The X Factor US: Boot Camp

29.01.2012 ob 00:54

Zdaj vidim od kje je nacionalka črpala svoj idiotski vojaški tabor v Misiji Evroviziji. No, tale ameriški je bil tisočkrat boljši in razen imena ni imel ničesar z vojaškim drilom. Na kupu so nabrali vse tekmovalce, ki so se uvrstili v drugi krog. Kakih 150 jih je bilo, če se ne motim. Med njimi so izbrali 100 najboljših, ki so v vrhunski pogruntavščini peli isto pesem v skupinah po osem, nato so jih še razpolovili, nakar so izbrali 32 finalistov (grupirani po pevcih, pevkah, skupinah in folku nad trideset let), ki jih bodo v naslednjih delih šova na tekmo pripravljali člani žirije.

KLIK

KLIK

Super zadeva, resno. Toliko čustev, da strga dušo. Tistih res iskrenih, ki se jih ne da zaigrati. Izpadli tekmovalci so jokali od žalosti in razočaranja, finalisti pa od sreče in uresničitve sanj. Če bi zbral najlepši moment, zberem trenutek, ko sta vsaj pet minut skupaj objeta jokala Dexter Haygood in Paula Abdul. Ko smo že pri Dexterju, tudi meni je zlezel pod kožo, tudi jaz sem se tresel, če bo šel naprej ali ne.

KLIK

KLIK

Bi pa zdajle izpostavil nekaj imen, ki sem jih na avdicijah nekako prezrl. To je vsekakor Tiah Tolliver, Nicki Minaj šova, za katero je od začetka navijal Simon Cowell, medtem ko je Nicole ostala hladna. Jasno, Tiah je razturala in se uvrstila v finale. Odličen je bil tudi Tiger Budbill, zajetni hilbili, ki poje zares enkratno in je resna konkurenca Joshu Krajciku, ki pa je na boot campu dvorano sesul tudi na solo nastopu pred publiko. In Leroy Bell, krasen pevec, ki neverjetno dobro skriva svojih skoraj 60 let. Žameten glas, ki vedno znova pomete s konkurenco.

KLIK

KLIK

Med najboljše so šli vsi tisti, ki so si to zaslužili, le Audrey Turner bi morda le morali poslati dalje, že zato, ker je bila najstarejša med ženskami in ker je pela res doživeto ter zagnano. In pozor, Audrey je bivša žena pokojnega Ikea Turnerja, zloglasnega moža Tine Turner. Hm, pa tudi Kelly Warner ni bila slaba, a očitno je bila premalo odštekana, da bi izstopala pa je niso dovolj opazili.

KLIK

KLIK

Trenutno navijam za Rachel Crow, ki je na solo nastopu If I Were a Boy zapela tako zelo dobro, da sem komaj dihal, odlični sta tudi Caitlin Koch in Drew Ryniewitz, med skupinami so me prepričali Stereo Hogzz, Tiger Budbill in Josh Krajcik letita najdlje med moškimi, zelo dobra pa je tudi Stacy Francis, ki mora, kot jo je opozoril tudi Cowell, paziti, da ne pretirava. In da ne pozabim, moj glas ima tudi Brian Bradley, mali Astro.

KLIK

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !