Sacha Baron Cohen na oskarjih

27.02.2012 ob 17:26

Ne bom rekel, da mi je Cohen vedno zabaven, toda ko se potrudi in pade v dogajanje, je odličen. Je edini komik, ki svoje filmske karakterje za promocijo novega projekta fura na tako nor in zanimiv način. Spominja me na Petra Sellersa, tako dobro zna pasti v karakter, da je že strašljivo. Najprej je bil Ali G, nato je bil Borat, potem Bruno, sedaj pa je admiral Aladeen, glavni junak svoje nove komedije The Dictator.

Da je na oskarje prišel v liku, je jasno, da bo naredil pizdarijo na red carpetu, pa je bilo seveda pričakovano. In naredil je kul štos, no ja, ne vem če tudi za voditelja Ryana Seacreasta, ki mu je pošteno umazal obleko, ampak zadeva je zažgala in postala glavna novica letošnje prireditve. Cohen je namreč v žari kao prinesel pepel preminulega diktatorja Kim Young Illa, svojega double’s tenis partnerja, rekel, da si je Kim vedno želel na oskarje in potem pepel “po nesreči” stresel na Seacresta.

Hudičevo odštekan moment, pri katerem pa me vendarle zanima ali je bil s Seacrestom dogovorjen ali je vse prišlo spontano, morda celo tudi zanj, ko se je pač tisti hip odločil, da bo izvedel ta štos.

YouTube slika preogleda
 

1 komentar na “Sacha Baron Cohen na oskarjih”

  1. misslilyy misslilyy pravi:

    Sacha Baron Cohen je zakon v vsakem svojem liku. Tole je bilo zabavno,sploh ker je stresel pepel Kima Jonga Illa na Ryana Seacresta zoprnega voditelja in producenta televizijske hiše E!.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !