Misija Evrovizija: Prva runda tekmovalcev

7.10.2011 ob 02:42
 • Janja Kobale, ker zgleda kot Adele je pela Adele. Pela je okej, pela je tako, da bi ji roko stisnila tudi Adele, če kanček pretiravam.
 • Sylvo, odštekan tip, ki s pojavo zabriše luknje v vokalu. Tainted Love je bila dobra izbira.
 • Klemen Orter, malo Dežana, malo Nabra in veliko zelo okej ter čistega vokala, plus ravno pravšnja pesmica, da navduši starejše gledalce.
 • Tamara Goričanec, odlična vokalistka, ki tudi svojo težo hendla več kot odlično. Četudi je izbrala slab komad, lahko rečem, da jo čaka dobra kariera, če jo bodo v roke vzeli pravi ljudje. Pa tudi pasti zna po odru, ko je treba.
 • Biba in Bibitas, pesmica je bila čudovita, dekleta pa so mi šla malce na živce s svojimi piskajočimi vokali.
 • Nadja Irgolič, če se ne motim gre za najmlajšo tekmovalko. Ni bila slaba, toda zares dobrega vokala nisem slišal.
 • Aljoša Keber, taki stajlingi so mi sicer precej “gejevski”, toda ne morem reči, da poba poje slabo, kar pa ne pomeni, da je res dober vokalist.
 • Brina Vidic, Amy Winehouse je bila drzna poteza, vseeno pa lahko rečem, da punca sploh ne poje slabo. Le karizma ji manjka, pa tista udarna prezenca, ki jo mora imeti pevska zvezda.

Če bi zbiral najboljšega, bi takole na hitro izbral Klemna Orterja, sicer pa je ratalo Brini Vidic, Klemnu Orterju, Aljoši Kebru in Nadji Irgolič.

YouTube slika preogleda
 

3 komentarjev na “Misija Evrovizija: Prva runda tekmovalcev”

 1. ajda pravi:

  Si kje zasledil oz. prebral, da je Nadja Irgolič v sorodstvu z Rafkom Irgoličem, morda njegova vnukinja (upam, da ga nisem preveč postarala? Je pa super, da so takšne oddaje za prepoznavnost mladih pevcev in pevk.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nimam pojma, niti nisem pomislil dokler nisi rekla. Morda pa je, nič čudnega ne bi bilo. Ga pa po moje nisi postarala, saj je pel že sto let nazaj :)

 3. 9j2 pravi:

  Bom moral pogledati kakšen del. Saj toliko dobrih vokalov, kot jih je očitno tu, nisem opazil na celotni slovenski glasbeni sceni.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !