Kvazi morala po ameriško

7.02.2012 ob 02:47

Američanov včasih res ne razumem. Po eni strani so zelo napredni, po drugi pa zganjajo tako posrano moralo, da boli glava. Nova tarča te morale je raperka M.I.A., ki je na Super Bowl nastopu pokazala fakerja in stresla celo državo, ki zdaj ugiba zakaj za vraga je to storila. Joj no, kake odveč debate, jebemti. Pač prišla je do dela besedila, kjer pravi: “I don’t give a shit,” in v tem kontekstu pač stegnila sredinca. So faking what. Če bi pela o soncu, tega seveda ne bi storila, ker je pela: “I don’t give a shit,” pa je bil sredinec pač del koreografije. Kaj tu ni jasno, res nimam pojma. Sicer pa, če so že najeli Madonno in ji dovolili tudi komad z M.I.O,  ki ni ravno znana po tem, da je user friendly, zakaj za vraga se zdaj pizdijo. Bi pa najeli Taylor Swift in pač poslušali uspavanke, jebemti no.

Še bolj blesava pa je jeza nekega ameriškega ravnatelja, ki se je spravil na 9 letnega mulca, ki je na šolski proslavi odplesal Jacksonov Billie Jean. Pač zato, ker se je prijel za mednožje. Itak, da se je, porka madona, saj je vendar plesal Jacksona, kjer je ravno ta muv ikonska zadeva, ki mora pasati v dober nastop. Mali je to vedel, ravnatelj pa je popidzil in ga izključil iz šole zaradi neprimernega vedenja. Pa kdo je tu nor, resno.

 

5 komentarjev na “Kvazi morala po ameriško”

 1. route 66 pravi:

  Ma, jaz jih nikoli nisem čist poštekal. Pred leti smo s frendi odbajkali famozno route 66 in nekje v Missouri-ju al Kansas-u smo se ustavili ob cesti, da spijemo kak drink in malo odpočijemo. Seveda smo se razvalili, eni na verandi, eni v gostilni, eni pri motorjih in pazi finte : mimo se pripeljejo policaji. Frend, ki je praznil zasluženo steklenico piva na verandi je bil o.k., ta drugi, ki pa je s steklenico piva v roki nekaj čekiral na motorju, je plačal pa kazen, ker je to bojda prepovedano. Oziroma, bi moral flašo pira zavit v papirnato vrečko. Pa ne me jebat,stari. In takšnih in podobnih neumnosti je bilo kar nekaj. LP…..BIKER

 2. alenka pravi:

  tudi jst jih ne štekam, pa tebe tudi ne in tvojega konstantnega ne maranja Taylor Swift. če nekoga ne maraš ignoriraš in te boli (tk jst preziram 3/4 slovenske scene pa kaj naj…)

 3. simon pravi:

  Iztok prevec se obremenjujes z temi Americani….

 4. STELA pravi:

  Američani se v bistvu ful sprenevedajo, tko da človeka taka reakcija skor ne čudi. Ravnokar sem slšala, da bo morala kazen plačat.

 5. AndrejM pravi:

  Ma Amerika ni ena, jo je več. Ta lažna morala je pač del ene Amerike, kot je tudi pri nas kup ljudi, ki se gredo eno moralo na zunaj, v resnici pa furajo nekaj povsem drugega.

  Poznam “krščansko” družino, ki vsak teden leti k maši in so oh in sploh pobožni. Ampak, oba starša se kurbata okoli, ona je ogoljufala že vsakogar, ki ga je lahko, da o alkotu in tako naprej ne govorimo. Oba otroka bodoča tipična Slovenca: neizobražena nerazgledana teleta, ki se pa vozita v velikih črnih avtih in samo vprašanje je, kdaj bosta koga do smrti povozila. Tipična slovenska družina, ki bo seveda proti sprejetemu družinskemu zakoniku, jasno, saj čez pošteno klasično družino ga pa ni, aufbiks! Sem slišal na lastna ušesa njihove “argumente”. No, saj zakonika nihče ni prebral, ampak pedri pa ne bodo vzgajali otrok, to pa ne.

  Za bruhat. Pa ni treba v Ameriko.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !