Danes bi moj ati praznoval 70 let

26.01.2012 ob 02:39

null

Vedno se spomnim dneva, ko je odšel. Danes je trenutek, da se spomnim dneva, ko bi praznoval rojstni dan. Ne bom žalosten, skupaj z njim ga bom praznoval v mislih in se spominjal najinih najbolj kul trenutkov, saj bi mu bilo to všeč. Plesala bova na eno izmed Madonninih pesmi, ki ga je vedno znova sprostila in spravila v dobro voljo. Pa mene tudi, ko sem ga gledal pri sestavljanju posebne koreografije, ki je bila vsakič nekoliko drugačna in vedno zelo zabavna.

Vse najboljše za okroglih sedemdeset, ati moj.

KLIK

Pa naj ti posebej za rojstni dan pripnem še trailer za tvoj najboljši film, ki si ga vedno znova hvalil in mi razlagal kako zelo dober je bil, ko si ga pred davnimi leti videl v temi kinodvorane, kamor si tako rad že zelo zgodaj vodil tudi mene in me do konca in naprej navdušil za filmsko umetnost, za kar ti bom hvaležen do konca življenja.

KLIK

Pa še tvoja Jeanny, tvoja naj pesem vseh časov, ki si mi jo enkrat tudi prevedel, saj nisem znal nemško in sem se jezil na Falca, da ne poje vsega v angleščini.

KLIK

In le kako naj ti voščim brez Deana Martina, tvoje stare šole, nad katero si se navdušil, ko si obiskal Ameriko. Tule je, tvoja Everybody Loves Somebody, na katero si tako rad zavrtel mamo, ko mene še ni bilo na svetu.

KLIK

In seveda, še Jarhead, najin zadnji skupni film, najino zadnje filmsko slovo, ki ga prav tako ne bom pozabil dokler bom živ.

KLIK

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !