Misija Evrovizija: Četrta Oddaja

25.10.2011 ob 01:50
 • Maja Založnik, podobna Bilbi, ki mi gre na jetra, drugače pa zelo solidna vokalistka s samozavestnim nastopom, ki malo oponaša Jessie J. Jp, Raay hvali njene kile, kar je jasno, saj se noče več zameriti gledalcem. Toda ob tem izpada blesavo, saj se vidi, da to čveka samo zato, ker so mu prejšnji teden očitali, da je bil budala.
 • Alino Juhart, poba ni ravno tako ekstremen kot Mury s talentov, je pa vsekakor posebnež, kar za tak šov nikakor ni slabo. Všeč mi je bilo kako je poziral, pa ravno prav kiča je imel za Evrovizijo. Spomnil me je na Riverja Phoenixa, rekel pa bi, da mu ne bi škodil kanček boljši vokal.
 • Maja Mažnarič, Jana Kovačič, Ajda Božeglav in Špela Cesar, ki so jih sestavili v skupino Me 4, kar ni bila slaba poteza. V času, ki so ga imele na voljo, so sestavile dober nastop, pa tudi odpele so zelo dobro.
 • Tanja Srednik, ne morem pomagati, ampak vreščeči glasovi mi grejo na živce. Ena Nuška Drašček je dovolj. Sem se pa že na avdiciji začudil, da so jo spustili skozi.
 • Barbara Vauda, bravo, vrhunski vokal. Če jo že zdaj pošljemo na Evrosong, ne bomo zgrešili. Brez dvoma eden izmed vrhuncev oddaje.
 • David Matiči, faca, morda malo preveč igračkanja s kamero, toda vseeno skuliran performance in model, ki jih med moškimi pevci v Sloveniji manjka. Le malce več karizme mora ujeti, pa bo na dobri poti, da začara nekoliko zrelejša dekleta.
 • Maks Verderber, 75 leti bogataš, ki želi na stara leta ujeti nekaj slave tudi v Sloveniji. Ni bil slab, ampak vseeno je škoda, da ne poje še boljše. Je bil pa en tak pozitiven klovn. Iz nekega povsem drugega filma. Ali kot je namignil Jonas: “Od kje za vraga se je pa ta vzel.”
 • Sara Jagrič, dober nastop in lep vokal. To je vse, kar je treba reči. Na tem mestu lahko pohvalim tudi Raaya, ki je utišal Tino, ker je spet govorila neumnosti.

Danes mi je bila žirija bolj všeč kot prejšnji teden, celo Tina se mi ni zdela tako zoprna kot ponavadi. Pa hvala bogu, da sta Slakonja in Jonas prenehala z vojaškimi forami, ki so postale že pošteno moteče. Je bila pa zato Maja Keuc prvič nekako prisiljena in dolgočasna. In če se vrnem k Slakonji, mater, je dober, še posebej ko pade v stand up in začne oponašati znane like, pa seveda ko poje, tokrat celo kot Lenny Kravitz. Kapo dol pred modelom, res je odličen, upam si trditi, da celo najboljši voditelj, ki jih je kadarkoli premogla Slovenija. In hej, tudi eden najboljših pevcev, ki jih imamo.

V naslednji krog bi dal Saro Jagrič, Barbaro Vaudo, ME 4 in pogojno Majo Založnik, žirija in gledalci pa so se odločili za Majo Založnik, Saro Jagrič, Barbaro Vaudo in Davida Matičija, ki je presenetljivo prekrižal račune ME 4, ki pa so bile vendarle boljše od njega.

 

4 komentarjev na “Misija Evrovizija: Četrta Oddaja”

 1. AndrejM pravi:

  Med oglasi med Zvezdnimi stezami sem preklopil na to oddajo in ravno videl Barbaro in Slakonjo, ki poje. Res je, Klemen je številka 1, sicer pa je že v Hri-barju imel nekaj izjemnih pevskih nastopov, ki so izjemno pasali v koncept tiste oddaje.

 2. klemenix klemenix pravi:

  Mene je pri tej oddaji močno zmotilo to, da so se nanjo iz predtekmovanja sploh uvrstili Alino Juhart, Matiči in gospod Verderber. OK, strinjam se, da je prav, da se naredi izjemo in se narej pošlje tudi koga, ki ne ustreza vsem standardom, je malce odpičen in s svojo odpičenostjo malo omili morebitno pomanjkanje pevskega talenta. A hudiča, v tej oddaji so si privoščili kar tri take, prej pa nič.

  Alino Juhart je za moje pojme premalo odpičen, da bi si zaslužil napredovanje (to se je tudi izkazalo), njegov vokal pa je močno močno pod nivojem za tako tekmovanje kot se ga gredo. Res. 90%mojih kolegov je po enem pivu zmožnih zapeti bolje kot je on.

  @David Matići je bil tudi meni zelo skuliran dečko. Vseeno ma tudi on šibak v vokalu, kar za evrovizijo zagotovo ne bo dobro. Pa še napačno pesem si je izbral za to oddajo.

  Maks Verderber je pač prišel narediti šov in moram priznati, da gre za zelo simpatičnega gospoda. Vseeno pa se mi zdi rahlo ne-fer, da so ga spustili naprej in je ukradel mesto kakšnemu drugemu tekmovalcu, ki je mislil zares. Ajda Božeglav bi bila npr. za moje pojme sposodbna nastopiti tudi samostojno, a kaj hočemo.

  No, če gredamo po zabavnosti moram reči, da je bila ta oddaja ena bolj zabavnih, ni pa ustregla svojemu namenu. Zopet bi pohvalil Slakonjo, sodnike (z izjemo kakšnih cvetk). Moram pa priznati, d ami gre vedno bolj na živce Maja Keuc. Nekako ne paše mi v kontekst oddaje in tisti del oddaje, ko se med seboj kličeta Slakonja in Keučeva mi je že rahlo patetičen. Sej ne rečem, da je slaba punca, a nekako zelo rada se tam pred kamero pogovori sama s sabo in po nepotrebnem duhoviči. Mi je pa za razliko od nekaterih s katerimi sem govoril skorajda všeč, če ji iz ust uide kakšna po “mariborsko”. To narečje mi je eno najbolj antipatičnih v Sloveniji a vseeo je lepo kdaj slišat še kaj drugega kot zgolj “žabarščino” na naši nacionalni televiziji.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Glede na to, da ME 4 niso šle dalje, lahko rečem, da so Ajdo Božeglav res zajebali.
  Meni pa je bila glupa tista fora o vesoljski ladji. Take fore so mi prisiljene in nepotrebne, še posebej, če se ponavljajo in če jih voditeljica ne zna dobro izpeljati.

 4. klemenix klemenix pravi:

  Ojej, saj res, na tisto foro o vesoljski ladji sem pa pozabil. Že prvič mi je bila zelo bedna, ko je ob drugem oglašanju začela z isto foro in zapovrhu še zamučkala sem od takrat naprej ob njenih javljanjih previl zadevo naprej. Res.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !