American Music Awards 2011

15.12.2011 ob 15:57

S hudo zamudo, a vseeno z veseljem.

Začel bom z Jennifer Lopez, ki še vedno obvlada. Ki na odru še vedno naredi super šov in dvigne folk v dvorani. Ki je še vedno ogromna zvezda in ki si še vedno zasluži hud rišpekt mlajše konkurence. Pesmi novega albuma resda niso ne vem kaj, toda Jennifer je ipak Jennifer.

Brez Nicki Minaj, ki je pometla s konkurenco tudi pri nagradah, seveda ne gre, kar je prav, saj je že nekaj časa edina raperka, ki sploh kaj dela. Nicki je kul, pa glasno sem se krohotal, ko ni znala hoditi v čevljih z ogromno peto.

Jp, kolegi in kolegice, ko na oder stopi Mary J. Blige se ne vidi nobene druge pevke več. Mary je druga dimenzija. Mary je queen of hip hop. Mary je še vedno number one. Mary je presežek. Mary je za pevke to, kar je R. Kelly za pevce. Pika.

Tudi brez Justina Bieberja ne gre, se mi pa zdi, da njegov novi album ne gre ravno za med, pa tudi po prvih mestih ni posegel s svojo pesmico Mistletoe, ki je sicer čisto okej. Je pa bilo pa zabavno med publiko gledati njegovo Seleno, ki je znala na pamet vse rap pesmi večera.

Evo ga, Chris Brown, ki je spet dokazal, da mu ni para, ko pride do plesanja. Le komade ima nekam tečne, nek tak zatežen r&b se gre zadnje čase. Preveč podlage in premalo gušta, če poenostavim. Je pa dober performer, o tem pa ni dvoma.

Ni mi nerodno, če priznam, da mi je Enrique Iglesias še vedno faca. Resda je zavil v pretirane dance vode, toda še vedno zna koketirati s publiko in furati okej stil, ki zapali, ki je treba.

Pitbull, ki ga je vsepovsod le malce manj kot Nicki Minaj, je najprej nastopil ob Jennifer Lopez, nato pa še skupaj z Marcom Anthonyjem, kar je bilo seveda malce provokativno, saj Jennifer in Marc nista več poročena, pa še kregata se v medijih. Nimaš kaj, Pitbull je povsod, kot sem rekel.

Christina Aguilera je resda še vedno ena izmed najboljših pevk vseh časov, toda nekdo ji mora vendarle povedati, da se s temi kilogrami ne gre kazati v cotkah, ki si jih nosil kot suhica.

Katy Perry bi se resda moral klanjati zaradi števila prvih mest, ki jih je nanizala z zadnjim albumom, toda ne potegne mi. Zadnje čase niti malo. Zoprna je, če sem iskren. Še posebej, ko na oder pride v tako glupem stajlingu.

Da mi gre Taylor Swift, ki je zmagala tudi za album leta, močno na kurac, sem že pisal. Res ne vem kdaj jo bodo nehali nositi po rokah in se naveličali njenega user friendly & girl next door imidža, ki je tako prozoren in zaigran, da glava peče. In ta njena skromnost, ko je dobila album leta. Dajte no, z letala se vidi, da je bilo vse zaigrano in da je polna sama sebe. Joj, ta Amerika, tako z lahkoto kupi vsak lepo zapakiran drek. Malo pretiravam, vem, toda hudiča no, Swiftova je res precenjena, sto na uro.

Jp, edina dobra stvar okoli Swiftove je bil prezenter Lionel Richie. Legenda, res.

In še vrhunec večera z žurko ekipe LMFAO, ki mi je kul četudi dela dance musko. Tak dance mi je všeč, tak dance tudi mene fukne na plesišče. Pobje znajo, pa še Davida Hasselhoffa so privlekli na oder, pa tistega čudaškega youtube mulca, ki je rapal s 50 Centom tudi. Odličen šov, dovršen joke nastop.

Vsako leto rad pogledam te nagrade. Resda niso tako kul kot BET Awards, so pa krepko nad MTV sranjem, tudi zaradi muske, ki mi je večkrat pisana na kožo. Lani in predlani je bilo resda bolje, toda vseeno lahko rečem, da sem užival in nekajkrat zamigal z glavo. Da ne pozabim, Drakea sem izpustil namerno, saj je tak šupak, da mi gre na bruhanje. Jebena elektronika, autotune in faking anojing vokal.

american-music-awards-2010/

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !