S trenirko na volitve

14.12.2011 ob 03:56
YouTube slika preogleda
 

15 komentarjev na “S trenirko na volitve”

 1. spookymulder spookymulder pravi:

  He,he, tole je sicer dober hec, ampak dejansko pa sem jaz eden tistih, ki je šel na volišče V TRENIRKI (ker sem to opravilo združil s sprehodom psa), mrko sem gledal izpod čela in nisem veliko govoril (ker mi je članica komisije težila, da ne smem pomagati očetu, ki ni bil povsem prepričan, kako mora obkrožiti na listku, da ne bi bila neveljavna glasovnica) in mislim, da sem pred voliščem celo teleforniral in razlagal sorodnikom, kam naj gredo volit (ker se je naše volišče prestavilo v drugo zgradbo). Glede mojega porekla pa bi me (če bi šli dovolj nazaj v zgodovino) lahko po vsej verjetnosti vmestili ali med Tirolce ali pa celo med Turke. Torej, z izjemo napisane številke na roki, sem bil jaz tisti, o katerem je pisal Majer. :D

  No, v moj zagovor lahko rečem, da nisem nosil Adidasove ali Kapa trenirke, temveč Champion, če mi to kakorkoli pomaga. ;-)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Blasfemija, prijatelj, čista blasfemija. Zdaj pa samo še reči, da nisi volil za Jankoviča, pa bo Janšo kap :)

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Še ena zelo dobra fora:
  http://shrani.si/f/3/h7/1EvSRZYz/trenirke.png

 4. turbofolker turbofolker pravi:

  Fila, kr neki :P
  Drugač pa kul video :lol:

 5. peter pravi:

  Gospod Gartner s tem ste hoteli blatiti mnenje SDS-a?
  Oprostite ampak mislim, da ste si malce pomanjkljivo prebrali članek na SDS-ovi strani. Saj ni nihče govoril, da ljudje ne smejo voliti v trenirkah. To je osebna odločitev.
  Ampak tej ljudje, ki so prišli volit niso bili opazni zaradi trenirke. Trenirka je le še potrdila njihovo osebnost.
  Kaj pa: 1.Na rokah so imeli napisano ŠTEVILKO katero naj obkrožijo na listu (Jankovićevo), torej to pomeni, da so neizobraženi in nepismeni, če si ne morejo zapomniti ene same številke, tej ljudje sploh niso nameravali iti na volitve, če ne vedo pod katero številko je ta kandidat? Zakaj na primer niso šli na volitve in bi tam na poli pač videli ime liste in kandidata ter ga volili?? 2.Po skupinah so se pojavljali na voliščih in tako tudi odšli! 3. Večina jih ni odprla niti ust ali pa je nakej zmomljala, torej pomeni, da niso Slovenci. 4. Zunaj so se klicali in ostali ljudje so jih slišali govoriti srbsko.
  In sklep: Tej ljudje sploh niso nameravali iti na volitve, ampak jih je prisilila leva stran, ko so videli, da bodo izgubili. Tako je Janković dobil potrebne glasove za zmago. A vam ni čudno, da bi se tej ljudje odločili iti na volitve ko pa ne vejo kdo sploh kandidira?
  Torej objava na SDS-ovi spletni strani ni noben škandal ampak resnica!
  Ta vaš video je (oprostite) norčevnje iz članka SDS-a. Sploh ni smešen in zanimiv. Izviren je pa še to v negativno smer.

 6. zelda pravi:

  Gospod Peter:
  Priporočam vam, da si ogledati video spote Radia 1 Denisa Avdiča in šele takrat bi lahko videli, kako se norčujejo iz vodje SDS in drugih politikov. Tale Iztokov video spot je prav nedolžna deklica proti temu, kar sem videla na omenjenih vieospotih.

 7. bet@ pravi:

  Vedno grem volit v najlepši srajci in za to priložnost tudi grem dan prej k frizerju in obujem nove čevlje. Na sebe zlijem priljubljen parfum, da diši še daleč za menoj. Kot ponosen državljan Slovenije se z velikimi koraki odpravim do mize, ob kateri vsi vstanejo ob mojem prihodu mi nudijo list in pisalo, ko zadaj vstopi gruča trenekarjev (zih se cel teden niso umili) postane vsem nelagodno, stisnejo svoje denarnice tesno k sebi in svoje volilne liste čim prej oddajo in odidejo… zunaj že čaka druga gruča neslovenko govorečih trenerkarjev, mimo katerih se kar bojiš iti… vsi smo vedeli koga so volili, in da so volili prvič v živjenju…

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Bet, najbolj srhljiva je misel, da komentarji kot je tvoj, v naši ljubi Sloveniji morda sploh niso mišljeni kot šala.

  Peter, “Trenirka je le še potrdila njihovo osebnost.”
  Ti to resno?

 9. bet@ pravi:

  malo za šalo malo za res ;) :P
  , a ko bi videl trenerske poglede tudi tebi ne bi bilo za šalo… niso znali štet do 10 -znali si uni svoj aLLo pa pljuvat pred sebe pa se v javnost bres samu praskat po …….. bjak sramota, da imajo volilno pravico…

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi med na videz urejenimi in v javnosti dostojnimi ljudmi je cel kup takih, ki jih je lahko sram, da imajo volilno pravico. Prav taki so stokrat bolj nevarni od teh, ki jih opisuješ. Navzven urejeni in poštirkani, noter pa gnili do amena.

 11. STELA pravi:

  Iztok, ti lepo paše tota trenirka, ja:))

 12. AndrejM pravi:

  @peter: a mnenje SDS? Saj to ni uradno mnenje SDS, ampak enega fantomskega človeka, no, saj so takšni fantomski ljudje tudi pisali brezplačnike in so potem tudi zelo fantomsko ta podjetja kao prodali enim revežem, ki pojma niso imeli. Manj fantomski pa je bil denar, ki so ga javna in državna podjetja na lepe oči dajala za oglase v tistih brezplačnikih in tudi nič kaj fantomski niso bili popusti naše ljube pošte tej druščini, ki morda računov za pošto sploh ni plačala.

  Nekatere pa res boli, da Janša zopet ni zmagal. Bolečina je globoka in močna, kajne?

 13. tomii pravi:

  Kaj pa da kandidira in zmaga recimo Elena Pečarič s svojo stranko,bi bilo ziher nestrpnega govora o pohabljencih,berglarjih vozičkarih,kreplih ki naj bi jo volili iz strahu češ da bi jim Janša dal smrtonosno injekcijo kar se ne bi čudil.

 14. I feel crazy in Slovenia pravi:

  Trenirka revolucija
  http://www.youtube.com/watch?v=ppi2Ncn8h94&feature=related

  Dan trenirke
  http://www.youtube.com/watch?v=bUsVMQ-yS8I&feature=related

  Zabava novih državljanov
  http://www.youtube.com/watch?v=jDxoNLXi-gk&feature=related

 15. spookymulder spookymulder pravi:

  Trenirke gor ali dol, tukaj je dokaz, da je bilo agitiranje za glasove vsaj na mednarodni ravni zelo dobro organizirano: :D

  http://www.velikakladusa.gov.ba/ba/index.php/vijesti/540-izbori-u-sloveniji

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !