To je on, Jason Momoa

12.04.2012 ob 23:36

Ko pride do seksi tipov, pri meni ni blefiranja in sem strog do amena. Če nisi Antonio Banderas, te pač ni, jebat ga. Pri meni ni raznih pajacev kot so Colin Firth, Jude Law, Clive Owen in Michael Fassbender, pri meni šteje samo resnično skuliran in jebeno frajerski dedec, pri katerem ni dileme. In tak je zdaj Jason Momoa, novi Conan in Khal Drogo iz Igre prestolov, ki ga letos čaka še film s Sylvestrom Stalloneom v režiji Walterja Hilla. In leta 1979 na Havajih rojeni Momoa, ki je kariero začel v Baywatchu in zdaj hodi z igralko Liso Bonet, ki mu je rodila dva otroka, je tip v pravem pomenu besede. Je tako zelo kul in karizmatičen, da se okoli njega na sto kilometrov ne vidi nikogar. Po Baywatchu mu je šlo dobro v seriji Stargate: Atlantis, kjer je igral Ronona Dexa, lansko leto pa je, kot sem že povedal, zadel terno s Conanom in Igro prestolov. Je pa zanimivo, da ima Momoa, ta naslednik Dwaynea Johnsona, tudi svojo produkcijsko hišo in da si želi postati še režiser, kar od njega na prvi pogled seveda ne bi pričakoval. Sta pa z Bonetovo zanimiv par, saj je ona visoka 157 centi, on pa skoraj dva metra. Dedec pač, visok, temen, neobrit in dolgolas. Tak kot seksi tip mora biti. Vse ostalo je blef, tolažba, približek in nadomestek.

 

6 komentarjev na “To je on, Jason Momoa”

 1. TheMannn pravi:

  A bi ga?

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Neb skaku v zelje Lisi Bonet.

 3. AndrejM pravi:

  Tudi Roman Končar je bil kdaj visok, neobrit, temen (preden je posivel) in dolgolas. Torej, po teh merilih bi človek rekel, kaj bi Rac, Rifle in podobni kekci, zdaj vemo, kdo je pravi kerlc :) .

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Roman Končar kot slovenski Jason Momoa? V režiji tria ZAZ že mogoče :)

 5. Pepi Pepi pravi:

  Eh … črtim obstoj teh tipov, ker njihovo število slabo vpliva na (že tako nizke) šanse nizkoraslih, debelih (pa čeprav neobritih ter dolgolasih) blogerjev pri bejbah.
  Je pa možakar res dost kralj, ja. Kle, recimo, je eni die hard fanici čist polepšu dan … njenim kolegicam pa verjetno zamoril preostanek življenja. Pač … bil je nek GoT Q&A panel na neki konvenciji in ta fanica, nisem povsem prepričan, ali ga je naslovila z “my sun and stars”, ali pa je imela celo majico z njegovo sliko, podnaslovljeno s tem tekstom.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dober posnetek :)
  Nimaš kaj, Momoa obvlada.
  Predlagam, da probaš ta njegov pick up line v živo, četudi si nizkorasel in debel bloger :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !