Madonna: MDNA

24.03.2012 ob 02:18

Jp, tole je dvanajsti album legendarne Madonne, ki se po štiriletni pavzi vrača na sceno. Ni mi všeč, je le še eden izmed premnogih tečnih dance pizdarij, ki so popolnoma zastrupile glasbeno sceno. Kot da bi poslušal zadnji album Britney Spears, ali še bolje, kot da bi poslušal komade, ki jih na zadnjih albumim Lady Gage in Katy Perry niso hoteli uvrstiti na final cut. Madonna je včasih postavljala trende, zdaj se je med trendi, ki jih postavljajo drugi, izgubila in ni čisto nič posebnega. Okej, komad Give Me All Your Luvin, kjer pomagata Nicki Minaj in MIA, je soliden, prav tako komadi I Fucked Up, Masterpiece in recimo I Don’t Give a, kjer spet pomaga Nicki, toda celota je drek. Celota je elektro bullshit, ki sicer lovi trenutno modo, toda Madonna bi morala biti nad tem sranjem. Madonna bi morala udariti klasičen pop, ki ga močno manjka. Album bo verjetno uspešen, toda to ni to, to je poceni manipulacija, nevredna take zvezde kot je Madonna.

null

 

2 komentarjev na “Madonna: MDNA”

  1. Tristan pravi:

    Glej, meni je jasno, da ti klubska muzika in elektro nista všeč, ampak zadnje čase popa v klasičnem pomenu besede ni več. Vsi tisti izvajalci, ki so svoje čase furali pop, so se prilagodili stanju in zahtevam na glasbeni sceni. Da se vrnem k Madonni: sem njen veliki fan že od samega začetka in v svoji karieri je imela že par kiksov, vseeno pa se mi zdi MDNA v primerjavi s prejšnjo Hard Candy nadpovprečen album. (Glede na tvoje preference si upam trditi, da je tebi ravno Hard Candy sedla.) Dobil sem jo v prednaročilu in jo že pridno obračam, s prejšno sem se trudil kar dolgo časa, pa mi še danes ne potegne. Če malce pogledaš reviewje po amazon.com in drugje, boš videl, da je večini ravno “Give me all your luvin” najbolj povprečen komad. Meni osebno so bolj všeč “Some girls” in “Love spent”, pa čeprav so orto stechnane. Skratka, eden njenih boljših albumov. Če zaključim s citatom z enega od komadov: “There’s only one Queen, and that’s Madonna.”

  2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

    Imaš prav, Hard Candy je bil okej, tale je drek. Tudi z vidika klubske scene, saj ne ponudi nič takega, kar ne bi ponudili že Lady Gaga, David Guetta, LMFAO, Calvin Harris, Britney Spears, Katy Perry in Jennifer Lopez. Nič novega, le nabijanje dolgčasa. Kliše, kar je za Madonno grozno, če mene vprašaš. Ravno zdaj, ko je klasičen pop mrtev, bi morala izdati klasičen pop in na novo postaviti smernice, ki jih je nekoč diktirala. Namesto tega je ostala le želja po čim boljši prodaji in trendy album, ki pa namesto trendyja deluje tečno, nezanimivo in kot kopija Madonninih kopij. Tudi njo je žal okužil jeben dance, tudi na live šovih, kjer svoje stare odlične komade masakrira z dance remiksi.
    Sicer pa, okusi so različni, jebat ga. Tebi je zakon, meni je totalni drek.
    In ne strinjam se, da je treba v korak s časom in delati drek. To ni korak s časom, to je uboj dobre muske. Prav zaradi tega sem tako močno spoštoval Michaela Jacksona, ki se ni dal zmesti, pa seveda R. Kellyja, ki si je drznil v teh kurčevih dance časih izdati old school soul album. To so zame carji, ne pa jebena Madonna, ki je iz leta v leto slabša, saj se ji gre samo še za keš.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !