Stavka policistov

26.04.2012 ob 01:23

Podpiram jo. Tudi zato, da nam bodo gledali skozi prste pri prometnih prekrških. Naj stavkajo čim dlje, da bomo lahko končno vozili brez strahu, da nas za najbolj hinavskim vogalom, kjer ne ogrožamo nikogar, čaka policijski avto. Pa tudi argument, da je državna blagajna zdaj zaradi nepisanja kazni prazna, je totalno butast, saj se je denar ravno zaradi kazni v blagajno stekal na totalno bleferski in nesramen način.

 

8 komentarjev na “Stavka policistov”

 1. darja pravi:

  Jaz sem tudi za to, da policisti delajo samo to, kar je mus.
  In podpiram njhovo stavko! Ker si zaslužijo več! Ker jih GORENAK res ponižuje (istočasno pa sebi uredi vse privilegije) … hinavci pritlehni politični!

 2. krš pravi:

  kdo pa pravi, da se stavka le tako, da ti gledajo skozi prste? Lahko stavkajo tudi na kontra način, da so zelo zelo dosledni, na ta način pritiskajo na državljane, državljani pa na politike….pol ne bi bil več take zelo ZA, ali pač?

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Darja, Gorenak si res upa veliko. Pa tudi njegov etitjud je tak, da so policisti čedalje bolj živčni. To se ne bo dobro končalo.

  Krš, no ja, ponavadi se stavka tako, da ne delaš. Torej, da izraziš nepokorščino. Je pa možno tudi to, da bi namerno zajebavali, samo potem pa se jim ne piše nič dobrega dolgoročno in jih bo Gorenak vrgel iz službe vse po vrsti.

 4. krš pravi:

  Zakaj bi jih vrgel iz službe, ker bi striktno upoštevali pravila, in bi vsakega peščca kaznoval, ker je šel čez cesto 1m predaleč od prehoda? Če delajo po črki zakona nima nobenega razloga da bi jih vrgel iz službe, najebal bi pa mi, in bli besni na vse, policaje in politike. Ampak policaji že tko nimajo dobrega ugleda, za politike se itak ve, tko da na slabš kar se tega tiče ne morejo. Sicer pa policaji in še nekateri poklici imajo svoja pravila stavke in njihovo osnovno poslanstvo ne sme zaradi tega trpeti, torej da ne delajo ravno ne bo šlo.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ma zakaj bi delali še bolj na polno za malo denarja, saj niso nori. Ne ga srat. Gorenaka zmatrajo s tem, da ne delajo, ne pa da delajo še več in še bolj polnijo državno blagajno ter še vedno ne dobijo svojih zahtev. Kaj bi s tem dosegli? Nič, pač delali bi še več za manj denarja. Čudno razmišljaš.

 6. spookymulder spookymulder pravi:

  Od vseh bolj ali manj smiselnih razlogov za podporo njihovi stavki si moral izbrati ravno najbolj trapastega?!? ;-)

  Si te kar predstavljam, da ko/če ne bo policistov na cesti, boš verjetno takole proslavljal:
  http://www.youtube.com/watch?v=zFkJIpmqO0A&feature=fvwrel

  :D

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Točno tako, le da se bo rolal Challe Salle :)

 8. darja pravi:

  GORENAK je ena samovšečna rit, ki je edini (pa še dva) zahteval dodatek za ločeno življenje! 380 eur, ker se ne vidi z ženo vsak dan po 40 letih zakona, hahaha!!

  ZAKAJ GA NE ZAHTEVA še ŽENA? Ker res noro trpita!

  On v LJ, sl. stanovanje, sl. avto, sl, šofer, varovanje, v okolici pisarne sami njegovi klečeplazci….+ kaj veš, kaj vse še ima!
  Uboga familija, res! Ata odsoten, le kdo bo kosil travo, preluftal vikend, pripravil kurjavo….

  Samovšečnež, prepotentnež!! In vsem v vednost: njega ni bilo prej, niti ga ne bo čez leto ali dve. Policisti, ki jim kroji usodo pa delajo po 20 in več let.
  Isto je s Kresalovo – naredi štalo in odide!

  Sem mu nekaj podobnega (v bolj vljudni besedi) napisala na njegov blog – me je zablokiral za vse večne čase, heroj, haha!!
  Pa nič bat – se pogovorimo na drugje.

  In še NIKOLI ni imel en minister toliko ‘gobezdavega vpliva’ na policijo, kot jo ima ta …………..ta …………
  …………politikant, ki v Policiji ni uspel narediti kariere!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !