DJ Tomekk, Štuk, Maribor (incident Emkeja, Mriga, Gheta in Rhyme Goda)

20.11.2011 ob 07:34
YouTube slika preogleda

DJ Tomekk je res car

Ta event sem si zacahnil že nekaj časa nazaj. Takih reči se preprosto ne zamudi. In bilo je super. Resda malo draga karta, a vseeno vredno vsakega evra. Odličen šov, tako glasbeno kot z dogajanjem na odru. DJ Tomekk je majstor, DJ Tomekk resnično obvlada svoj posel, pa še dobro musko je rolal, res dobro, za razliko od Jazzy Jeffa, ki je nekaj mesecev nazaj preveč zatežil s funkom. Všeč mi je bilo tudi norenje po odru, kjer je šov ukradla Mc Kyss Major, mlada raperka in pevka iz New Yorka, ki komunikacijo in zafrkancijo s publiko obvlada v nulo. Tako pestrega in pristnega dogajanja na odru nisem videl že precej časa, še posebej, ko je v element padla tudi Tomekkova plesno mcjevska ekipa štirih temnopoltih mladcev, ki so še dodatno zagreli publiko. Res enkraten šov, ki pa je vendarle trajal nekoliko prekratko, saj je Tomekk svoj program po moje končal v slabi uri.

Tijana Bass

Jp, na odru je stala tudi Tijana Bass, ki jo močno spoštujem zaradi sodelovanja s Chuckom Djem. Ni bila slaba, toda folk je ne šteka najbolje, tudi zato, ker nima pravega hita.

Mrigo & Ghet

Čedalje bolj uspešna velenjska raperja sta izvedla zelo soliden šov, pa tudi slabih komadov nimata, če sem iskren. Dobro jima gre, tukaj nimam kaj očitati.

Emkej, sram te bodi

In zdaj pridemo do incidenta, ki sta ga zakuhala Emkej in Ghet, na koncu pa je pisker po nepotrebnem pristavil še Mrigo. Malo je manjkalo, da se niso stepli z Rhyme Godom in kasneje tudi z mano, ko sem jih postavil narazen. Jp, Ghet in Emkej sta priletela do Goda in mu začela težiti. Ker mu ni bilo do pogovora, sta postajala čedalje bolj nadležna. Ne ga srat no. Človek pride na party, da bi se imel fino, namesto tega pa faše dva težaka, ki mu skušata pokvariti večer. Pogovor se je vrtel okoli tega, da je Emkej Godu zameril, da mu je malo nazaj rekel Emgej. Toda hej, Emkej se je pred tem v komadu Šmorn na Goda spravil z delom besedila, kar pomeni, da je sam začel sranje. Torej, model začne drek, potem pa se pizdi, ko se nekdo poheca iz njegovega imena. In kar je še bolj otročje in bedno, zlagal se je, da mu je God jebal mater, kar je potem poštekal tudi Ghet, ki je ves čas špilal njegovega odvetnika. Pogovor sem najprej opazoval od daleč, saj se mi je zdelo, da se bodo fantje lepo pomenili, potem pa se je Emkej zagnal v Goda in ga začel odrivati. Jp, Emkej, mariborski superstar, ki se mu komad rola na MTVju, se je na eventu, kjer je tudi sam nastopal, hotel stepsti z gostom in mu grozil, da ga bo na gobec. To je res pod nivojem in tako zelo otročje in bedno, da ne najdem besed. Na tem mestu lahko še enkrat zapišem, da je Emkeja lahko res sram. Pa še razloga ni imel, da se je spravil na Goda. Isto velja za Gheta, za katerega nimam pojma kaj je sploh hotel in zakaj je sploh začel to teženje, saj ga je God pustil pri miru kot drek na cesti. Če ne bi tudi jaz posegel v prepir, bi začele leteti pesti, kar je tako zelo glupo, da ne morem verjeti. Ne ga srat no, z Rhyme Godom sva prišla na dober party v Maribor, namesto tega pa sva dobila težake, ki so iskali sranje in provocirali kot otroci v vrtcu. Sramota, res. Očitno jh je dodatno razjezilo to, da se God ni umaknil in se je povsem mirno ter brez strahu pogovarjal z njimi ter Emkeju na koncu zinil: “Greva ena na ena, če upaš, ne pa zdaj, ko je vas šest, jaz pa sem sam.” Kot sem rekel, če ne bi posegel v to sranje, ko se je začelo prerivanje, se ne bi dobro končalo. Ma ne rečem, da bi šlo za neke kmete, ki iščejo sranje za hobi, ampak hej, Emkej si kaj tako glupega res ne bi smel privoščiti. To je bilo skrajno primitivno in butasto. Za bruhat.

Mrigo se je zaganjal tudi vame

In potem je priletel še Mrigo, ves penast, kot neka tečna osa in s stavki, da naj spizdimo. Itak, mali Mrigo je pozabil, da mu je prav Rhyme God nekoč omogočil rolanje muske v Celju, mu zrihtal biznis in ga  povabil še na svojo radijsko oddajo. Zdaj je mali Mrigo pač zajeban raper, ki pozablja kdo je bil kul do njega in se obnaša kot totalni bedak. Tudi zunaj, ko se je pred družbo hvalil kako smešen je bil Rhyme God. Itak, God skulirano pride na party, šmornovci mu začnejo težiti, na koncu pa je on kao izpadel smešen. Za bruhat, resno. Froci kurčevi. In Mrigo se je zaganjal tudi vame. What the fuck, model, se ti je strgalo do konca, jebemti no. Kdo sploh si, da mi kvariš večer, v pizdo milo materno? Daj zberi se, resno. Kaj imam jaz s tabo? Nič. Zate sem gospod Gartner. Nisem od včeraj. Nisem nek tvoj rapič. Nisem nek debil, ki mu lahko pokvariš večer, ker se ti pač trga. Ne me jebat, no, resno. Predolgo sem že v medijih, pa dosti sem naredil, da mi nek poba ne bo kvaril večera. Vikaj me, pizda materna, ne pa se dreti naj spizdim kot totalni primitivec in zahojen kmetavz. Ej, sram je lahko tudi tebe, resno sram. Pa kaj je z vami, pobje, ste vsi na kreku ali kaj? Če pridem na party z bratom, se hočem imeti fino, ne pa da mi neki rapsi pokvarijo večer s teženjem in grožnjami o razbijanju gobca. Zajebi to, resno. Pizda ste glupi, malo nazaj na blogu hvalim vaš komad, potem pa jebete moj večer. Bedno do konca.

Pa naj še enkrat končam s Tomekkom, ki še vedno izgleda kot Paul Giamatti, kar je precej smešno, saj je rojen za hip hop. Zanimiv model, res zanimiv model, pa velika zvezda evropske hip hop scene. Sem pa presenečen, da je bilo tako zelo malo ljudi. Morda jih je zjebala karta, morda ne poznajo Tomekka, morda pa jih pravi hip hop party pač ne zanima kaj dosti.

YouTube slika preogleda
 

37 komentarjev na “DJ Tomekk, Štuk, Maribor (incident Emkeja, Mriga, Gheta in Rhyme Goda)”

 1. AndrejM pravi:

  “Sem pa presenečen, da je bilo tako zelo malo ljudi. Morda jih je zjebala karta, morda ne poznajo Tomekka, morda pa jih pravi hip hop party pač ne zanima kaj dosti.”

  Morda. Morda pa študentarija ve, da lahko na takšni zadevi dobiš tudi na gobec in seveda ne bo prišla. Mimogrede, Štuk je poleg Kljuba in BarFlya prostor, kjer sem največ prežural in pretep gotovo ni bil nekaj, zaradi česar smo hodili tja.

 2. Rimar pravi:

  Glej tvoj brat konstantno pljuva po SLO rap sceni, Emkeju pravi Emgej; potem pa se prikaže na njegovem koncertu… čisto logično, da mu je folk govoril naj spizdi. Ti bi želel na svojem koncertu nekoga, ki te ves čas žali na blogu in pljuva recimo po tvojih recenzijah?

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Rimar, model, kupi si očala in še enkrat preberi zapis, mater no. Še enkrat, Rhyme God je Emkeju rekel Emgej šele takrat, ko ga je Emkej napadel v svojem komadu Šmorn. Pa kaj tle ni jasno, no.

  In hej, kakem njegovem koncertu. To je bil koncert DJ Tomekka, kjer je Emkej v uvodu odrepal dva komada.

  In hej še enkrat, noben folk ni govoril naj spizdi, to je govoril le Mrigo, za kar ga je lahko sram v dno duše, hinavec mali.

  Daj sestavi misli preden komentiraš, porka madona.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Andrej, kot sem že zapisal, ne rečem, da bi z razbitimi gobci grozli kaki pijani kmetavzi, ampak hej, grozili so zvezdniški nastopajoči. Porazno, res.

 5. Rimar pravi:

  In s čem ga je Emkej napadel? Rekel je samo, da se “skipa” modele kot so Rhymi Dog… in če je s tem mislil tvojega brata, potem je samo resnico povedal, ker je pač dejstvo, da se tvojega brata ne posluša ravno veliko… temu ne moreš oporekat. Sicer pa vsekakor je ogabno, da so se spravili nate… tega ti ne oporekam.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kaj je zate resnica o Godu, nima veze. Dejstvo je, da je Emkej začel ta drek, zdaj pa joka, ko se je God pohecal iz njegovega imena. So faking what, saj se rapsi med sabo disajo. Nič novega. Tudi Emkej ima nek rap fajt z nekim modelom že ves čas. Ampak, da je to po novem razlog za fizično obračunavanje na koncertu, kjer tudi sam nastopaš, smo pa res padli na dno kulture. Sramota, res.

  Da so šli še name, pa raje ne bom komentiral, ker se mi obrača želodec.

 7. Cdogg pravi:

  Zakaj Rhymme ni potegnu guna vn, ko ga ma za pasom :O

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Očitno bo res treba začeti nositi orožje, da se bomo zavarovali pred vandali, ki težijo medtem ko plačam karto za 15 evrov in hočem uživati v skuliranem in pozitivnem hip hop večeru. Po drugi strani pa itak niso bili dovolj zajebani, da bi bilo treba uporabiti kaj hladnega. Dovolj so bile besede in grdi pogledi.

  Emkeja, Mriga in Gheta javno pozivam, da mi vrnejo denar za zjeban večer !!!
  Plačal sem za DJ Tomekka in dober filing, ne pa za bedake, ki grozijo z razbitimi gobci in teženjem, da naj spizdim. WTF!!!

 9. miza pravi:

  a lahko za tiste, k nismo slisal komada od emkeja pa ne znamo stajersko nekdo razlozi, kaj pomen beseda “skipat”, a to da kao preskocis komad al da ga prefukas?
  kr, ce je to taprvo, pol se men zdi ta rhymegodov “emgej” kr mal otrocji…model rece, da si beden in ti mu reces, da je homic? a jaz to prav razumem al sm kej falil?
  mislm, ce se je ta scena z groznjami pa nasiljem res zgodila tko, k pise iztok (usaka zgodba ma dve strani, pa vemo, da iztok vedno vid samo svojo), je to zihr narobe in obsojanja vredno, sam se mi zdi pa mal zalostno, da en tak zesci reper kot rhymegod ne more narest komada pa zdissat emkeja nazaj, ne pa da mu rece, da je peder.

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Da ne bomo srali na pamet, povej mi eno samo zgodbo, ki sem jo objavil na blogu pa je bila izmišljena oz. prirejena po moje. To bi pa res rad slišal. Ajde, da slišim ali le sučeš gobec ali pa je nekaj na tem, kar si zapisal.

  In hej, kdo je rekel, da Rhyme ne bo posnel dissa in da je ta joke iz Emkejevega imena vse, kar je. Daj zresni se. Pač joke iz imena, so faking what.

 11. Petra pravi:

  Vreji party, premalo folka, ampak koga briga, me smo si same nardile žurko!!!!

 12. miza pravi:

  lol izidor, a si mal zasvicu? vidm, da niti ne razumes dobr, na kaj tocno pomen, da ma zgodba vec plati. to, da ti zmer vids samo svojo plat zgodbe pomen, da ti v obzir vzames samo tiste delcke informacije, k se teb zdijo pomembne, ostale pa pac zavrzes, al po kljucu diskreditacije sogovornika al pa jih pac ocenis kot absolutno nepomembne in jih pac ne upostevas pr svoji moralni razsodbi. ce ti bom reku, da lazes, ti bom to povedu naravnost. da si pa vedno zlo pristranski, pa sploh nikol ne bi smelo bit sporno. vse kar pises tle v tej svoji spletni objokovalnici, je pristransko.

  recimo konkretno v tem primeru to tvoje ocenjevanje situacije. teb se zdi sala tvojega brata najbrz cist normalna, kao del beefa. sam ne gre tko, kr emkej ni reku nic osebnega proti tvojmu bratu (zdej ce jz prav razumem pomen besede “skipat”, se vedno cakam, da mi nekdo to razlozi), ni mu recimo reku lame-god, al pa rhyme-fag al pa kej tazga, kar bi blo primerljivo s tem, kar je pol reku rhyme god. bom reku se mal drgac, emkej je reku nekej, za cemer stoji – da ne poslusa folka, k repa tko k rhyme god. in rhyme ga je oklicu za pedra. ce je rhyme god tak og loc, kokr trdi sam, pol bi vedu, da se takih stvari ne govori, tko k nekomu ne jebes matke, ce ti je reku, da si mu gnil.

  pac ce bi to nekdo drug reku rhyme godu, bi biu model najbrz upraviceno uzaljen. jz vem zase, da bi siknu cloveku, k bi se tko “pohecu” z mano. ce sm te zdissu, pol me zdissi nazaj, ce gres na osebni nivo, pol pa pricakuj pizdarijo, ne pa da jokas k pickica, k cel vecer cockteasa, pol pa jok in stok, k nekdo da tica vun.

  in tud ce rhyme god nardi 100 komadov, v katerih bo zdissu emkeja to se zmer ne vzame nazaj tega, da je odreagiru k osnovnosolcek, ne k taprav dec. ta “fora” bi bla cist zabavna, ce bi mela kej veze s tem, kako emkej repa al pa pocne te svoje stvari, ne pa da cloveku reces, da je peder…jaka sala.

 13. vina pravi:

  tebi je v mladosti res ušel ati,
  ostali so ti copati in internet,
  kjer vsak dan serješ prek in prek,
  da maš filing, da vsaj kdo bere,
  ker osamljenost človeka žere,
  tak pa hoto si ga v naslovu,
  da vsaj nekdo brska po tvojem blogu.

  Če bi ovi vsaj dve črki spremenil,
  bi intiligentnejši “en gej” vun dobil,
  jaz tui v šali kdaj tak govorim,
  morm pazit, da na gobec ne dobim!

  p.s.: treba se pazit pijanih štajercev

 14. mile pravi:

  so funny.
  mal me spominja na dogodek enkrat,ko sm bla varuska.
  sedim v kuhni,pa prjoka necakinja k men ‘anej me je pa udaaaaruuuuu.’
  in ni pol minute,k se za njo prdere necak ‘dasa me je pa nazaaaaaj.’
  otroc.

 15. Buco pravi:

  Skipat je skovanka iz angleščine… recimo skipniti komad – preskočiti komad.

  Sicer pa Gartner – odličen primer prirejenih zgodb so tvoje pravljice o “Veš, poet, svoj dolg” (pogledal si izrezane scene iz filma in trdil, da si film videl) ter nakladanje o Pižami (kao da so njegove zasluge/dosežki na SLO rap sceni to, da ima kapo in pametuje)… pa smo ostali samo pri rapu. Pomoje nočeš, da zadevo razširimo.

  LP BUCO BUCO

 16. ... pravi:

  Samo to bom rekel … priporočam da prekličeš svoje izjave in zbrišeš objavo, bloger :) .

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Miza, daj resno, zberi se, ker pišeš bedarije. Ti si zapisal, da sem po svoje priredil dogodke v Štuku. Zakaj zdaj sereš o nečem popolnoma drugem pa nimam pojma.

  Buco, saj sem vedel, da ne bo argumenta. Govorimo o dogodkih ne o rečeh kot je film, za katerega sem bil prepričan, da je kino verzija, kar sem potem v komentarjih tudi povedal in priznal napako. O Pižami imam pač mnenje, kaj ima to veze s prirejanjem dogodkov. Ej, pa kaj ste vsi na kreku al kako. A zdaj bo prirejanje dogodkov tudi to, da o nekem filmu ali muski zapišem svoje mnenje, fak no.

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vina, alkohol očitno res dela svoje.

 19. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mile, le kaj je smešnega na tem, da prideš na nek event se imeti fino, nato pa ti z lufta zatežijo neki modeli in začnejo z grožnjami razbitih gobcev. Kaj za kurac je smešnega na tem. Meni je to žalostno ne pa smešno. Tudi tebi ne bi bilo, zato ne vem zakaj bluziš.

 20. miza pravi:

  ni res, da sm zapisal, da si po svoje priredil dogodke v stuku (tega itak ne mores, razn ce se znas vrnt v preteklost). napisu sm, da si si jih po svoje interpretiru.

  in ne serem o necem drugem, temvec serem o vzrokih za ta epski spopad med emkejem in rhyme godom, k si si jih ti napacno interpretiru.

  in kot sm reku, to kar je naredu emkej bi naredu vsak taprav dec, ce mu reces, da je peder. ce bi to reku enmu od teh og reperjev, ki jih ti cislas, bi jih model tko dobil po picki, da bi biu na naslovnici sourcea.

  zakaj ni rhymegod nikol naredu komada pa zdissu emkeja? aja, sej mogoce bi ga, sam ga itak noben nebi hotu poslusat, haha

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stari, zadnjič, zgodilo se je tako kot sem zapisal. S tem nimam težav in za tem stojim kadarkoli. Razloge ali je to vredno ali ne, pa si lahko seveda vsak razlaga po svoje. Zame je Emgej fora, zate je razlog za umor. Ni panike, tvoja odločitev, ki pa ne spremeni teženja sredi Štuka, tudi meni, ki s tem sranjem res nimam ničesar.

  Glede Rhyme Goda, debilno izpadeš pri teh šalah, saj če bi bil res tako zelo nepomemben, potem ga ne bi vsi nenehno vlačili po zobeh in ga omenjali v svojih komadih in čvekali o njegovih pesmih. Boli me kurac za razloge zakaj to počnejo, dejstvo je, da počnejo in da so šale, da ga nihče ne posluša, totalno butaste.

  Meni je bedno le to, da ste padli v nek film, kjer čvekate na pamet in kjer vas ne zanima dober argument, ampak že v štartu nastopate z norčevanjem in bluzenjem, ker je to pač Rhyme God, o katerem neka grupa folka pač misli slabo. Ko bi se enkrat vsedli za mizo in se mirno pomenili, pa bi videli kako zelo glupi ste in kako zelo napačno razumete vso to sranje, ki se dogaja.

  Eh, pa saj ni vredno. Itak bi še vedno mislili enako, ker je pač to trenutno moderno v vaši družbi. Naj bo.

  To je to, model, ajde.

 22. miza pravi:

  to se pa strinjam in to sm tud ze takoj zapisu. opsojam nasilje, sam se zmer, cast je cast jebiga zdej. drgac pa smo prisiljeni ga (rhyme goda) vlacit po zobeh, ce je biu kljucni del tvoje zgodbe, ne (mislm, to ciljam na to, da teb najbrz ne bi noben teziu, ce bi prsu sam na koncert (predpostavlam tle, da se ti ne bi dru EMGEJ EMGEJ modelcku v faco)).

 23. spookymulder spookymulder pravi:

  Lahko po tem sklepam, da ste slovenski raperji precej homofobni, glede na to, da besedo gej uporabljate kot žaljivko (Rhyme God), oziroma da jo razumete kot žaljivko (Emkej)?

 24. Kralj pravi:

  Iztok, a so Šmornovci že kaj odgovorili na ta zapis?

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kralj, zaenkrat še ne. Sem pa sto posto, da so ga prebrali. Lahko pa da so odgovorili pod kakim vzdevkom, kar pa itak nisem spuščal noter, ker je bilo preveč butasto in otročje.

  Spooky, Rhyme jo je uporabil v zajebanciji iz imena, to ni nobena homofobija.

 26. spookymulder spookymulder pravi:

  To se pravi, da je za raperje homoseksualnost tematika za zajebancijo? In kaj je torej zajebancija, če ne ravno norčevanje iz nečesa, pri čemer uporabljena oznaka podaja nek slabšalni odnos?

 27. Klemen pravi:

  No, tukaj se moram pa povsem strinjati s Spooky-jem. Pa tudi… če bi bila situacija obratna, verjetno to ne bi bilo vzeto kot “samo” zajebancija izpeljana iz imena. Sicer je pa vse skupaj smešno, če mene vprašaš. Neko Štukovsko prerivanje in izmenjava besed je prikazano kot, da gre najmanj za dvoboj med east in west side-om XD Yeah, Slovenia ghetto do konca! Daj nehaj no. Omembe ni vredno.

 28. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Klemen, stari, pozabi na rapersko sranje in ne bluzi. Dejstvo je, da so nam trije modeli želeli pokvariti večer s teženjem in grožnjami o razbitih gobcih za prazen kurac. Čisto nič ni smešno in čisto nobenega razloga ni, da bi zamahnil z roko. Pa nobenega geta in east west coast fantaziranja, le želja po dobrem žuru, ki ti ga skušajo pokvariti neki težaki, ker imajo pač preveč časa. Da so bili to tokrat nastopajoči, je pa še toliko bolj žalostno in za bruhat.
  Pa ne pozabi, da je tip zatežil tudi zato, ker je napačno slišal, da mu je Rhyme God jebal mater, saj mu je ni. Ko je poštekal, da ga je posral, bi se lagko opravičil ne pa da je bil še bolj penast. Celo Ghet je to poštekal, Emkej pač ni, kaj mu naj.

 29. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Spooky, zakaj filozofiraš. Emkej Emegej, so faking what. Doktorska dizertacija ni potrebna.

 30. Seratorji ste pravi:

  Ustavte se: KAJ JE SLABŠ?
  1. DA TE MODEL U PESMI DISA CELE POU MINUTE..
  2. AL DA MU DAŠ TI NADIMEK EMGEJ IN ZA TA NADIMEK VE 100 FOLKA!!
  ITAK DA JE SLABŠ DA CELA SLOVENIJA POSLUŠA KOMAD O TEB IN ŠE PARIH, SICER PA EMKEJ SPLOH NEVEM ZAKAJ DISSA.. Tudi KUrtota je, mogoče je želel usmeriti pogled vase, đanki.. Na koncu pa pišete da rhymeG žali pedre in da je res podlo od njega.. Kolk folka vam je že kej rekl pa ste se fizično spravl na njega?!
  Kak ste zafustrirani v tega emkeja ki dela u kurcu musko, za najstnike ki pohajo v svojih besedilih pa le dissa in omenja kak mu sede sarma.. On je še en sanjač več na sceni ampak mu je nažalost dokaj uspel.. Tud rhymeG je v kurcu da smo si na jasnem..

 31. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Torej Emkej dissa mnoge raperje, ko pa mu kdo kaj zine nazaj, pa začne groziti s fizičnim nasiljem. Super, res.

 32. Seratorji ste pravi:

  To je žal slovenska scena.. Najbolši ne izstopajo tko.. Res škoda besed ej..

 33. Kralj pravi:

  http://www.vest.si/2011/12/03/ves-poet-svoj-dolg-10/

  končno celoten dokumentarec “Veš poet” na internetu. Recenziraj Iztok, če boš imel čas :) . LP

 34. stina pravi:

  mal kruta ne.. ko tole preberes, se uprasas ce bi njihovo muzko se sploh poslusu. in ugotovis da te kr mine. rapajo o enem, a delajo drugo.. sram jih naj bo res. sami seb delajo skodo.

 35. Joy pravi:

  yo, ni bolj ustrezne “strani” :D

  http://na-grmu.blogspot.com/

  če boš imel čas spusti eno recenzijo na pre-tape, ki ga lahko downloadaš na tej povezavi

  me zelo zanima kaj meniš o njej

  hvala

  Peace!

 36. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Evo ga, model:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2011/12/22/povso-dobrodosli-na-grmu/

 37. Joy pravi:

  Tnx I.G.!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !