Koroška deklica, pa kdo je tu nor, jebemti

24.03.2012 ob 23:48

Čakaj, čakaj, sem razumel prav, da je policija aretirala Matica Munca, ki se je edini boril na strani očeta zloglasne koroške deklice in to zato, ker ga je sedaj izdal prav ta oče oz. ker je prav ta oče sedaj povedal, da je hotel deklico že zdavnaj vrniti k družini pa mu Munc tega ni dovolil? Pa kaj se je pri nas res čisto vsem zasukalo v glavi, jebemti no. Je bil ta primer res ena sama farsa oz. je šlo res le za neko prepucavanje očeta, ki si je zgodbo o domnevni zlorabi dedka preprosto izmislil? Joj no, pa tako dolgo se je vleklo vse skupaj, pa tako trudil se je tale Munc in deloval res pošteno do tega očeta, ki naj bi deklico ščitil pred mamo in dedkom.

Tole pa je presenečenje in šok tudi zame, pa četudi primera nisem ravno spremljal povsem natančno. Kaj si o vsem skupaj misli Matic Munc, si lahko le predstavljam. In seveda močno upam, da je vsaj on pošten v celotni zadevi in da ne bodo tudi pri njem odkrili kakih manipulacij ter čudnih iger. Je pa vse skupaj res ena velika štala, ki ji komaj verjamem. In preobrat, ki ga ne bi kupil niti na filmu.

null

Je bil psiholog Matic Munc le žrtev očeta koroške deklice?

 

26 komentarjev na “Koroška deklica, pa kdo je tu nor, jebemti”

 1. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Preobrat niti ni tako čuden. Oče je Munca ovadil dva dni za tem, ko so ga obsodili na tri in pol leta zaporne kazni. Ob tem, ko ga je že 8 mesecev sedenja, kot izgleda, hudo zjebalo. In ja, obrnil se je proti Muncu, ker mu to lahko verjetno drastično popravi položaj. Glede na to, da celo trdi, da sam ne ve, kje je hči in bojda Munc ve … khm … se več kot očitno hoče zdaj otrest vseh bremen, ki so ga spravila v zapor. Verjetno je jezen tudi na Munca, ker je pričakoval, da do zapora sploh prišlo ne bo, pa je. Tudi Munc pač ni vsemogoče, gre pa na jetra paleti teh institucij, ki jih napada za nepravilnosti in korupcijo, tako da … Grozna štorija.

 2. ajda ajda pravi:

  Se strinjam, da je vse skupaj ena kolobocija in očitno izigravanje medijev oz. ljudi, ki sočustujejo z očetom. Težko je reči, kaj je v ozadju, morda se bo zgodba odvila v tisto tapravo smer, kaj pa je tista taprava smer, bo pa pokazal čas. Menim, da so naredili največ škode otroku, ki nima stikov ne z materjo, ne z očetom in to v najnežnejši dobi življenja, kar ji bo sigurno pustilo posledice. Četudi bo vrnjena materi, očeta ne bo videla še 3 leta oz. toliko časa, dokler ne bo prestal kazen.

 3. AndrejM pravi:

  Otrok je tukaj največja žrtev in obema staršema in vsem ostalim bi moral biti otrok na prvem mestu, ne pa igrice in ego in maščevanje in ne vem kaj še vse. Skratka, velika velika žalost vse skupaj.

 4. Manca pravi:

  Kaj vse so sposobni starši narediti in škodovati otroku,zaradi maščevanja..Ob spremljanju vsega kar se je dogajalo nisem nikoli nič komentirala. Danes prvič..čudno je da je oče začel o spolni zlorabi govoriti ko se je začelo dogajanje za dodelitev otroka materi.Morda je mati odšla brez otroka , da obdrži celo glavo, pošteno je razmišljala, če je v tistem trenutku se ji zdelo da bo otroku bolje pri očetu..Sem pa neštetokrat razmišljala v smeri morda sta pa Matic in Natalija preveč prepričana v samo stvar ki jo je oče govoril..in ju prepričal sta mu želela pomagati. Vsekakor pa pod nobenimi pogoji ne odobravam njuna dejanja , če sta pri tem sodelovala pri skrivanju otroka…

 5. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  @Ajda in AndrejM:

  To so floskule! Primer je pa absolutno preresen in razvil se je v tako bizarno grotesko, da floskule ne pašejo zraven niti najmanj. Obstajajo dokumenti, kar zajeten kupček, ki jasno kažejo, kako so stvari potekale. Vsi ti dokumenti od delovanju CSD, policije itd. so bili dostopni novinarjem, saj sta jih Munc in Markačeva kar naprej delila novinarjem na tiskovkah in vsak novinar je lahko vprašal in preveril, kar mu je padlo na pamet. Osebno sem paket dokumentov videla. Gre za dolgotrajnejše branje od mojih blogov … hehe … In po spremljanju medijev sodeče, se je čez te dokumente res prebila le ena novinarka na Tedniku in temu primerno poročala! Tudi Siol, moram priznat, se je kar izkazal. Ostala večina so objavljali le povzetke po izjavah in svojem okusu ter presojali in nakladali o stvareh, ki nikogar nič ne briga – sklepanje, kakšna neki je ta familija in zakaj gre. Gre za to, da utemeljeni sumi zlorabe niso bili raziskani. Da je bila izvršba deklice razpisana, ko je preiskava na tožilstvu še potekala. In da preiskave deklice seveda nikoli ni bilo, ker jo je oče takrat že skril. Da je oče skrbel za deklico z privoljenjem matere. Z razlogom. In da se je kasneje mati spomnila, da zdaj bi pa ona imela hči in začela se je kalvarija. Prijave s strani očeta na CSD o neprimernem ravnanju ob stikih z materjo in dedkom pa so se dogajale že prej! Nadzor nad policijo je pokazal na nepravilno delovanje organa, od zaslišanja deklice s strani neizkušenega policista v pričo matere dalje. Kršitve so bile tako jasne, da so morale bit po nadzoru uradno potrjene itd!!!

  Skratka, nehajte s temi traparijami o otroku, ki bi moral bit na prvem mestu. Ja, moral bi bit, ampak prav gotovo ne tako, da se ob nepravilnem delovanju, ki smrdi celo na grde zakulisne igrice, ne preišče, ali gre za utemeljen sum zlorabe in potem vrešči o največjem nezaslišanem dejanju ugrabitve. Da se deklica dedka boji, je bilo na CSD prepoznano in zabeleženo na primer.

  Skratka, o tem, kdo neki ima ego in kdo se komu in zakaj maščuje nimate pojma, zato nehajte take blebetat. Javnost bi morala zahtevat pravilno delovanje inštitucij, pa bi bilo vse jasno, kdo počne kaj in kaj je za deklico najbolje.

 6. NoMercy pravi:

  Pa kaj blodite :(
  Ko je kaj pred sodnijo ni več govora o kaj je prav, smisel, utemeljenost, kdo je lep / grd
  Takrat gre samo še ta “procesiranje” skladno s pravom :P
  In “žal” je treba odločitev sodišča spoštovati in jo morebiti spodbijati po sodni poti :D — ne pa z nasveti “šrinkov” :P

 7. Rubin pravi:

  Sem že zapisala: Največja škoda je pri deklici. Zaradi nezrelih staršev.

 8. strojnik strojnik pravi:

  Ne vemo, kaj točno je res, vem pa, da ga ni sodišča, kateremu bi jaz dal otroka, če bi kolikor toliko utemeljeno sumil, da je nekje v nevarnosti, pa če se vsi sodniški nesposobneži z glavo v zid zaletavajo…

  Mogoče bi samo še poskrbel, da bi grožnjo odstranil…

 9. Bojan pravi:

  Previdevam, da gre pri tej drami zopet za staro slovensko navado, da je kriv tisti, ki na nepravilnosti opozarja in jih razkriva in ne tisti, ki jih povzroča. “Sel je prinesel slabo novico. Ubijmo sla.”
  Video: Tožilka Aleksandra Štiblar razkrinka tožilske vrhove
  http://www.youtube.com/watch?v=wNCno51gMXg&feature=list_related&playnext=1&list=SPF7A6F201ED674EA9

 10. Bojan pravi:

  Če je tole res, je to grozljivo, samo podajam link (naj mi prosim kdo dokaže, da tole ni res?!): Kronologija primera koroške deklice Klare Kaker: »Toni mi piha« v »tico«, »Toni« me boža po »tici«
  http://slo-kronika.si/novice/kronologija-primera-koroske-deklice-klare-kaker-toni-mi-piha-v-tico-toni-me-boza-po-tici/

 11. David pravi:

  Strojnik, ne morem se bolj strinjati s tabo. Tudi jaz bi otroka odpeljal na varno, če bi vedel, da je v nevarnosti, da ga bo nek pedofil zlorabljal. Ga ni sodišča na tem svetu, sploh pa ne slovenskega pravnega sistema, kjer suma zlorabe v tem primeru te deklice sploh niso raziskali.

  In potem bi policija imela višje plače? In zdaj pizdijo nad Janšo zaradi tajkunov? A niso oni v osnovi tisti, ki po zakonu preganjajo gospodarski kriminal skupaj s tožilci? A ne gobcajo vsi po vrsti, da so policisti pri svojem delu neodvisni? Prav je, da delajo za 700 eur, še to je preveč za cestne ravbarje. Ker točno to so postali. Cestni ravbarji, ki skubijo navaden folk za prekoračitev hitrosti za 10 km.

 12. David pravi:

  Dragi policisti, zapomnite si nekaj. Dokler ne boste postali pri svojem delu res neodvisni od dnevne politike, kjer vas enkrat nategujejo levi, drugič pa desni, do takrat boste imeli plače vedno nižje.

  Ko boste pri svojem delu postali strokovni in samostojni, ko se boste začeli ukvarjati s pravimi barabami in ne kurjimi tatovi, bo pa država cvetela in bo denarja dovolj tudi za policijske plače. Ja vem, to se bo pa zgodilo – nikoli!

 13. trajna pravi:

  Rubin, zakaj nezreli starši? Zakaj je oče tu nezrel?

  Kokretno, kaj bi ti storila, če bi utemeljeno sumila, da ti hčerko zlorablja dedek in ne bi imela podpore v drž. institucijah ter bila primorana, da jo npr. 1 x tedensko čez vikend (ali celo večino časa) pustiš takemu človeku?

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Prebral Bojanov link. Joj no, ta punčka bo res boga, ko bo zrasla. Tole bo pustiloi posledice. Že zaradi medijskega pompa in vsega, kar sodi zraven. Če ne zdaj, pa kasneje, ko ji bo kdo vse to ruknil pod nos in rekel: “Ti si tista koroška deklica.” Slovenija je majhna dežela, ta nesrečna punčka pa bo s tem sranjem zaznamovana za vedno.

  Mediji s takimi pompoznimi rečmi naredijo več škode kot koristi.

 15. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  @NoMercy:

  Res velikokrat procesiranje po črki zakona poskrbi za uveljavitev škode in nepravičnosti. Tudi zaradi ohlapnosti zakonov in interpretacij po interesu itd. Vendar pa je v tem primeru tudi črka zakona sfaljena. Že če pogledaš samo na okvir, ki temelji na konvenciji o otrokovih pravicah, ki, valjda, govori o nujnem prednostnem presojanje v korist otroka. Kako je v korist otroka, če se uveljavi izvršba nad otrokom, da se vrne materi, pri čemer preiskava o zlorabi na tožilstvu še poteka in ni zaključena. Otrok naj bi se vrnil v okolje in k strašu, kjer je sum zlorabe doma, ko preiskava o tem še ni zaključena. In to kljub temu, da je otrok živel pri očetu, kjer nobenenega ravnanja na škodo otroka ni bilo zaznanega. Če to ni ravnanje v korist matere pred skrbjo za blagor otroka, pa ne vem, kaj je. Da ne omenjamo še drugih nepravilnosti in sumljivega ravnanja, ki so razvidne iz dokumentecije za medije – tako pri odločitvah CSD kot policije in sodišča, ki je ukrep izvršbe sproduciralo.

  @trajna:

  Res je. Hudo je le to, da se je oče očitno v zaporu zlomil. Po osmih mesecih, ko je dobil 3 in pol letno zaporno kazen, je takoj zatem vložil tožbo proti Muncu, češ da on ve, kje je deklica in je noče vrnit. Beh.

  @IG:

  Mediji delajo škodo, ker ne poročajo o relevantnem in večinoma tudi ne preberejo vse dokumentacije, da bi poročali kompleksno in objektivno. To bi lahko pomagalo pri pozivu inštitucijam, da obnovijo postopek (ki je žal za zlorabo zdaj že nesmiseln), umaknejo izvršbo, uvedejo nadzor in sankcionirajo malomarno, nevestno in celo koruptivno delo.

  Na medije se je namreč obrnil sam oče s Svetovalnico Akcija ravno zato, ker so inštitucije pšoskrbele, da je situacija, kakršna je. In nič ni mogel. Zato je težko v tem primeru sodit o škodi na tak način, če je na drugi strani možna zloraba otroka v igri, ki ni bila ustrezno preiskana, a ne.

  Zaradi vsega skupaj pa bi bilo za punčko verjetno res najbolje, da zaživi v tujini, ja, s skrbnimi ljudmi. To bi pa pomenilo tam, kjer je zdaj. Ker 99% verjetnosti je, da je v tujini, sicer bi jo v Sloveniji že našli.

 16. Bojan pravi:

  Tole je zanimivo:
  mikstone blog
  nedelja, 25. marec 2012
  Moj prijatelj Matic Munc?
  http://mikstone1.blogspot.com/2012/03/moj-prijatelj-matic-munc.html

 17. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  @Bojan:

  No, to ni pretirano zanimivo, ampak zelo v stilu mikstone, kjer itak vsi fukajo z vsemi in prav zasmejala sem se, da tudi v tem primeru ni pozabil izpustit porn bonbončka o domnevnem ljubimkanju. Kdo bi kaj takega uspel dokazat, a ne, Kunstlju že ni treba, in kaj neki bi imelo kaj takega sploh vezo z vsem skupaj. Nič. Samo za mešanje dreka in natolcevanje za večjo branost.

  Skrajno neodgovorno pa je, da si drzne izustit stavek, da naj bi M. M. na FB objavljal laži. Kakšne laži in o čem neki? Sledila sem večini objav, hkrati sem imela pa v roki dokumente, ki so jih lahko dobili vsi novinarji na njunih tiskovanih konferencah. In kar je objavljal, je držalo. Razen če bi bili dokumenti odlično ponarejeni, česar pa Munca ni obtožil še nihče. Zanimivo, a ne.

  Skratka, Kunstelj objavi zgodbico o osebni zameri (Janša že ve, kako to izgleda, saj mu je Kunstelj očitno iz roke jedel in se ni branil nobenih umazanih poslov, ki jih tako rad zdaj opisuje, a le dokler se mu gospod ni zameril … in Kunstelj je pristal v čuzi, imel težave z narokomanijo in verjetno pričakoval pomoč, ki je od Janše ni dobil …) in že to pomeni, da Munc seveda fuka naokrog in laže. Ma daj … Kdaj bo že Kustelj objavil knjigo z nekimi fascinantnimi dokumenti? Ti mu ne gredo očitno tako dobro od rok, saj še teh o koroški deklici ni prebral in se mu ne zdi potrebno za svojo inspiracijo.

 18. Bojan pravi:

  Simona, se strinjam s tvojim zapisom, zanimivo je samo v toliko (to sem imel v mislih), da M. navaja, da je deklica v Nemčiji. Večkrat je v komentarjih zadnje dni moč prebrati domnevo, da je deklica baje z babico po očetovi strani nekje v Nemčiji.
  Kar sedaj mediji počnejo, prednjači DELO, pa je zbiranje selektivnih informacij zoper zaščitnike otroka, niti besedice pa o tem, da so dolgo številni neuspešno opozarjali na fizične in druge dokaze o spolni zlorabi in da policija teh dokazov ni preučila, čeprav dobivajo plače za to. Gre za tipičen medijski linč Munca in podpornikov, ali je naročen ali samo posledica popolne nesposobnosti novinarjev, ne vem?

 19. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  @Bojan:

  Ja, s tem se pa strinjam, zdaj, ko si bolje pojasnil zadevo.

  In pazi to … izjemno učinkoviti organi pregona nas hočejo prepričat, da v skoraj letu dni niso opazili (čeprav so bojda noro raziskovali), da babice čudežno ni, na prostosti je pa ostal le še dedek, ki je jasno izjavil, da on že ve, kje je žena. Ta situacija je bil odličen futer za kooperativne medije, ki so lansirali krilatice o ugrabljeni deklici, za katero nihče ne ve, ali je sploh še živa (ja, Munc jo je vrgel v jarek, ubogi oče pa joka že mesece, ker bojda ne ve, kaj je z deklico). Bah! In ne samo to. Okej, oče se je zlomil, ko je dobil zaporno kazen in postal jezen tudi na Munca, ker ni preprečil, da se to ne bi zgodilo (očitno je verjel v večjo vsemogočnost Munca, medtem ko je aktivistični Munc pričakoval več aktivistične pripravljenosti od očeta). Logično, da mu odvetnik svetuje, naj namoči v drek Munca in Markačevo, ki sta zaradi napadanja inštitucij in pozivanja k nadzoru dela in obnovitvam preiskav, obtežena s črno piko. Tako bi oče prišel do pomilostitve v imenu kooperativnosti. Ampak kaj bo oče storil, ko in če bodo aretirali njegovo lastno mamo, ki in če aktivno sodeluje pri “ugrabitvi”? Se bodo vsi predstavljali za slaboumne, ki so nasedli prigovarjanju Munca? Brez dvoma je Munc (saj je napadal tudi sodišča in tožilstvo, pri čemer je ena tožilka, ki je primer obravnavala, bila premeščena in kasneje stopila v javnost s kritiko in potrditvami dokumentirane nepravilnosti, v disciplinskem postopku) za vse te inštitucije bolj pomembna tarča za degradacijo kot ena družina.

  Je pa Munčevo početje v vsakem primeru zelo težavno, ker ima opravka tudi s takimi in drugačnimi pritisnjenci. V smeh me je spravilo hujskanje, kako bojda obstaja še ena družina, kjer zakonca trdita, da ju je Munc zavajal in napeljeval k lažnivim obtožbam o spolni zlorabi ter igral dvojno vlogo. Šlo naj bi za zakonca, ki sta se tako poklala, da je žena odšla v varno hišo z otrokom in moža obsodila spolne zlorabe hčerke. Bistvo se skriva v nadaljevanju, da sta zdaj spet srečno skupaj. Res kredibilno pričevanje. Če sta spet skupaj, je žena sigurno zelo resnicoljubno možu povedala po spravni noči, da ona ni nič grdega hotela naredit, ampak jo je Munc zavedel (ona je pa retardirana). Ni na primer možno, da je kvečjemu zavedla ona Munca (česar možu ne bi rada morda povedala, ko sta spet skupaj, a ne), ki je enako kot v primeru koroške deklice zahteval k pravilnemu delovanju inštitucij, da zadevo preiščejo. Saj Munc, zaboga, ni jasnovidec. Včasih kdo laže, včasih ne. Bistvo je, ali inštitucije ustrezno opravijo svojo nalogo na podlagi dokazov, za kar Munc nima operativnih vzvodov. Jao, jao … Osebno sem že zdavnaj spoznala enega izmed tisočih osebno motenih parov. On je bil kurbir, potem sta se razšla. Na koncu sta pa oba skupaj napadala eno prijateljico, da je lažnivka, ker je njej povedala za kurbanje, za katerega je vedela vsa soseska. Take čustveno motene drhali imaš kolikor hočeš. In super je, da jih spoznaš čim prej in odfukaš. Ampak v takih primerih je pa pomembno samo to, ali dolžne inštitucije opravijo svojo nalogo ali ne.

  Da ne omenjam klevet o neverjetnih denarjih, ki jih Munc pobira. Jah, super. Kje so vsaj najbolj preprosta dokazila? A bom slišala, da so ubogi neumni ljudje bili prascu prisiljeni na roko dajat kar gotovino … potem pa … khm … ker Munc živi kot nizek srednji sloj, verjetno denar nalaga nekam na račun v tujino, kjer bo pri osemdesetih živel kot lord. Ali za našo javnost niti takih zgodbic ni treba snovat. Kako je sploh mogoče, da pri nas poslušamo kar trače, še preden bi videli en ušiv papirček, vsaj odrezek od nakazila denarja. Itd. Že jutri sem na tak način lahko jaz prostitutka, ki bojda će dvajset let na roko pobira obilne denarje. Mogoče bo priča resnici kakšen nekdanji ljubimec, ki me sovraži, ker se nisem hotela na primer poročit.

  Dežela norcev, res.

 20. Clytie pravi:

  Tu pa ni več kaj za dodat, Simona. V cerkvi bi rekli samo še: Amen.

 21. Bojan pravi:

  Simona, klobuk dol! Odličen zapis.
  Na FBje se je ustvarila ena skupina v podporo koroški deklici, vabljeni:
  Resnica o koroški deklici + FREE Matic & Jerneja Munc + Natalija Markač
  http://www.facebook.com/groups/resnicaokoroskideklici/

 22. Bojan pravi:

  Pirc Musarjeva zahtevala odstranitev člankov o primeru koroška deklica
  Kot nas je pred nekaj minutami obvestil urednik portala slo-kronika.si in njen lastnik Jože Biščak, je bil na uradu informacijske pooblaščenke zaslišan v zvezi z zadevo koroške deklice Klare Kaker. Inšpektor M. Č. iz urada je zahteval, da portal v 24 urah s spletne strani odstrani pričevanje in kronologijo o koroški deklici Klari Kaker, kjer je opisano, kako je bila deklica spolno zlorabljena.
  »To bomo tudi naredili, da se izognemo stroškom, ki bodo že sedaj visoki,« nam je po mobilnem telefonu povedal Jože Biščak in dodal, da sicer ne razume ravnanj informacijske pooblaščenke, da pa bo, v dobro pravne države, njihovo odločbo, ki jo je prejel danes, spoštoval.

 23. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  @Bojan:

  Hvala za link. Bojda so deklico našlji v Ljubljani. Toliko o Kunstljevi Nemčiji zaenkrat.

  Zanimiva je popolna sprememba zgodbe o tem, da naj bi Munc še od neke družine zahteval 10. 000€. Zdaj to ni več nekaj družina iz Mežice, kjer je (zaostala) žena tožila moža zaradi zlorabe hčerke in sta danes “srečna” skupaj, ampak:

  “Takoj po četrtkovi aretaciji pa je v uredništvo TV Slovenija poklical gledalec, ki je trdil, da je Munca že leta 2006 prijavil socialni inšpekciji. Munc naj bi namreč od njega zahteval denar za pomoč pri pridobivanju skrbništva nad otrokom.”

  In v nadaljevanju ista cifra o 10. 000. Na socialni inšpekciji pravijo, da nobene prijave takrat niso dobili. Bistveno je, da se objavlja kar koli, a ne. Zdaj je seveda Svetovalnica Akcija! pod drobnogledom, češ da nima dovoljenja za opravljanje socialnovarstvenih dejavnosti?!!!

  In tole sem našla na tej strani od Jožeta Biščaka v obvestilo:

  “Kot urednik portala slo-kronika.si sem moral danes s spletne strani na zahtevo informacijske pooblaščenke umakniti teksta, ki sta govorila o zlorabi Klare, ker naj bi kršil zakone o varstvu podatkov. No, umaknil sem jih, sem pa vrnil s prijavo zoper delo.si, ker je objavilo elektronsko pošto med Natalijo Markač in Boštjanom Kakerjem ter hkrati objavilo fotografije Klare, za katere ni imelo dovoljenja. Me zdaj prav zanima, ali bo informacijska pooblaščenka tako hitro reagirala, kot je v primeru portala slo-kronika.si.”

  Faking bjutiful Slovenija. Res.

 24. Bojan pravi:

  Našli koroško deklico Klaro Kaker? – Slovenska kronika
  slo-kronika.si
  Koroška deklica Klara Kaker. (Slika: Policija)

  (Ljubljana) – Milena Trbulin s PU Celje nam je pred minuto uradno potrdila, da so koroško deklico Klaro Kaker našli živo in zdravo. Domnevno so jo našli v Ljubljani, vendar nam tega ni mogla potrditi, saj bo več znanega jutri.

  Sicer so nam na neuradno informacijo najprej na PU Ljubljana dejali, naj pokličemo na PU Celje, ki vodi preiskavo.

  Na PU Celje so nam sprva dejali, da zadevo še preverjajo, kasneje pa informacijo potrdili.

 25. Bojan pravi:

  En komentar iz forumov domačinke, ki pozna zgodovino te družine – če je to res, je to grozljivo, milo rečeno kaj se dogaja: “korosica12 29.03.2012 10:51:15

  “Ne mislim prilivati še več olja na ogenj pa vendar, menim, da je prav da napišem te…h nekaj stavkov. Sem iz koroške in dobro poznam tako očeta kot mater te nesrečne deklice. Korošci dobor poznamo te ljudi, vendar malo kdo si upa javno spregovoriti o njih. Vsi se nekoga boljijo – koga – to vemo vsi. Dejstvo je eno, vsi vemo, da mati te deklice in njena sestra nista imele lepega otroštva. Njuna mati se je odselela iz njihovega doma, ker je bila žrtev nasilja, ki ga je nad vsemi tremi izvajal njen mož(te reči lahko potrdijo koroški policisti) . V tej družini so se dogajale zelo čudne, da ne rečem izpirjene stvari iz stani tega zloglasnega dedka, in ta dedek je te grde stvari prenesel tudi na svojo vnukinjo. Želim in upam, da se bodo stvari sedaj razčistile in da bo prišlo na dan vse, kar je resnica in kar se je dejansko dogajalo. Da gre za zapahe pravi človek, ta ki si ne zasluži svobode.”

  Če je to res, eno vprašanje: “In k temu človeku so vrnili “na varno” ubogo deklico? Pa kdo je tu nor?! Država norcev!

 26. zelda pravi:

  Bojan, na istem forumu, poleg zapisa omenjene Koršice, tudi nekdo opisuje , kakšne strahote so se dogajale v tej družini.
  Po mojem so vsi ti vpleteni od Munca, njegove žene, dekličina babica hoteli deklico umakniti iz tega okolja in ker država, kot je center za socialno delo, sodišče, policija, ni zaščitila otroka, so se verjetno res organizirali. Pri tem se je potrebno tudi spomniti, da so tožilko slovenjgraškega sodišča, ki je želela stvari raziskati, premestili v Celje. Mislim, da bi vsak normalen človek umaknil otroka iz takšnega okolja.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !