Eva Boto !!!

26.01.2012 ob 23:34

Ne me jebat, Eva Boto iz Misije Evrovizije je posnela duet z Janom Plestenjakom. No, temu pa se reče promocija za neko mlado pevko, odskočna deska, ki jo lahko vrže nad oblake. Jp, če posnemeš duet s Plestenjakom, si naredil več kot če zmagaš na Emi in jo mahneš na Evrosong.

Pesem mi sicer ni ne vem kako všeč, ker je v dance ritmih, a Plestenjak je ta fazon napovedal že lani, zato sem nekaj takega tudi pričakoval. Nisem pa vedel, da bo posnel duet in da bo vanj vtaknil Botovo, ki bo očitno zmagala tudi na prihajajoči Emi. Jan že ve koga mora dati v svoj nov komad.

YouTube slika preogleda
 

7 komentarjev na “Eva Boto !!!”

 1. klemenix klemenix pravi:

  Kul, da jo je povabil v duet. Kar dobro sta to zrihtala. Sicer me pa malo skrbi, da ta duet pomeni, da ne bo zmagala na Emi. Če malo črnogledo pogledamo, Raay je vzel pod okrilje Niko Zorjan, Jan Plestenjak Evo Boto…dvojčicama pa ostane Evrovizija. No, upam pa seveda, da temu ni tako :)

 2. AndrejM pravi:

  Če je Ray vzel Niko pod okrilje, je ona adijo. Škoda.

 3. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Presenetljivo slab komad … na veliko žalost. In disco zvrst temu ni nič kriva, razen da je toliko večji debakl, če izrazito komercialni žanr nima niti najmanjšega potenciala za hit. Takole zakuha Plestenjak, ki ima sicer na slovenski sceni ravno za serijsko hitmejkerstvo največ smisla daleč naokoli. Kaj mu je tega treba? Razumljivo je le, če je hotel sesut Evo Boto, ki v tem komadu nima nikakršne izrazite vloge. Tole bi tudi jaz odpela takole solidno, nadpovprečno se itak ne da v podpovprečnem komadu.

 4. ppp pravi:

  tole je pa res švoh, škoda Eve za tole

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Škoda za najboljšo promocijo, ki jo lahko dobiš v Sloveniji? Tudi prav :)

 6. Martin Lesjak pravi:

  tale duet je tudi nekaj posebnega….sicer čestitka za novo leto toda zelo prikupno in naravno…dva 16 letnika pojeta bolje od večine naših “zvezd”
  http://www.youtube.com/watch?v=5G2cuCrojGc

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Res lepo odpeto, se strinjam. Še posebej Botova.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !