Whitney Houston & Mary J. Blige

8.03.2012 ob 02:15

Zgodilo se je leta 1999 na koncertu Divas Live. Še danes ne morem verjeti, da sta na istem odru istočasno stali Whitney in Mary. To je tak presežek, da komaj diham, tako noro dober in doživet performance ter vokal, da strga dušo. To je esenca živega nastopa in odrske prezence, o katerem  lahko vse današnje mlade pevke le sanjajo. Whitney in Mary sta najboljša stvar, ki se je v modernem času zgodila r&b muski. Ravno tale nastop pa je vrhunec njune karizme, njunega glasu in njunega nastopaštva na odru. Vau faking fau, tako hud, da si upam reči, da celo Aretha Franklin komad Ain’t No Way ni nikoli odpela bolje.

YouTube slika preogleda

Tule pa Grammy 1997, leto filma Waiting to Exhale, kjer so na odru poleg Whitney in Mary stale še Chaka Khan, Cece Winans, Brandy in Aretha Franklin. Nepozabno in vrhunec v improviziranju Whitney in Cece, ki se tako zelo vživita, da pozabita kje sta in razturata na polno. Če ni tole eden najboljših medley nastopov ever, potem ne vem kaj je.

YouTube slika preogleda
 

3 komentarjev na “Whitney Houston & Mary J. Blige”

 1. Tina M Tina M pravi:

  Če smo pri Whitney, “shoopanju” in improvizaciji, dodam še tale čudovit posnetek:
  http://www.youtube.com/watch?v=GAB9zAWYA6w&feature=related

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vauuuu, ej, tole je pa tak presežek, da ne morem verjeti. Upam, da tole pogledajo predvsem tiste budale, ki menijo, da je bila Whitney le pop pevka in da je bila v sramoto Arethi Franklin, ker ni šla po njeni poti. Ravno take fore, ki jih Whitney izvaja na tem posnetku, so jo dvignile nad vse ostale pop izvajalke. Ravno to je tisto, kar je iz nje naredilo divo in kraljico muske. Pa tako zelo spontano je vse skupaj, pa zabavno in seveda vokalno izjemno dovršeno. Pa trenutek, ko na oder pride mala Bobbi Kristina, joj no, res lepo.

 3. IZTOK faking GARTNER » Mary J. Blige & Whitney Hosuton: Rainy Days pravi:

  [...] Hosuton: Rainy Days 3.11.2012 Da sta Mary in Whitney kdaj pa kdaj skupaj stali na odru, sem že pisal, toda tale nastop sem danes ujel prvič v življenju. Ej, da bi bil tam, bi se mi sfukalo. Tole pa [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !