Rooney Mara, what the fuck?

1.02.2012 ob 01:46

Spletna pizdarjija askmen.com je tako kot vsako leto obelodanila 99 najbolj poželjivih zvezdnic po izboru svojih bralcev. In pozor, na tretje mesto se je uvrstila Rooney Mara, zvezda ameriškega skrpucala Dekle z zmajskim tatujem, koščena, prozorna, dolgočasna in bledolična deklina, ki je ameriškim moškim očitno pojem poželjivosti. Fak no, pa kdo je tu slep.

 

12 komentarjev na “Rooney Mara, what the fuck?”

 1. lily pravi:

  Se strinjam. Je njena sestra Kate lepša. ;)

 2. alenka pravi:

  men je pa všeč. in všeč tud dejstvo, da vsem niso všeč ene barbike.

 3. opazovalec pravi:

  Dobra maćka !

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Alenka, čudna logika, da obstajajo samo barbike in tale prozoren okostnjak.

 5. Jurbanowski pravi:

  http://alfasamec.info/bejbe/10-fotk-rooney-mara/

 6. alenka pravi:

  nism rekla da obstajajo le barbike in okostnjaki, samo ciljala na razne Scarlett Johansson, Blake Lively ipd… in če so ljudem všeč tudi Keira Knigthly in podobne koščene, naj jim bodo.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jurbanowski, s temi fotkami si še bolj potrdil to, kar sem zapisal zgoraj.

  Alenka, gre za to, da je Mara celo na tretjem mestu, ne za to, da je pač nekaterim Američanom všeč. Torej, da iz nje delajo vizualni presežek in novo zvezdo, pa četudi se že v kaki vukojebini sredi albanskega gozda ne bi nihče obrnil zanjo. Še medved je ne bi povohal, saj ne bi imel kaj za požreti. Pa še prestrašil bi se njenih kurčevih šišk na glavi. Danes je lahko res vsaka, ki ima minuto časa, seks simbol in filmska zvezda, če se PR tako odloči. Kr neki, res. Baba zgleda kot hčerka Slavke Pajke, folk pa ji poje hvalnice. Pa kdo je tu nor.

 8. klemenix klemenix pravi:

  Tudi meni ni preveč všeč ona. Njena sestra mi je pa eden največjih cukrčkov, kar sem jih kdaj videl. Kakorkoli, čudne raziskave delajo tile Američani.

 9. alenka pravi:

  pretiravaš, ker tak napačna pa spet ni (okej ta slika ji ne dela usluge btw, ampak kot rečeno). se pa strinjam, da mediji PR ustvarjajo in posiljujejo z vsemogočimi bejbami. in to do te mere da si potem ti čudn če ti neka kao huda igralka sploh ni huda. svašta je šovbiznis, ni kej. ampak nikol nam ne bodo vsi všeč.

 10. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Dolgocajtna je, ja. In z Danielom Craigom sta zato idelaen par. Svetlolasost, temnolasost, koščenost ali mesnatost nima s tem nič opravit. Keira Knightly je zanimiva, specifična, nezgrešljiva. Lahko je komu odbijajoča ali pa neustavljivo privlačna, ni pomembno, bistveno je, da je karakterna.

  Še hujša je Jennifer Aniston, ki bojda podira titule najbolj seksi ženske in podobni idiotizmi. Od kdaj velja tipična kvazi simpatično klepetava “girl next door” primerek vrhunca seksualne privlačnosti, je še manj jasno od piarovske naklonjenosti Rooney Mara. Mara bi lahko strpal vsaj v kakšno sadomazo fantazijo … pomešano z nekrofilijo.

  Očitno postaja dolgočasnost in praznost trend.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Za Anistonovo tudi meni ni jasno nič. Še posebej ko berem, da so jo na neki prestižni lestvici recimo proglasili za najbolj privlačno igralko vseh časov, pa četudi so bile v igri tudi stare hollywoodske dive.

  Pri moških je pa še huje, tam pa sta pojem seksi deca po novem Robert Pattinson in Taylor Lautner.

 12. anja pravi:

  Ko pa je edini, ki si zasluži naziv najbolj sexi človeškega bitja, Antonio fucking Banderas

  Se pa strinjam, da jo je grozno pogledati, pa še frizuro ima obupno.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !