetnih strani zdaj prestavil na blog, ki bo upam da zaživel.

  4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

   Pametno, saj je škoda da bi imel razpršene zadeve po raznih forumih in bi jih potem iskal na sto načinov. Kul je, da jih boš zalimal skupaj na eno mesto in da imaš dejansko že precej materiala za objavo.

   Itak se ti pa ne mudi, saj ti blog ne bo nikamor pobegnil, zato le opravi izpite :)

  5. Knox pravi:

   Graham Norton bo imel finale na BBC, bv se sekirat zaradi Hoferja ;) Ni ravno Terry Wogan samo vseeno ga bo pomoje užitek poslušat in se nasmejat zraven

  6. Zelda pravi:

   Kakšno ljubko pseto je Jodi. Med bevskanjem pa vmes gruli kot Gizmo. :)

  7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

   Zato pa ga ne upam hraniti po polnoči in ga namakati v vodi :)

  8. Zelda pravi:

   Zanimivo, da je ta ista blogerka, ki jo omenjaš pri Igorju Divjaku, tudi popenila, ko si bil omenjen v eni diplomski nalogi. Slovenci imamo, poleg ostalih osebnostnih lastnosti, kot je recimo delavnost, humanost, tudi eno grdo lastnost, NEVOŠČLJIVOST. :)

  Komentiraj

  Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !