Michael Jackson feat. Lenny Kravitz: (I Can’t Make It) Another Day

24.02.2012 ob 19:15

Tale komad mi na začetku ni bil ravno presežek. Očitno je manjkalo ravno to, kar so fantje zdaj zmontirali na YouTubeu, videospot torej. Jp, Michael je bil vedno mojster za videospote, za vizualizacijo svojih pesmi, ki so tudi zaradi spota tako zelo vžgale in se spremenile v klasike. Michael je vedno videl cel paket, samo glasba ga je omejevala in mu ni bila dovolj. Ko je napisal besedilo in si zamislil glasbeno podlago, je imel vedno v glavi tudi filmsko zgodbo.

Nič čudnega, da mnogi njegovi novejši komadi niso ujeli toliko publike kot bi jo morali, saj zanje žal ni posnel videospota. En tak komad je tudi duet z Lennyjem, ki sicer nima spota v pravem pomenu besede, ima pa kul nadomestek, ki iz tega komada končno naredi odlično zadevo, vredno vnovične pozornosti. Si pa lahko le mislim kako dober komad bi to ratal, če bi Michael in Lenny spot posnela osebno.

YouTube slika preogleda

Pa naj pripnem še na podoben način zmontiran video za pesem Behind the Mask, ki je sicer imela uradni video, toda sestavljen iz domačih posnetkov oboževalcev, kar nekako ni prišlo najbolj do izraza, če sem iskren. Tale verzija, ki so jo sestavili iz koncerta v Bukarešti, učinkuje bolje in iz Behind the Mask dela še boljši komad. In spet lahko samo pomislim kaj vse bi mi še dal ta komad, če bi Michael zanj posnel pravi spot.

YouTube slika preogleda
 

6 komentarjev na “Michael Jackson feat. Lenny Kravitz: (I Can’t Make It) Another Day”

 1. RHYME-G pravi:

  jp..MJ je biu tak da ge je treba gledat tud zravn!:)….mnde edini artist k je biu tak..to se je spet pokazal/dokazal z temle another day komadom! :)
  sam zanimivo res kak vpliva video na vse…!
  Pomoje c bi MJ biu ziv bi te komade izdau kot kak special edition kdaj pa to…tak ko ultimate collection…..ko bi prsla ta nova plata ne bi blo teh komadov gor starih (kar je blo n aMIchael albumu) ….sam smo jih pa vsaj slisal tud to je neki…!

  me zanima ka bo se kej zdej vnaprej…upam da cim manj Casciota!…

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Malo predolgo mineva do novega materiala. Lahko da ga sploh nimajo, lahko da spet kaj mutijo, lahko da se je zapletlo s folkom, ki ga ima doma v studiu, lahko da nič kaj ni dokončano in bo spet štala kot je bila z albumom Michael, lahko pa da so spet totalni debili in bodo čakali tako dolgo, da bo vse skupaj ratalo premalo zanimivo.

 3. RHYME-G pravi:

  ja pač prakticirajo 4 letn razmak med albumi. al ka..sam pozablajo da zdej ni turneje vmes! ..pogodba je za par albumov……vprasanje ka je v ozadju vse pa ka čarajo!…
  pa tud ko je umrl bi mogu bit album takoj ne pa pol kasnej skor 2 leti…ko se je ohladil vse…..

  ampak nov MJ album brez videospota je skor nemogoče tržit! razn pac fanom! ti pa bojo itk bojkotiral vse če bojo fake komadi

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To je res sramota, kar so naredili z Michael albumom, ja. A nimaš kaj, očitno bomo morali zdaj vse vzeti kot pri ostalih preminulih zvezdah. Pač album neizdanih komadov, brez pričakovanja za promocijo in spote. Nimaš kaj, Michaela ni več, že tretje leto mineva, promocije ne bo prave nikoli več, ta od albuma Michael je bila zadnja taka s spoti pa to po moje.

 5. Lazo pravi:

  No meni je bil album MICHAEL super in koliko vem se je zelo dobro prodajal glede na razmere.
  In vse kar se bo še izdalo upam bo dobrodošlo. Res ne more biti tako, kot bi to on naredil.
  MICHAEL bo vedno popularen, kar dokazuje prodaja kart za cirkue du Soleil, ki bo 1 in 2 decembra na DUNAJU. Prodane so skoraj že vse karte in jaz imam dve.
  Prelagam ogled fanom ostalo nam je še samo to.
  http://www.youtube.com/watch?v=p8qOMlfLG8Q

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zakaj za vraga ta spektakel ne pride v Slovenijo. Pa zakaj je odpadel Thriller live. Zakaj k nam ne pride nič kar je res kul. Jao no.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !