Novi trailer za Expendables 2

4.05.2012 ob 03:40

Moj najbolj pričakovani film leta je pravkar dobil novi trailer, ki dokazuje, da bo tole res en old school razčefuk, ki ga v kinih močno pogrešam. Stallone, Norris, Willis, Lundgren, Van Damme, Schwarzenegger, Statham in Li so ekipa, o kateri lahko vsi ostali akcijski filmi le sanjajo. To je film z orjaškimi jajci, ultimativni mačo top shit, boljši od vsakega porniča, ki bo razfukal tudi velika platna. Film za prave dedce ne pa za pičke, ki padajo na pocukranega Jasona Bournea. Stara dobra akcija, nujna za čase, ko je lahko akcijski junak tudi klorofilni Adrien Brody. Komaj čakam.

YouTube slika preogleda
 

16 komentarjev na “Novi trailer za Expendables 2”

 1. Peter pravi:

  Moja najbolj pričakovana filma sta The dark knight rises in Dark shadows. Od Tima Baurtona lahko pričakuješ samo mojstrovino ( v filmi nastopa v glavni vlogi Johnny Deep).
  Dejstvo, da je bil že The dark knight dober (še posebej Heath Ledger), me prav zanima kakšno nadaljevanje je naredil mojster Nolan.

  Kar se tiče pa Plačancev, sem pa svoje že povedal. Film, ki bi moral biti že zdavnaj posnet. Trenutni čas takšnim t.i. “poceni akcijam” ni naklonjen. Pa še prvi del me ni prepičal… Igralci so pa tudi že “out”. Samo poglejte v zgornjem posnetku starčka Sylvesterja Stalloneta.
  Pa tudi igralci, ki so igrali v prvem delu in igralci, ki bodo igrali v drugem delu ravno niso kakšne klase igrlaci (in nikoli niso bili).

 2. Andrej pravi:

  Super trailer, izgleda zelo kul. Jaz komaj čakam The Dark knight rises (tretji trailer je že zunaj), potem pa Promotheus, Expendables, Dark shadows, zdajle pa smo zelo blizu Maščevalcem. Tako, da nas čaka izredno pestro filmsko poletje!

 3. Filip pravi:

  Jaz poleg The Dark Knight Rises prčakujem še Hobbita, Prometheusa, Cloud Atlas, Django Unchained, Gravity, Moonrise Kingdom in še par drugih…
  Expandables 2 pa verjetno ne bom videl, ker mi je bil že prvi del za en drek, pa brez zamere :)

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mene pa zelo zanima tudi Bullet to the Head, drugo leto pa seveda The Tomb in The Last Stand. Jebat ga, glede akcije sem old school.

  The Dark Knight Rises tudi meni deluje zelo dobro, isto Prometheus in seveda Hobbit, Dark Shadows in Django Unchained. Pa Snow White and the Huntsman tudi zgleda dobro. Pa Casa de mi Padre mi deluje divje zabavno, zato nimam pojma kaj se je zgodilo, da ni dobil prave distribucije. In seveda Rock of Ages, nujno za gledat.

 5. spookymulder spookymulder pravi:

  Čeprav sem prepričan, da Plačanci tudi v drugo (tako kot že v prvo) ne bodo držali niti pol toliko vode kot “pocukrani Bourne” ali “klorofilni Brody”, se kljub temu veselim dveh ur non-stop akcije in testosteronskega overdos-a, tudi za ceno kakšnega odmrlega nevrona, ki bo v obupu nesmislov naredil samomor. :)

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Testosteron bo iz platna tekel v potokih, zato bo pametno zraven imeti dežnike in zaščitne obleke :)

 7. Gregor pravi:

  Prvi me sicer ni navdušil v prvo, ampak v drugo je pa užgal, ko sem ga pogledal brez vključene logike! Tako da 2 je vsekakor veselim.

  Drugače pa pogrešam res dobero akcijsko komedijo tipa Smrtonosno orožje, ker vse kar sem v zadnjih 2 videl je bila ena srednja če že ne velika žalost.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Uf, to pa se strinjam, Smrtonosno orožje pa je poglavje zase. Takih filmov pa manjka.
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2010/02/10/lethal-weapon-1-4/

  Drugače pa so meni top akcije še Speed, True Lies, 48 Hours, Desperado, Cliffhanger, Demolition Man, Universal Soldier, The Rock, Face Off, Long Kiss Goodnight, Die Hard in recimo Misija nemogoče 3 in 4. Pa seveda kak James Bond, a ne Daniel Craig, ki mi je preresen.

 9. Gregor pravi:

  Evo še enkrat preletel zapis, ki si ga objavil in se med komentarji spomnil še zadnjih uporabno prebavljivih “budy budy”- jev Rush Hour (3 del raje ignoriram) in Shanghai duologijo, čeprav vzamem v zakup da se katerega ne spominjam a verjetno ni vreden truda.

  U sam res za letos so napovedani Men in Black 3, upam da ne zajedajo preveč.

  Drugače mi pa MI3 ni bil kul in mi še vedno ni, meje pa MI4 toliko bolj presenetila in ni pustila časa za dihat. Aya drugače pa kapiram tvoj zadnji seznam (razen MI3) že vse naštete filme pogledal vsaj 6x.

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi meni Rush Hour zelo dober, celo trojka :)
  Pa Shanghai Knights ravno tako. Dobra akcijska zabava.
  Men in Black 3 deluje okej po trailerju, a nimam pojma zakaj ga ne pričakujem ne vem kako zagreto. Morda zato, ker nisem bil nikoli nek velik fan prvih dveh filmov.

  Pozabil pa sem na Bad Boys, super zadeva, drugi del še bolj kot prvi.

 11. Gregor pravi:

  EE to ja Bad Boys, verjetno zadnji filmi od Baya, ki so mi bili res KUL (kasnejša njegova dela imajo prehitre kadre in ne dohajam), tole bi tudi lahko kak 3 del posneli, da vidimo če še je kaj kemije med glavnima igralcema.

  Mislim meni so bili Men in Black, všečni in ker čutim kronično pomanjkanje akcijskih komedij s “budy budy” pridihom na nekem nivoju jih pričakujem.

  sem pa ta teden pogledal 21 jump street in bil ponovno razočaran, mogoče je krivo to da nisem vzel v zakup kje se zgodba odvija, ampak je vse skupaj izpadlo otročje in patetično.

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Meni pa so tudi Transformerski kul zabava, še posebej v kinu, kjer vse poka do daske.
  Jaz pa sem navdušen nad 21 Jump Street, ravno prav odbito, da gre skozi. Recenzijo spišem v kratkem.

 13. moviefan pravi:

  Jaz pa najbolj pričakujem The Master od P.T. Andersona.. zanimivo, da nobeden tega nikoli ne omenja

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Verjetno zato, ker smo se osredotočili le na poletne hite, ta pa pride ven konec leta. Bo pa vsaj zame zanimiv zaradi vrnitve Joaquina Phoenixa.

 15. Gregor pravi:

  Transformeri niso slabi, moti me bolj tehnika montaže in ultra hitrih kadrov, drugače pa predstavljajo uresničitev otroških sanj, ko sem še kot 10 letni mulc nadlagoval lokalno videoteko, da hoče film kjer so veliki roboti glavni :D

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dobro si zapisal, točno tako. Transformerji so ultimativna uresničitev naših otroških sanj, saj smo končno dobili razčefuk vreden tega sranja. In ta film v kinu res zažiga in te meče po sedežih. To je nepozabno doživetje. Prav zato se mi zdi butasto, da nekateri blogerski kolegi tako napačno gledajo na vse skupaj in očitno v takem filmu iščejo Shakespearja in neko hudo kvalitetno dramaturgijo. To je res debilno, kot da res ne bi vedeli kaj jih čaka, ko bodo šli gledat take vrste film.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !