X Factor Slovenija: X Kamp prvič

16.04.2012 ob 03:26

Evo ga, X Kamp, kjer so na kupu nabrali tekmovalce, ki so šli skozi avdicije. Po moje jih je nekaj čez osemdeset, polovica jih bo šla domov že danes, med ostalimi pa bodo, če se ne motim, sestavili tri različne skupine, starjše, mlajše in skupine, pri katerih bo seveda največ težav. Pa zelo me zanima kdo bo mentor posameznim skupinam in če bodo zraven vključili kake znane pevce.

 • Evo ga, Samo Kozlevčar, član skupine Vox Arsana, se je odločil, da gre domov, saj mu je žal, da ni poskusil solo kariere. Eh, pa naj gre, jaz ga ne bom pogrešal. Ni pa fer, da je svojo skupino pustil na cedilu in da ni tega pogruntal prej.
 • Super, da bo tako kot v ameriškem šovu, ko so tekmovalce že zdaj razdelili v provizorične skupine in dali večim tekmovalcem peti isti pesem skupaj.
 • Kul momenti tole prerekanje in vadba pred nastopi. Nimam pripomb, pa dejansko sem v pričakovanju.
 • Skupina, ki je pela Pixie Lott, ni bila tako zanič, le Elizabeta Lebar je fušala sto na uro in zamočila, kar je presenečenje, saj je na avdiciji močno obetala. Naprej je šla Evelin, ostale so šle domov.
 • Naslednji trojček je bil grozen in nimam pojma zakaj so sploh šli na X Kamp, vsi ostali tudi niso prepričali, mi je pa čudno, da so domov poslali tudi Andreja Ikico, ki ni bil slab na Melodijah morja in sonca leta 2009 in mu potem kariera očitno ni šla po načrtih.
 • Prehitro gre tole, zelo prehitro, sploh nimam pojma kaj se dogaja. To pa je minus. Ne bi se smelo tako zelo muditi, saj vsi pač ne tripamo na Voyo in zadevo radi gledamo po tvju.
 • Jebemti, vsi gredo domov, vsi pojejo zelo povprečno in površno. Kot da bi jim zbrali totalno napačne pesmi. Ampak res je premalo minutaže, da bi lahko res povedal kako pa kaj.
 • Skupina, ki je pela What Do You want From Me, je glede na ostale pela okej, a še vedno ni ujela presežka, no ja, razen Tjaše Žalik, ki je razturala. Naprej gre Mitja Podlesnik, kar je kul, pa seveda Ajda Kovačič in Tjaša ravno tako. Pa tudi Gaj Trček, ki ravno tako ni bil slab glede na tiste, ki so izpadli.
 • Vox Arsana in Mladi godci skupaj na odru. Arsanin tipo poje kul, temna punca fuša ko strela, Mladim godcem pa je šlo zelo okej. Vsi grejo dalje, kar je okej, saj šov nujno potrebuje skupine.
 • Skupina, kjer so peli Matija Jahn, Primož Vidovič, Ana Soklič in Eva Klinc je bila zelo kul in je jasno, da so šli vsi naprej.
 • Higher Taia Cruza me ni zares prepričal od nobenga, tudi od Demetre ne. Morda zato, ker je bilo vsega res spet le za ščepec in si gledalec sploh ne more ustvariti pravega mnenja.
 • Sledil je Cry Me Out Pixie Lott, kjer dekleta niso bila napačna. Naprej je šla tudi Jasmina Lozar.
 • Hip Hop vložek Rihanne in Eminema je bil super, verjetno najboljši del šova, kjer je šla dalje tudi Celjanka Sara Romih, ki je bila dosti boljša kot na avdiciji. Nad vsemi pa je bil seveda Alen Marošlič, ki je odrepal tudi svoj del besedila. Je pa čudno, da ta močna pevka ni šla dalje, saj je pela dobro.
 • Naslednji skupini, kjer sta bili tudi Bianca in Alma, Higher ni šel ravno najbolje, če sem iskren. Preveč fušanja za skupino, posamezno pa niti ne tako slabo. Jebat ga, eni pevci pač niso za skupine. Naprej so šli Alma, Bianca, Toni in Tim.
 • Elizabeto Lebar so poklicali nazaj, kar je kul, saj si zasluži še eno možnost. Jp, Elizabeta je Melanie Amaro našega šova.
 • Mladi godci so šli sami od sebe in pojasnili, da nimajo časa in da jim angleščina le leži. Eh, budale, ne morem reči drugega. Zakaj za vraga potem prideš na tak šov, če že drugi dan izgubiš jajca. Bili so okej, prišli bi daleč, saj med skupinami ni bilo prave konkurence. Mamini sinčki pač. Škoda.
 • No, zdaj pa bodo plesali. Zakaj pa ne, saj je za pevca važno tudi to, da dobro miga na odru. Če tega nima, ne more biti top shit.
 • Učil jih bo Miha Krušič, itak, kdo pa drug.
 • Amadeja Filipčič ne more plesati, saj ima zdravstvene težave. Boga punca. To so kul komenti, ki delajo rejtinge.
 • Plesni odlomki so kul, zabavni in gledljivi. Dober filing tudi med nastopi. Biancina skupina je bila najboljša, Alma pa je seveda potegnila surlo. Rivalstvo je kul, rivalstvo dviga gledanost.
 • Kaj za kurac ima na glavi Jadranka Juras, fak no.
 • Naprej gredo vsi, ja itak, saj jih rabijo. No, zdaj pa skupine, do 21 let, nad 21 in skupine.
 • Vox Arsana ima težave, ker so ostali samo trije. Jih šteklam, saj jih je Kozlevčar pošteno najebal.
 • Spoznavni večer, kjer so nekateri preveč živčni, saj jih zjutraj čaka ključen nastop, je pa Matija Jahn Who Wants to Live Forever zapel tako odbro, da bi lahko že zaradi tega šel med finaliste.
 • To so zdaj Big Brother momenti, ki pa delujejo spontano in simpatično.

No evo, nadaljevanje pa naslednji teden, kjer bodo izbrali tekmovalce za tri različne skupine, ki jih bodo pod mentorstvo vzeli žirantje, ki so se danes odrezali zelo dobro in nekaj svetlobnih let pred ekipi iz Talentov in Misije. Kul oddaja, kjer počasi padam v določene zgodbe tekomovalcev in si ustvarjam svoje favorite, za katere bom iskreno navijal v nadaljevanju. Pohvale za tale šov, le slabo je, da je v teh predtekmovanjih glavni Voyo, ne pa tv prenosi.

 

27 komentarjev na “X Factor Slovenija: X Kamp prvič”

 1. frenki pravi:

  Vsakič poskušam pogledat to oddajo, vendar kmalu obupam. Najslabša sta voditelja, takoj za njima pa žirija. Človek mora biti malo mazohista da tole gleda. Ljudje smo si, hvala bogu, pač različni.

 2. MATEj pravi:

  Meni se je tale epizoda zdela razočaranje: tako produkcijsko kot pevsko. Avdicije so ble res dobro narejene, ogromno je blo dobrih talentov. Na kampu so pa skoraj vsi peli slabo ali vsaj povprečno. Le redki so izstopali: Bianca, Alma in Malalanova mi delujejo kul, čeprav sta prvi dve mal bitchi. Ana (Diona) se tako grdo dere in pači, da to ni za nikamor. Sej ma kul vokal, samo nastop mora spremenit. Isto antipatična je Elizabeta, ki je obenem še odpela obupno. Ostalih si pa sploh zapomnil nisem. Res ne vem, kje so se zgubli talenti z avdicij, ko je blo v skoraj vsaki oddaji od tri do pet potencialov. Tudi sama oddaja me ni prepričala, pa še takoj so jim dal skupine, kar je zmeraj najhuje (mislim, da imajo to v tujini kot drugi dan booth campa) in tako je blo prve pol ure oddaje eno samo mesarjenje kul komadov, da je po moje ogromno folka nehalo gledat. Bodo pa mel po moje frko dobit šest skupin, očitno bodo mogli združit nekaj solistov v par skupin.

 3. ajda ajda pravi:

  No, mene je motilo, ker se je vse tako hitro dogajalo, nekaj skupin sploh niso pokazali, oz. jih nismo slišali, kako pojejo. Ne vem kako to, da se jim tako mudi. Mi je pa bilo všeč, da niso nobenega izločili pri plesnih točkah, ker bi verjetno komu naredili krivico, če dobro poje, ni rečeno, da je tudi dober plesalec. Seveda se da s treningom to doseči, a ne v tako kratkem času kot so ga imeli na razpolago tekmovalci. Tudi mene je Jadranka presenetila oz. malo šokirala s tisto obleko, frizuro in šminko, še za maškare ne bi bila. Drugače pa se strinjam, da je žirija dobra, da ima vsak svoj faktor:)))) in da bodo res izbrali dobre, oz najboljše.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Frenki, voditelja tudi meni zaenkrat nista kul, saj se brez veze glupirata, žirija pa je zelo kul glede na žirije v prejšnjih podobnih šovih. Mislim, da si preveč strog, saj oddaja ni slaba. Sicer pa ne vem kaj si pričakoval, proslavo ob dnevu državnosti? No ja, pa tudi voditeljev je zaenkrat le za ščepec in ti ne moreta uničiti oddaje.

  Matej, pevsko je bilo vse res bolj bogo, drugače pa se mi je zdelo, da je oddaja zelo dobro zrežirana in da so ujeli kul momente. Le premalo so pokazali vsega skupaj, kar me res moti.

  Ajda, prehitro, res prehitro. Kot sem zapisal zgoraj, očitno gre vse na Voyo in je tv prenos postal postranskega pomena, kar je žalostno. Vsaj v teh predizborih.

 5. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Neverjetno, kako se na vseh področjih pozna, da smo revna, kronično ropana in pojebana država. Turijo nam pač voyo, zato na tv ne vidimo skoraj nič, medtem ko ameriške različice zrežirajo dober tv šov, posnetki so dostopni na youtube-u (le kometarji onemogočeni, kar je tudi prav) itd. Beda od bede.

  Prva polovica šova je bila zelo gledljiva in namesto druge polovice bi bilo bolje razširit prvi del in kaj več pokazat.

  “Zakaj pa ne, saj je za pevca važno tudi to, da dobro miga na odru. Če tega nima, ne more biti top shit.”

  Tvoj najbolj bedast stavek. Torej Bob Dylan, Elton John, Adele in še premnogi drugi (skoraj vsi rokerji in reparji) niso predstavniki top shita na mainstreamu?!!! A se kdaj vsaj še enkrat prebereš, preden objaviš, tako da bi bilo vsaj za silo manj smešno vse skupaj, no.

  Tega na velikih x factorjih sploh ni, ker je po logiki stvari nepomembno. Je že res, da vsak pevec, še posebej zvezdnik, potrebuje ogromno kondicije v vsakem primeru, ker se tako ali drugače izčrpa ali miga, vendar v stilu izdelovanja hip hoparskih koreografij pač ne … te je pomembno le za posamezne pristopo v popu. Bianca že gre nekako v tisto smer na primer in zanjo in podobne je pomembno, da ni plesni diletant, ostalo je pa relativno. Zato je bilo za ta nepotreben vložek, ki je služil pač reklami naše plesne industrije in ne x faktorju, nujno, da je prišlo do antiklimaksa, ker nikogar na tej podlagi niso izločili. Zato je trpel krvoločen del šova, ko gledalec komaj čaka, kdo bo spet jokal in se metal na hrbet … hehe … Skratka, v vsakem primer slaba poteza.

  Še slabša poteza s strani režije je bila ta, da je celoten drugi del šova ugrabila vojakinja Elizabeta. Za kaj, koji kurac, neki?! Okej, je fušala, kar se mi sploh ne zdi presenetljivo za tak značaj in vibro, ki jo oddaja. Okej, ne vedo, kaj bi, pa so jo poklicali nazaj, da bi bilo bolj pestro. A za to smo morali samo njo gledat in celo poslušat njene duhamorno bedaste izjave do konca oddaje??? Zdaj jo videt ne morem več. Ne me jebat, da naj bi bila to najbolj zanimiva oseba šova, no. Pa kdo jo bo še gledal, kaj šele poslušal. Očitno so jo poklicali nazaj zato, da bi jo kar naprej snemali in bi se občinstvu zataknila v želodcu do konca in čez.

  Kje je bila Štigliceva?

  In zelo mi je žal, da moram spet brat komentarje, kot jih piše MATEj o Sokličevi, ker verjamem, da ni izjema. Tako vrhunska pevka, končno nekaj posebnega, vse, vse, vse … pa se ne najde ena oseba v njenem življenju, ki bi jo samo opozorila, da je zanjo najbolj pomemben stavek v karieri: Manj je več. Jadranka jo seveda hvali na vse preteke, kar je razumljivo, saj je res ženska svetlobna leta pred večino, ampak glasovalni stroj jo bo pa odfukal, če se bo ob vsakem nastopu tako ven vrgla, drla in pačila, ja. Popolnoma brez potrebe. In zato lahko izpade nekomu, kot da gre za podoben primer vojakinji Elizabeti. Daleč od tega. Ana Soklič bi bila zlahka tudi raji nadvšečna, predvsem s eji pa ne more zgodit, da bi se odfušala z odra in njene vokalne in interpretativne zmožnosti so neprimerljivo večje. No, pa še lepa je. Ampak vedno pokvari vtis s tremi sekundami odfuka, ki je pretirano, ja. Manj je več, manj je več … Za večino tam ta stavek ne drži, samo zanjo pa ja.

  Velika škoda. Upam, da jo bo kdo tukaj (ne vem, komu bo v roke padla kot mentorju) samo s tega ozira prijel v roke. Ni enostavno, ker ne gre samo za to, da bi se morala zadržat in se nehat trudit, da vrže vse iz sebe, ampak gre v bistvu za to, da bi morala bolj izpostavit erotično plat sebe. Za začetek bi bila že prepoved, da se kadar koli razkuri, dovolj. Ker sicer popolnoma stoji, je verjetno največji talent in x faktor tam, samo sama sebi je očitno največji sovražnik. Vedno se ustreli.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ko ti bo jasno, da slovenski X Factor ne išče Boba Dylana in Eltona Johna, ti bo jasno tudi zakaj je priporočljivo, da bi znal pevec tudi dobro plesati.

 7. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  @IG:

  Prosim???? Ne vem, kaj neki si ti domišljaš, da bi morali iskat v takšnem šovu. Verjetno duplikat Michaela Jacksona. Vendar ni nikjer in nikoli definirano, kaj natančno iščejo. Nekoga, ki naj bi izstopal kot zvezdnik na kakršen koli način. Zato bi tudi Bob Dylan brez dvoma prišel v poštev, če bi ti šovi imeli srečo, da bi se pojavil podoben primer.

  Zadnja zmagovalka ameriškega x factorja Melanie Amaro pa na tvojo žalost zelo dvomim, da bo kdaj koli fascinirala z izjemnimi plesnimi koreografijami na odru, tako da … Mogoče bi ameriški žiriji lahko poslal zgroženo pismo, ker jim bojda ni jasno, kaj iščejo, tebi pa je.

 8. Bojan pravi:

  Mene sta poleg Ane Soklič v izboru najbolj navdušili ena mlada punca, ki je fenomenalno odpela pesem od Janis Joplin, pa Ana Liza Štiglic, tista, ki je bila oblečena kot babica in kao zviška gledala na žirijo,dejansko je pa pela super, resnični talent. Kje sta ti 2, a kdo ve, nisem jih opazil v X campu? Vse kar je obetalo se je kar nekam porazgubilo in izpuhtelo.

 9. Bojan pravi:

  Sem našel, zame je bila absolutno najbolša 16 letna navihanka Ajda Kovačič – Piece of My Heart od Janis Joplin. Svetovno odpeto, slo-reinkarnacija Janis Joplin. Ves čas nasmejana najstnica iz Slovenj Gradca se je predstavila s skladbo svoje velike vzornice Janis Joplin in s svojim glasom povsem navdušila žirante. Kaj je sedaj z njo?

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Še v tekstu zgoraj imam omenjeno Ajdo, slabo bereš, Bojan. Šla je v naslednji krog, pela je v skupini, ki je prepevala What Do You Want From Me.

  Za Štigličevo, ki je sicer Zala Ana, ne Ana Liza, pa tudi jaz nimam pojma ali je šla dalje ali ne, ker je bilo vse skupaj res ekstremno hitro.

 11. lily pravi:

  Kaj pa Arni, oni 14-letnik, ki je pel Your Song na avdiciji, je šel naprej?
  Drugače pa en popravek. Jasmina LoZar, ne LoŽar! Od kje ti to?
  Meni je oddaja bila kar v redu, enkrat na 3/4 se je malo vlekla sicer … Sem bila pa presenečena, da so izločali ljudi že takoj po nastopu, da niso počakali, da bi vsi odpeli in potem primerjali, tako kot to počnejo v Britaniji.
  Se mi je zdelo, da jih ne morejo izločiti samo na podlagi plesa. Ne bi bilo fer.
  Všeč pa mi je Matija Jahn, ker zgleda res en poseben tip, svoj stil fura, simpatičen je … Ana Soklič pa se mi je zdela znana in zdaj vidim, da je to Diona Dim. Glas ima dober, ampak za moj okus se res preveč pači, ne vem, način petja … Pa upam, da ne bo Elizabeta tudi zmagala, tako kot Melanie Amaro. Ni moja favoritka.

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nimam pojma kaj je z Arnijem, saj ga sploh niso pokazali, če se ne motim. Čudna oddaja glede tega ful.

 13. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Arni je bil samo na začetku pokazan, da je prisoten, spregovoril je nekaj besed, potem pa ne duha ne sluha o njem.

  Ja, s tega vidika je bila oddaja nadčudna. Nekatere so dobesedno turili pred kamero, najbolj vojakinjo, Matijo Jahna tudi, Bianko in Almo (tako zelo so jih turili, da sem si celo imena zapomnila) druge pa totalno poignorirali. O Štiglicevi nič, Arni izginil, tudi Ajda Kovačič le za vzorec itd. Bedarija.

 14. Bojan pravi:

  Imaš prav Iztok, se oproščam glede Ajde, slabo sem bral tvoj tekst, je toliko teh imen, da je težko vse to podrobno prebaviti. Bila je v 19. skupini, ki je šla naprej. Tisto zmedeno antipatično vojakinjo so pa res preveč forsirali, povsem neprimerno ob tem, da so jih toliko drugih boljših in manj zmedenih kar na hitro odslovili.

 15. MATEj pravi:

  Tudi v tujih faktorjih, idolih … z avdicij in kampov ne pokažejo vseh. Ko se začno studijske oddaje, je par takih, ki jih prej sploh nismo videli.

 16. Pepi Pepi pravi:

  Morda prevranjeno, ampak jaz že imam favorite. Demetra zaradi skuliranega attituda, Jahn zaradi energije, Kovačičeva pa zaradi karizme. Vsi trije pa tudi zaradi dobrega petja, se razume. Če ga kdo, izmed te trojice, začne srat, pa imam v rezervi še Ano Soklič. Naj se stave pričnejo! :D

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Bojan, ni panike, res je ogromno imen, pa prehitro so šla mimo. Jaz sem mel posneto na kaseti pa nisem mogel slediti.

  Pepi, po moje nisi zgrešil, le Sokličeva bo po moje odletela, saj folku ne bo dovolj simpatična. Bi pa dodal še Arnija, ki si bo brez dvoma priboril ogromen fanbase. Pa kaka Alma morda tudi. Pustimo se presenetiti.

 18. STELA pravi:

  Za Štigličevo se ne bi čudila, če bi jih vse lepo skenslala…ona je šla stavt, da bo pela na avdiciji in to je blo to:)….faca od ženskice

 19. thevoice thevoice pravi:

  Živjo Iztok. Najprej pohvale za celoten blog, še posebej pa mi je všeč da si se lotil teme x factor v sloveniji.
  Malce me jezi da ni noben opazil naturščka Gašperja Miheliča, ki je mene prepričal že na avdiciji. Res da ni preveč opazen kot oseba, je pa zaradi tega med top vokali na tem šovu.
  Mislim pa da bi tebe in še marsikoga prepričal z temi posnetki na YT :)

  http://www.youtube.com/watch?v=D38_E_6ecL8

  http://www.youtube.com/watch?v=RLY1jORP8Zk

  Če boš mel čas mal pokomentiraj posnetke.

  Zraven njega sta mi še kul: matija, toni, alma, ana, pa nobena skupina :)

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jaz sem o Gašperju pri tretji oddaji napisal tole:
  “kul dečko, ki je pošteno povedal kak drek vlada v slovenski glasbeni sceni, če nisi iz Ljubljane. Ne bom rekel, da me je sesul z vokalom, rekel pa bom, da ni bil slab. Pa tudi meni je bilo všeč, da je komad odpel po svoje.”
  Nimam pa pojma ali je šel dalje ali ne.
  Posnetki pa zelo zanimivi in dokaz, da poba zna peti. In hej, celo opere se je lotil, to pa je presenečenje. Dosti boljši je kot na X Factorju. Upam, da še ni izpadel in da se bo še lahko dokazal.

 21. thevoice thevoice pravi:

  V zadnji oddaji je Gašper šel dalje. Pel je whataya want from me od Lamberta. Jaz tudi upam da se še dokaže.

  LP

 22. Matjaž pravi:

  Te oddaje uničujejo televizijske večere in zasmrajajo gospodinjstva širom sveta. Pač ljudem je najboljše od vsega gledati kako se nekdo muči. Kar se pa kasneje dogaja pa je mastrubiranje glasilk in iskanje nekih presežkov, ki se pa kažejo v očeh gledalcev ko nekdo dobro odpoje neki ton.

  Je pa slabo, da ne iščejo Dylana in podobnih v teh oddajah, sej oni vsaj nekaj pomenijo, v popu pa razen Jackota in Madonne po 10 letih noben.

  Ne vem pa tudi, kako se poleg vsega drkanja teh šovov po medijih, da nekomu še pisat na blogu o tem.

 23. AndrejM pravi:

  Tista klovna na začetku sta samo statista, da se lahko oglašujejo avti. Beda od bede, besedna driska. Žirija: težko reči, ker je bila režija oddaje takšna, da v bistvu sploh ne vemo, zakaj je kdo šel naprej in zakaj kdo ne. Nekako mi niso več tako zelo simpatični s svojimi komentarji. In ples? Hiphop? Očitno se ne išče pevca, pač pa kakšnega performerja, ki bo znal na plejbek plesati in se kazati publiki. Se 100% strinjam s Simono.
  Skratka, Misija Eurovizija mi je bila veliko bolj zanimiva. In zdaj na nacionalki, za katero moramo plačevati naročnino? V bistvu zdaj imamo kot vrhunec zabave petkov goveji šov, sobotni kao kviz za gumpce, kjer se vsi režijo, kjer ena blondinka reče da je Leon Štukelj osvojil 54 olimpisjkih medalj (in ji nihče ne reče, res, ti pa si pristna blondinka) in kao neko nedeljsko popoldne, kjer nenadarjena pevka in dolgočasna voditeljica utruja gledalce.

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Počakaj, saj bo akcija, samo da minejo te v naprej posnete oddaje. Ples pa je bil bolj za foro, zato pa je bil samo en dan. Je pa logično, da ne iščejo Boba Dylana, marveč nekoga v trendu, nekoga, ki se bo dobro tržil in prodal. Dylanov že imamo dosti, zdaj je čas za pravo superzvezdo, ki bo obnorela mladino. In tudi Damjanovič ter Uranjek ves čas poudarjata, da iščeta ravno to in da jo manjko tega pri teh in onih tekmovalcih pač skrbi. X Factor ne išče še ene Line in Julije Kramer, marveč pravega performerja, ki bo raztural na odru. Upam, da dobimo vsaj mini približek.

 25. AndrejM pravi:

  No, bomo videli. Jaz pa bi vseeno rad videl kakšno slovensko Adele, lahko je tudi kakšen moški primerek. Nekoga, ki mu bodo napisali dobre pesmi in ki jih bo znal zapeti tako, da mi bodo vstale dlake na rokah. Če bo šov prinesel kakšnega plesočega najstnika, ki bo obnorel mladino, me to zanima prav tako, koliko stopinj je trenutno na površju Marsa. To bo morda zanimalo mojo osnovnošolko.

 26. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To, kar iščeš ti, že imamo, to so Kreslin, Predin, Plestenjak, Gjurin…
  Nujno pa rabimo svežega superzvezdnika, ki bo ujel tržno nišo, ki je zdaj fraj.
  Itak pa ta šov ni zate, ti si tradicionalen model :)

 27. AndrejM pravi:

  Hehe, Iztok, takšnega komplimenta pa že dolgo nisem slišal od nikogar (da ta šov ni zame). Žal moram kdaj po družinski dolžnosti take zadeve tudi gledati, ampak če je na komercialni TV, ok, preživim, ko pa se sranje za sranjem vrti na nacionalki, pa postanem besen, saj jih tudi sam plačujem z neprostovoljnim prispevkom za slabe tv programe.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !