IZTOK faking GARTNER

« | | »

Kim Burrell & Whitney Houston: I Look To You live

13.03.2012

Te pesmi se ne morem pa ne morem naveličati. O njej sem že pisal, pa še bom pisal, saj je tako veličastna, tako zelo popolna in tako zelo mogočna, da me je zaznamovala za vse življenje. Najprej sem jo slišal na istoimenskem albumu, potem me je zadela izvedba R. Kellyja na pogrebu Whitney Houston, zdaj pa si posebno objavo zasluži še duet s Kim Burrell. Whitney je bila tokrat presenečenje, saj je Burrellova nastop na BET Gospel Awards začela sama. Tudi brez Whitney je veličastno, toda ko Whitney pride, se dvorani zmeša. Dvorana ji pokaže, da je še vedno kraljica, da je še vedno največja pevka vseh časov. In to, kar potem počneta Burrellova in Whitney, je nad oblaki. Ta njuna zagreta improvizacija, to njuno slavljenje boga in vere, je tako močno in prepričljivo, da bi na noge dvignilo še invalida. Whitney je tu res vse drugo kot pop pevka, Whitney je tu reinkarnacija svoje botre Arethe Franklin. Whitney je tu vrhunska gospel pevka, ki ji ni para in ki za sabo pusti celo Kim Burrell, če je to sploh mogoče.

Ej, brez zajebancije, I Look To You je verjetno res najboljša pesem vseh časov, kar je jasno, saj jo je napisal R. Kelly.

YouTube slika preogleda
 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 13.03.2012 ob 00:12 pod whitney houston. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Kim Burrell & Whitney Houston: I Look To You live”
Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !