Inspiracija 11: Fotografija

30.04.2012 ob 14:50

S tem zapisom, kjer so mi temo izbrali »šefi«, se poslavljam od izjemno pestrega in inspirativno zaznamovanega meseca. In logično je, da bo šlo za fotografijo, ki je bila ves čas osnovno vodilo vseh naših zapisov. Ena sama fotografija lahko spremeni svet ali zaznamuje celo nacijo. Še posebej, če fotograf ujame pravi trenutek in če je resnično mojster svojega poklica. Jp, fotografija je umetnost, močna skoraj toliko kot film in slikarska umetnina. S fotografijo lahko povemo zgodbo in v človeku vzbudimo močna čustva. Ga razjezimo, nasmejimo, razžalostimo ali pa vzburimo, če gre za kakšno erotično tematiko. Moja fotka, na kateri se dva goloba borita za prestico, resda ne bo spremenila sveta, sem pa nanjo izjemno ponosen, saj je ujela zelo zanimiv delček živalskega sveta. Pa tudi več kot odlično ujame današnjo recesijo, ko se je treba boriti za vsak kilogram kruha.

Tale zapis je moj zadnji prispevek za mednarodni blogerski natečaj na temo inspiracije, ki so ga pripravili na spletni strani www.liveinspire.com.

Če boste imeli čas, zanj glasujte s pritiskom na srček desno zgoraj na temle linku: KLIK

In še ostali zapisi, ki jih že poznate in za katere lahko še vedno glasujete:

In še povabilo na fotografski natečaj na strani www.liveinspire.com, na katerem lahko sodelujete vsi, ki vas veseli fotografiranje. Tema fotografije bo inspiracija, natečaj bo potekal v enajstih državah in bo odprt za javnost, mesečno pa boste lahko na svojem brezplačnem profilu objavljali deset različnih avtorskih fotografij. Za fotografije bo mogoče glasovati, zmagovalec pa bo za nagrado dobil potovanje v Italijo.

Drugače pa iskrena hvala vsem, ki ste glasovali za moje zapise.

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !