Teden dni v življenju Zorana Jankoviča

26.03.2012 ob 02:44

Ponedeljek zjutraj: Danes bom šef Mercatorja
Ponedeljek zvečer: Hm, ne vem, če bi še bil šef Mercatorja
Torej zjutraj: Spet me je pijelo, da bi bil šef Mercatorja
Torek zvečer: Jebemti ej, zdaj pa bi bil raje ljubljanski župan.
Sreda zjutraj: Danes bi bil pa predsednik Slovenije.
Sreda zvečer: Eh, ne bom predsednik Slovenije, raje bi bil spet šef Mercatorja
Četrtek zjutraj: Joj no, spet me je prijelo, da bi bil ljubljanski župan
Četrtek zvečer: Hm, kaj pa če bi bil raje predsednik vlade
Petek zjutraj: Danes pa ne vem kaj bi bil
Petek zvečer: Vse bi dal, da bi bil spet župan Ljubljane
Sobota zjutraj: Eh ne, raje bi bil predsednik vlade
Sobota zvečer: Hm, kaj pa če bi vendarle raje šef Mercatorja
Nedelja zjutraj: Eh, bom raje kar šef vlade
Nedelja zvečer: Pizda ej, po moje bo najbolje, da sem župan Ljubljane

null

 

10 komentarjev na “Teden dni v življenju Zorana Jankoviča”

 1. Vanja1 pravi:

  Heh, no zdaj si želel nekako nakazat, češ, da je neodločen, ali, da se ne more odločiti!! Daleč od tega !! Kariero ima res Fenomenalno, imel je svojo zelo uspesno podjetje, bil je Šef največjega slovenskega trgovskega podjetja, ob njegovi Vladavini, je naredil pravi Razvcet Mercatorja, saj ga je razsiril po tujini, bil župan, uspelo mu je zmagat na Parlametarnih Volitvah, a so ga nažalost , Virant, Janša in Žerjav zafrknili, katerim bi morali “jajca pršvasat” ampak pustmo to.

  On je pač tip, ki ima rad izive, ne želi biti samo en povprečen, ki ne odloča o ničemer, ampak je sposoben za vodilna mesta, in to ga zanima. Kar se mi ne zdi nič napačnega. Na Parlametarne je šel zmagat, kar mu je uspelo, a kot sem prej zapisala, mu niso dali niti možnosti, da bi sestavil Vlado, zato mi ni nič spornega, da je šel nazaj v Boj za občinski stol, zakaj bi se 4 leta zajebaval z ljudmi, ki so ga dejansko “nasrali”, saj še vedno menim, da bi moral dobiti, kot zmagovalec možnost biti mandatar. In, če zdaj gledamo naj zdaj Vlada dela v miru, ne bo tolikšnega kljubovanja kot, da je Delal Janša – Pahorju, čeprav vem, da Jankovič ni taki tip, da bi zafrkavo nekoga, ampak se mu gre za dobro bit ljudi.

  Ne gre za denar, ga ima dovolj, on ima rad izive in mu je dejansko želja res nekaj narediti, zato je hotel dvignit Slovenijo, vendarle moremo vedet, da so očitno v Lj z njim zelo zadovoljni, saj na volitvah vedno pomete s konkurenco. Spomnim se koliko LJ županov je obljubljalo nwm kaj, on je prišel, kar je povedal, je dejansko uresničil, kar se nisem pr nikomur doživela, vem, da se morda po nekod pol najdejo zlobni jeziki, od afer itd, in zadolžitve, verjamem, da bodo zadevo senirali, a je tudi dejasnko to boljše, da se je nekaj vsaj naredilo, kot pokradlo, zato je na Par.v. dobil moj glas, in upam, da bo nekoč mandatar.

 2. oomoo oomoo pravi:

  @Vanja1: HaHaaaha Hahaaahahaa, hahaha……

 3. krš pravi:

  ah jej ste eni verniki slepi. Vanja lepo te prosm, Kakšna fenonmenalna kariera, oziroma kdo je za njo zaslužen? Njegova ferma ma kakor vem blokirane račune, takrat je nekaj služil ja, ker si je kot šef merkatorja posle lifral na svojo fermo, res sposobno. In v županovanju je blo podobno, si je spreminjal namembnost zemljišč in služil. Res sposobnost neverjetna. Na Merkator je prišel pa tako, da ga je imenovala politika. Sami uspehi. Predvsem je imel dobre botre, to je to. Bogi Janković. drugi so krivi da ni on predsednik vlade, itak. Če je tako sposoben kot praviš ne bi smelo biti težav. Niso mu dali možnosti, da bi sestavil vlado?? Od kje pa to, kakor jaz vem je prvi dobil mandat da sestavi vlado pa je bil pač cicibanček, se ni ravno dobro znašel v sami zadevi. Če nisi sposoben sestavit vlade, kako boš šele vladal. Je že prav tako. Sedaj, ko je zopet izvoljen za župana se pa že za denarnico držim. Naj dajo mal cifre ven, kako laufajo stožice…..

 4. Pepi Pepi pravi:

  Jebela, Vanja1, še če igram kak špil na računalniku, potem ko popušim, dobim penalty in mi je žal, da sem zajebal. Odgovarjam za svoj fail in poskušam iz slučaja potegniti kar najboljše ter iti dalje. Predstavljaj si neko krivuljo življenja, kjer vsak neuspeh predstavlja padec amplitude. No, pri Jankoviću ni tega padca. Pa lahko rečeš, da sem fouš, ajde, mogoče sem res, ampak hudiča, to, kar se gre on, je v najboljšem primeru skrajno nenaravno.

 5. Gost pravi:

  Pa kakšno nakladanje je pa sedaj to Vanja1? On dela samo tisto, kar mu botri iz ozadja naročijo. Brez botrov iz ozadja oziroma družinskih vezi s Kučanom, ki so odgovorni za njegovo pozicijo v Merkatorju (dokaz za to je na Youtube, ko Rop pove Zokiju, da ga je on nastavil oziroma politika), bi ostal prodajalec sadja. Enako je bilo tudi z vsemi drugimi mesti.

 6. tomo pravi:

  Bolje Zoki kot klero-fašistični Janša.

 7. Vanja1 pravi:

  Kakorkoli, meni se še zdaleč ne zdi napačen. Še vedno bi bil veliko boljša izbira, kot pa tale Janša.

 8. klemenix klemenix pravi:

  @Vanja1: haha, lol. Res ne vem, kaj ti je tako zameglilo razum. Sicer pa ja, meni bi bili kot mandatarji teoretično všeč tako Janša, kot Janković in predvsem tudi Pahor. Žal je tako, da se že v naprej ve, da nobeden ne bo mogu sestavit simpatične in sposobne ekipe. Pahorja nisem volil zato, ker se je vedelo, da se gre koalicijo z LDS, Zares in podobnim sranjem, Janković bi naredil podobno, Janša mi je pa kot politik tudi zelo soliden, a žal tudi on v vlado povabi napačne ljudi. Tako kot Pahorju in Jankoviču zamerim ljudi tipa Golobič in Kresalova, Janši zamerim NSi in Ljudmilo Novak. Ko je podajala svoje argumente proti družinskemu zakoniku mi je šlo na bruhanje. Kakorkoli, res upam, da se bo pri nas v Sloveniji nekoč pozabilo na preteklost in se bo nekoč dejansko sestavilo sposobno vlado glede na to, kdo je res dober in ne glede na to, kateremu političnemu bregu pripada.

 9. PPP pravi:

  Vanja, komu je pa banka odpisala 800.000 takratnih dojč mark kredita na lepe oči? To je bilo samo za start up, več ni vredno pisat.

  Je pa ZJ še en izmed naših vele managerjev, ki so uspešni samo v dveh panogah: preprodaja in gradbeništvo, tam kjer se na lahek našin kasira maržo.. DaO kakšnem hightech se mu niti ne sanja ne, kako bi se pa mu, če še računalnika na zna uporabljat … prav smešno

 10. STELA pravi:

  Iztok, fuuuul dobr napisan:)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !