Willow Smith feat. Nicki Minaj: Fireball

22.12.2011 ob 22:51

O tem, da je Willow Smith neverjeten talent, ki premore etitjud, samozavest, odločnost in vokal odraslih pevk, sem že pisal, zato bom zdajle dodal le to, da je v novem komadu, kjer ji odlično pomaga Nicki Minaj, vse to spet potrdila. Punca je stara 11 let, ko pade v element pa se lahko kot za šalo kosa z odraslo konkurenco. To je preprosto neverjetno, to je otrok, ki se bo, če bo le vse tako kot mora biti, spremenil v tako veliko zvezdo, da bo scena pokala po šivih.

In da ne pozabim, Fireball je jebeno dober party štiklc.

YouTube slika preogleda
 

4 komentarjev na “Willow Smith feat. Nicki Minaj: Fireball”

 1. AndrejM pravi:

  Iztok, kako je tole: Adele npr. je produkt mašinerije, sam šit zato, ker je zadaj denar, ena brezvezna zgodba ene bajse s povprečnim vokalom. Tale mularija je pa nadarjena, etitjud krasen, verjetno je vse skupaj kr tko padlo z neba, se je par mulcev zbralo pa nekaj posnelo? Pajade. Spet bom povedal svoje in spet bom dobil nazaj, da pač imam glupe otroke in sem nevoščljiv: tudi ti gre samo zato, da bo nekdo fajn zaslužil. Če pa bodo na koncu ti otroci pri 18 pripravljeni na rehab program, pa ni pomembno.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Od kje izmišljotina, da je Adele brezvezna zgodba ene bajse s povprečnim vokalom?
  Od kje ideja, da se da etitjud, talent in vokal otroka narediti z denarjem in slavnimi starši?
  Od kje kontekst, da sem rekel, da pri Willow Smith ne bodo tudi zaslužili?
  Od kje argument, da so v rehabu samo pevci, ki so kariero začeli kot otroci?

  In hej, vse to, kar si spisal, ne spremeni dejstva, da je komaj 11 letna Willow dih vzemajoč talent.
  Če misliš drugače, me prepričaj z argumenti, da se motim. Vse ostalo me ne zanima.

 3. Terri pravi:

  Ne vem sploh, kako lahko rečeš, da je punca ‘dih jemajoč talent’.
  OK, če ti je tale mtv scena kul tudi prav, stvar okusa pač. Ampak sorry, tole preprosto NI kvaliteta v nobenem pogledu in popolnoma objektivno gledano.
  “I’m the fireball, I’m the fireball….” nabija skoraj polovico pesmi in to na isti višini, popolnoma nemelodično. Isto je bilo s tistim njenim nadležnim “whip my hair, whip my hair”, da ne omenjam na kakšnem nivoju je besedilo pesmi – si ga sploh poslušal?
  Pri 95% njene kariere je očitno imel očka prste vmes, glas pa tako ali tako danes ni več pomemben; malo računalniške obdelave, pa je že vsak lahko pevec (pa ne mislim, da drugače Willow nima posluha). Skratka, hočem samo reči, da je lahko že vsak 11 letnik z bogatim očijem in ki malo pomiga zraven (po tvoje) ‘dih jemajoč’ pevec. In ja, valda da bo zvezda. Vendar to meni nič ne pomeni, ker na koncu vseeno gre samo za glasbo…ki pa je v tem primeru poden.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Od kdaj se talent 11 letne punčke meri v besedilu, ki ga poje? Fak no. Sicer nimam pojma s čim primerjaš njene komade, ampak če jih primerjaš z ostalo r&b sceno, ti mora biti jasno, da so boljši ali vsaj enako dobri kot pri mnogih odraslih pevkah. Tudi vokalno. Pa poglej si kak njen live nastop, pa boš videl kaj je počela že pri desetih in celo devetih letih, potem pa se bova menila, če je talent ali ne.

  Komad je daleč od podna, komad je skuliran party štiklc za plesat in žurat. To je njegov namen, v tem kontekstu je vrhunski. Isto kot Whip my Hair. Kaj tle ni jasno, nimam pojma.

  In hej, od kej ideja, da je to MTV scena? Na MTVju se namreč že nekaj let rola kurčevi dance in tečni alter rock. O r&bju in hip hopu ni ne duha ne sluha.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !