Pasji kakci

13.10.2011 ob 14:14

Ljudje so res svinje. V glavi imajo, da za njihovimi kužki ni treba pobirati kakcev. Res ne vem kako si lahko tak prasec, da drek svojega psa mirno pustiš na travi in še na kakem bolj vidnem mestu. Navsezadje se ti lahko zgodi, da na naslednjem sprehodu še sam stopiš vanj. In drek res ni kul. Tvoj pes ga lahko vtakne v usta in poliže, kar ni apetitlih in je lahko celo nevarno za zdravje, ti pa ga lahko seveda fašeš na čevlje in ga nikoli več zares ne spraviš ven. Pa tudi zgleda vse skupaj precej ogabno na sprehajalnih turah, da o nevarnostih za majhne otroke niti ne začenem govoriti.

Je res tako težko na sprehod vzeti majhno vrečko in pobrati kakec za svojim psom, jebemti no. Pa kako vam ni nerodno, da ste taki prasci.

null

celje-mesto-dreka/
mariborcan-o-pasjih-drekcih/

 

12 komentarjev na “Pasji kakci”

 1. Peter Filec pravi:

  Bljek in bljak, zakaj taki ne dobijo kazni?

 2. Thomas pravi:

  Policiste v civilu po parkih in eno debelo beležko v roke! Kdor pa nima osebnih dokumentov pri sebi, pa psa odpeljati in še višjo kazen!

 3. barbara pravi:

  tud jst ne štekam in zatežim vsakemu, ki ga vidim, da ne pobere dreka za svojim psom

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Če se ne motim je nekaj časa nazaj obstajal nek privatni detektiv, ki je slikal in prijavljal folk, ki je to počel.

  Po drugi strani pa je res tudi to, da redkokje najdem koše in vrečkice za pasje kakce, kar pomeni, da tudi državi dol visi za ta problem.

 5. Thomas pravi:

  V navaden koš vrži. Samo dobro zavij, da ne smrdi potem na široko!

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne skrbi zame, jaz imam to pošlihtano. Govorim na splošno.

 7. P.J. P.J. pravi:

  Na poti do trgovine imam kakih 200 metrov čistine… Pred bloki zelenice in kot zakleto, nikjer ene same, kakršne koli kante za smeti.

  Pesolinka opravi svoje in že zdresiran vodnik potegnem ven “tuševo” vrečko, ki se jo dobi za sadje in zelenjavo ter poberem pridelek in zavežem “ročaje”.

  V eni roki povodec, v drugi pasji drek v vrečki. Pripomb toliko, da si včasih prav zaželim pustiti sranje na zelenici, da se bodo imeli vsaj s čim ukvarjati zdolgočaseni stanovalci, katerim sem prava atrakcija v takšnih primerih. Nikoli se ne naveličajo…

  Na poti grem celo mimo veterinarske ambulante in… ni ene kante za organske odpadke! Nikjer! Res mi ni težko počistit one pol kile dreka za mojo črnuho. Niti mi ni težko taiste pol kile nosit. A da jo moram nosit do štacune in jo “na črno” vreči v “ta črno” kanto, ali pa nesti še nazaj domov je pa vseeno malo too much.

  Ista pašta je pri čikih… Kadim, toda ko vidim ogorke na (javnih občinskih) otroških igriščih me mine, da bi malo Kneginjo spustil v peskovnik. Nikjer ene usrane kante, kamor bi človek lahko odvrgel usran ogorek, ki nastane medtem ko se otrok igra. Bože ne daj, da bi se še pesolina odločila pridelati še pol kile …

  Iztok, ideja za film: Misija – iskanje kante. :-)

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kake pripombe misliš? A da pobiraš drek al kaj?
  To, da ni košev, je sramota in bi te razumel, da dreka sploh ne bi pobral. Ampak tukaj pri nas je košev veliko in res ni izgovora, da se dreke pušča.
  Čiki so pa itak enaka večja svinjarija in bog ne daj, da kadilcu kaj rečeš, čisto ponori.
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2011/05/21/kadilski-prasec/

  Dobra ideja za film :)
  Boš glavna vloga?

 9. tony pravi:

  Haj,
  ne ljudje niso svinje so BOLNIKI, KI ZDRAVIJO SVOJE TRAVME ALI KOMPENZIRAJO EMOCIONALNO POTREBO (biti ljubljen; imeti skrb; družba;…) PREKO ŽIVALI, JIH POČLOVEČIJO IN SE PONEUMIJO. TO JE DEGENERACIJA ČLOVEŠTVA!
  Žival je živa. Ne sodi v mesto in ne v stanovanje. Kaj samo drekci, so tudi dreki pa največji problem HCANJE. Opazoval sem vogal ulice. “PESI” lulajo! Doga je pohcala cel pločnik. Pol ure za tem, pa otroci peljejo preko skoraj posušene luže šolsko torbo. To torbo potem dajo na šolsko klop, itd. Pa niso krivi psi. Ljudje! Predlog – obdavčiti lastnike psov. Denar nameniti tudi za pranje ulic.

 10. ana kos pravi:

  V okolju, kjer jaz živim, se ne čutim več ogrožena od kakcev, zdi se mi, da je kultura pasjih gospodarjev zrasla. Živim v mestu, v blokovskem naselju.

 11. ana od srca pravi:

  Aja, še to: Imamo zdaj tudi mi psa, vedno poberemo za njim.
  Se je pa zgodilo, da je pes dvakrat “naredil”, vrečke ni bilo več, Turdus je šel iskat vrečko in prišel pobrat – in kdo bi si mislil – z okna bloka se je oglasila pohvala! Ni vedel, da je opazovan!

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tony, če mali kuža ne sodi v stanovanje, kam sodi?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !