The X Factor US: Izpadli so Intensity in Stereo Hogzz

30.01.2012 ob 03:00

Jp, zdaj sem v tistem delu šova, ko gre na nož. Ko o usodi odločajo gledalci, na koncu pa med dvema, ki sta zbrala najmanj glasov, odloči še žirija. V prvi oddaji so izpadli Intensity, skupina najstnikov, ki so jo sestavili iz tekmovalcev, ki so se v najprej predstavili kot solisti, potem izpadli in v finale odšli kot skupina. Niso bili slabi, pa tudi okej tržno nišo bi našli, toda nekako se nisem znal poistovetiti z njimi, pa tudi z nobeno pesmijo me niso zares navdušili. Njihov izpad iz nadaljnega tekmovanja je bil torej vsaj zame pričakovan. Dodaten problem je bilo tudi dejstvo, da so nekateri člani grupe peli odlično, drugim pa je manjkalo malce več močnega vokala.

YouTube slika preogleda

Izpad The Stereo Hogzzov je bil ravno tako pričakovan, saj so bili slabši od solo tekmovalcev. Je pa res, da so bili stokrat boljši od Lakoda Rayne, skupine štirih deklet, ki mi gredo na živce kljub temu, da ne pojejo slabo. Hogzzom bi vendarle omogočil še en nastop, domov pa bi poslal Rayne, morda celo Drew, ki mi je iz nastopa v nastop bolj dolgočasna in nezanimiva, očitno zaradi slabe izbire pesmi, ki jih zanjo rihta Simon Cowell.

YouTube slika preogleda

Šov je še vedno super, resda ne tako čustveno intenziven kot v predtekmovanjih, a vseeno prava glasbena poslastica, kjer mi pokajo živci med glasovanjem. Astro je še zmeraj moj glavni favorit, Astro še zmeraj raztura, Astro me je dvignil na noge s komadoma Hip Hip Hooray in Lose Yourself, kjer je seveda dodal svoje besedilo, ki je preprosto neverjetno in za takega mulca resnično presežek. Na drugo mesto bi postavil Rachel Crow, ki je v oddaji, kjer so izpadli Hogzzi, končno spet zablestela in odpela balado, vedno bolj pa me navdušuje Marcus Canty, mešanica Jasona Derula in Chrisa Browna, ki mi na avdicijah sploh ni bil nič posebnega. Mealnie Amaro, ki si je drznila peti celo Man in the Mirror in je preživela, je vrhunska pevka, o tem ni dvoma, toda kljub temu je ne bi postavil na prvo mesto, kljub temu ji manjka nekaj kar enostavno ne znam opisati. Po dolgem času me je navdušil tudi Chris Rene, ki je svoj del besedila izvedel na Gangsta’s Paradise in bil spet v taki formi kot na avdiciji, Josh Krajcik pa je sicer odličen, a nekako dolgočasen, saj vedno znova poje iste pesemi. Kot Drew, ki je bila daleč najboljša na avdiciji, ko je po svoje priredila Baby Justina Bieberja. Stacy Francis je zelo dobra, Stacy Francis ima vokal, ki trga šajbe, a vseeno mi ni zlezla pod kožo, je pa zato LeRoy Bell toliko bolj simpatičen in mi je vedno znova kul, da ne izpade.

Žirija mi je še vedno zelo kul, ker so podjebava med sabo, Cowell in Paula pa sta itak kot stara zakonca. Nicole se je začela malce preveč preseravati, kar je škoda, L. A. Reid pa samozavestno in frajersko argumentira svoje odločitev in res uživa. Fajni šov, ena taka fuzija pozitivne energije, dobre muske, dobre volje, napetosti in čustev, kjer seveda komaj čakam na razplet dogajanja. Kot posebna glasbena gostja je s komadom Fireball nastopila tudi Willow Smith, ki je bila sicer dobra, a ne tako zelo kot recimo Rachel Crow, ki bi jo lahko učila kako se poje. Je bil pa zato toliko bolj kul del oddaje, kjer so se tekmovalci udeležili premiere filma Jack and Jill, se pogovarjali z raznimi zvezdniki in okusili kaj pomeni biti slaven. Da je mladi Drew to najbolj smešen film ever, je seveda katastrofa, ko je LeRoy Bell zagledal Ala Pacina, pa sem okamenel tudi sam. Jp, to je ameriški The  X Factor, kjer si v ponedeljek brezdomec, v torek pa se znajdeš na red carpetu z Alom Pacinom.

YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda
 

6 komentarjev na “The X Factor US: Izpadli so Intensity in Stereo Hogzz”

 1. lily pravi:

  Lepo, da je še komu Drew vedno bolj dolgočasna. :)
  Skupina z 10 ljudi, kot so Intensity, pa ne more funkcionirat, ne vem, to je enostavno preveč ljudi.
  In … ali niso LakoTa Rayne?

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Lakoda, Lakoda.

 3. MATEj pravi:

  Evo: po pričakovanjih voditelj Steve Jones in Nicole Scherzinger odletela. Vso sezono so ju gledalci na veliko kritiziral. Nepričakovano je pa Cowell odpustil tudi Paulo Abdul. Zaradi slabe gledanosti (12 mio, cilj je bil prek 20 mio) želi Simon večje zvezde. Prva želja: Mariah Carey. To bi bil po moje recept za še kak večji živčni zlom, kot pa sta jih letos doživljali Paula in Nicole.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Berem te updejte danes na yahooju, ja. Za voditelja mi je jasno, za Nicole na nek način tudi, saj tudi meni počasi postaja malo preserantska in prepotentna, za Paulo pa je škoda, saj je res super, pa tudi materinski čut ima za tekmovalce, iskrenega stop posto. Morda so se jo gledalci naveličali,tega ne vem, ampak je vsaj zame vrhunska sodnica in zelo važen del tega cirkusa. Gledanost je po moje nižja zato, ker takei šovi pa vseeno niso nič več novega in so se ji ljudje morda že malce nasitili.

  Mariah Carey? Uf, to bo strel v temo. Sto posto.

 5. MATEj pravi:

  Dejansko je bila Paula odlična mentorca. Skupine na teh šovih nikol nimajo šans, ampak z njeno pomočjo so imeli nekaj res dobrih nastopov. Je pa mogoče, da ga je v zakulisju spet preveč pila.

 6. IZTOK faking GARTNER » X Factor US: Peta avdicija pravi:

  [...] Ray, elegantni mladenič, ki je lani nastopal kot član skupine Intensity, ki me nekako ni povsem prepričala, se je letos spet vrnil kot solist, z upanjem, da ga ne bodo [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !