Prašičja mularija

14.03.2012 ob 20:54

Mularija je včasih res nemogoča in počne reči, ki so totalno mimo. Očitno jim je res dolgčas. Tako zelo, da iz smetnjaka vedno znova stresejo smeti, ki jih veter potem odnese po celi trati. Okolica bloka potem seveda izgleda kot divje odlagališče smeti, ko kdo vse skupaj pospravi, pa mularija spet stori isto. Ej, če bi jih enkrat dobil na delu, bi vsakega posebej privezal na ketno in od njih zahteval, da z usti pospravijo vsako smet posebej. Sram jih je lahko, resno.

 

7 komentarjev na “Prašičja mularija”

 1. STELA pravi:

  Tud jaz ne razumem v čem je čar takega početja….al pa puljenja rož iz korit pa še kaj bi se našlo. Zadnjič sem zasledila sliko svinjarije, ki jo po sobotnem “rajanju” redno puščajo na trgu republike v Lj….ne za verjet

 2. barbara pravi:

  Včasih si res v sekundi pripravljen linčat prvega klinca, ki ti mimo pride. Ne rečem da mulci ne znajo tegale narest, ampak če se bo vsedu enkrat pa mal opazoval kaj se dogaja okrog tebe, boš ugotovil, da so za sliko take okolice smetnjakov največkrat krive….vrane.

 3. Shalalabayzer pravi:

  Mularija misli, da če dela vsako svinjarijo , da so blazno uporniški; ne vejo pa, da starejši to od njih pričakujejo tako obnašanje — ergo, mularija je konformistična.

  Mah, ne…to z usti bi bilo maltretiranje…
  Smeti jim dostaviš na dom…v sobo.

 4. Andrej pravi:

  Pri nas smo ravno pred kakimi dvemi mesci dobili nove promentne znake in table z označbami, ki jih je krajevna skupnost rihtala precej dolgo časa, saj tam cesta ni bila označena in nismo imeli niti znaka za omejitev. A že po prvem večeru smo zjutraj našli le razdrte znake, ki so jih močno posprejali in jih zmetali na cesto skupaj s stojalom. Zdaj jih nimamo, namreč. Brezveze.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Barbara, hm, a veš da imaš morda celo prav, saj je vran ogromno zadnje čase in po moje bi res lahko bile tudi one. Na to pa res nisem pomislil, jebemti.

  Andrej, tudi nad znaki se večkrat znesejo, ja. To mi je še manj razumljivo. Mulci so res prtegnjeni.

 6. barbara pravi:

  Iztok, resno, vsedi se, pa opazuj. Ker verjemi, da so zverzirane, da spraznijo koš do dna. Videno na lastne oči. :) In ja, vran je ogromno, ker se spravijo popolnoma na vse, smeti, golobe, vrabce, celo na postovke. Nekateri so pa še tolk ubrisani, da jim hrano nastavljajo. :)

 7. EvaLuna pravi:

  vrane, definitivno…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !