Slavni pari, ki so šli narazen

22.01.2012 ob 03:59

Zadnji meseci resnično niso bili ugodni za slavne pare, saj so šli narazen tudi tisti, za katere sem res imel v glavi, da vse štima. Pa ne mislim na kratke zveze, ki so se končale še preden so se začele in jim ni več možno slediti, saj se imena menjajo prehitro, govorim o dolgoletnih parih, o zvezah, ki so se vsaj na videz zdele zelo trdne.

Ne morem verjeti, ampak razšla sta se Will Smith in Jada Pinkett, pa Johnny Depp in Vanessa Paradis, pa Jennifer Lopez in Marc Anthony, hudiča, tudi Macaulay Culkin in Mila Kunis, pa Demi Moore in Ashton Kutcher, pa Arnold in njegova Maria, zdaj pa še Seal in Heidi Klum. Ostali so samo še Brad Pitt in Angelina, pa Antonio in Melanie, vse ostalo je šlo k vragu. Tudi Shakira, ki je odkorakala od svojega več kot deset let trajajočega razmerja. Me pa to spominja na leta, ko sta šla narazen Demi in Bruce Willis, pa ko sta Harrison Ford in Kevin Costner zapustila svoji dolgoletni partnerki, no ja, pa tudi na čase, ko je Meg Ryan nataknila rogove Dennisu Quaideu in potem ostala tudi brez Russella Crowea.


 

11 komentarjev na “Slavni pari, ki so šli narazen”

 1. alenka pravi:

  vedno sem zagovarjala, da je bolje bit samski kot nesrečen v dvoje, ampak za nekatere mi je prav žal da so šli narazen, posebej Johnnyja in Vanesso ter Heidi in Seala… ampak je kar je… drugače pa so mi od nekdaj bolj všeč pari, ki se kar se da zase držijo (kakor se to pač da)… recimo Jennifer Garner in Ben Affleck sta mi zakon pa Diane Kruger in Joshua Jackson, Miranda Kerr in Orlando Bloom and so on…

 2. alenka pravi:

  aja še to..Heidi in Seal uradno še nista rekla zadnje besede, tak da… bomo počakali ane…teli trič trači so itak vedno glasni…

 3. lily pravi:

  Pa saj Johnny Depp in Vanessa Paradis, Will Smith in Jada Pinkett in Heidi Klum in Seal niso še nič javno potrdili. Zato jaz ne verjamem vsega tega, dokler ni uradne novice. Je pa res škoda vseh teh parov, če je to res. Najbolj sem začudena, če se bosta res ločila Heidi Klum in Seal.
  Po drugi strani sem pa samo čakala, kdaj se bosta ločila Demi Moore in Ashton Kutcher, ker se mi je zdelo, da 15 let mlajši “mulc” ne bo zdržal z njo.

 4. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  “ker se mi je zdelo, da 15 let mlajši “mulc” ne bo zdržal z njo.”

  Jaz sem se pa vedno spraševala, kako Demi zdrži s 15 let mlajšim mulcem, kar pri moških pomeni realno vsaj 25 let mlajši.

 5. David pravi:

  @Simona

  jo, to vprašanje je boljše. Kako je zrela ženska, ki je imela (predvidevam – špekuliram) resnega partnerja v vseh pogledih, odšla z mulcem. Mislim, da Demi Moore ni ravno “zrela” baba.

 6. Tina pravi:

  Razšla sta se tudi Jessica Lange in njen dolgoletni partner Sam Shepard, kar je bilo dokaj presenetljivo glede na to, da je tudi tam zgledalo, da vse štima.
  Drugače se pa strinjam s Simono, da je zelo čudno, da je Demi sploh zdržala z Ashtonom toliko časa, še posebej, ker mi je vedno deloval zelo nezrel.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Langeova in Shepard sta šla narazen že leta 2009, zato ju nisem omenil, se pa strinjam, da je bilo kar šokantno, da se je to zgodilo, saj sta bila skupaj vse od začetka osemdesetih. In ko smo že pri Langeovi, z Mikhailom Baryshnikovim je zanosila, ko je bila uradno še poročena s svojim dolgoletnim možem Franciscom Grandejem.

  Glede Demi in Ashtona, po eni strani se strinjam, da je bilo malce neumno, da si je omislila takega mulca, če je seveda hotela kaj resnega, po drugi pa je razumljivo, saj je hotela pač ujeti še zadnja leta mladosti, kar je seveda ujela prav z njim.

 8. lily pravi:

  No, pa je uradno, da se Seal in Heidi Klum ločujeta. :)

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No, eto :)
  Tam kjer je dim, je pri slavnih ponavadi tudi ogenj, no ja, razen pri Pittu in Angelini, ki sta se ločevala že stokrat :)

 10. RHYME-G pravi:

  rihanna je nazaj z chris brownom…mariah carey ma pa dvojcka LOL..

  tole poglej:)))
  http://www.youtube.com/watch?v=USb-XNYqjZk

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Za Rihanno vem, da je posnela komad z Brownon, zelo ekspliciten, že to je norost glede na pizdarijo, ki sta jo mela in glede na ubogost, ki jo je potem furala, ko jo je prebutal. Ne vem pa, če sta uradno skupaj. Lahko da le provocirata za boljšo prodajo muske.

  Za dvojčka pa vem že nekaj čas, je pa Nick Cannon zelo bolan in upam, da se pocajta.

  Pogledal, odličen odlomek. Fajna serija je bla to, res.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !