IZTOK faking GARTNER

« | | »

Tajkun postaja res tajkunski

3.10.2011

Kolega Andrej M mi je večkrat rekel, da bo v Tajkuna poklical v trenutku, ko bodo nagrade res lepe. Evo, zdaj so, zdaj imamo tudi Jackpot, ki je bil danes vreden kar 360 evrov. Jutri bo spet, saj se denar prenese v naslednjo oddajo. In Jackpot ni za okras, saj smo ga prejšnjo nedeljo podelili nekomu iz Domžal, vreden pa je bil 270 evrov. Tudi danes sem na vse pretege navijal, da bi ga in celo oddajo podaljšal za pol ure. Žal ni šlo, saj je zadnja klicateljica raje uganjevala predmet in ostala praznih rok.

Torej, draga družba in Andrej M, jutri, se pravi v ponedeljek, 3. oktobra, bo Jackpot spet 360 evrov, kar nikakor ni malo in se splača potruditi. Če ga kdo trofi, se mi bo itak zmešalo od navdušenja, malo pa tudi od fovšije (smeh).

Za tiste, ki ne vedo, Tajkun je na sporedu vsak ponedeljek, sredo, petek in nedeljo ob 18. uri na Info Tv.

Čekirajte, če bo čas. Magari za firbec in zato, da vam bom šel na kurac (smeh).

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 3.10.2011 ob 02:06 pod tv kariera. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

9 odgovorov na “Tajkun postaja res tajkunski”
 1. Rado - 3.10.2011 ob 19:24
  Rado

  Iztok,
  naslov filma potrebujem. Zgodba se odvija v Ameriki. Genialen študent matematike, kasneje profesor si domišlja, da je sodelavec FBI-ja in da dela na “razbijanju nemških šifer” (čas II. svet vojne) Kasneje njegova zaročenka ugotovi, da se je zapiral v osamljeno lopo in tam “razvijal” svoje fantastične teorije.

  Zdi se mi da je bil posnet sredi 90 let.
  Iščem ga zato ker je v filmu matematično logična razlaga zakaj je liberalna ekonomska teorija Adama Smitha v svojem bistvu utvara.

 2. IZTOK GARTNER - 3.10.2011 ob 21:14
  IZTOK GARTNER

  Je to morda A Beautiful Mind z Russellom Croweom?
  http://www.imdb.com/title/tt0268978/

 3. AndrejM - 3.10.2011 ob 21:17

  Iztok, najprej obljubim, da bom enkrat Tajkuna sploh malo pogledal :)
  Kaj pa se tajkunskih nagrad tiče: a si pogledal, kolikšen je dobitek na lotu? To je tajkunska nagrada :) Ampak ta cifra, ki si jo navedel, je pa že boljša od tistih 20 eurov na začetku. Imam pa eno vprašanje: zakaj je vse skupaj samo ugibanje? Recimo pa_. Lahko je par, pas, pat, pak, pač, paf, paž, pav, pa še kaj in imam vas na sumu, da fintirate in da če gledalci povedo najprej vse variante razen pava, na koncu rečete “uf kakšna škoda, pravilni odgovor je pav”.

 4. Rado - 3.10.2011 ob 21:19
  Rado

  Ja, to je to.
  Hvala.
  Kako lahko pridem do tega filma?

 5. IZTOK GARTNER - 3.10.2011 ob 21:23
  IZTOK GARTNER

  Ne drži, prijatelj, večkrat je odgovor povsem jasen in je odvisno le od tega kdo bo prišel prvi v eter in ga povedal. Prav tako ne drži, da se nekaj fintira, saj mnogi uganejo tudi takrat, ko je še veliko možnosti za nepravilen odgovor bilo. Pa ogromnokrat pomagam tudi z raznimi podatki, da je rešitev lažja. Ko sem imel tablo, sem pravilne rešitve celo na list papirja napisal na začetku oddaje in na koncu to pokazal.

 6. IZTOK GARTNER - 3.10.2011 ob 21:26
  IZTOK GARTNER

  Mislim, da ne bo problema, Rado, saj se ga dobiti na premnogih torentih, pa tudi v videoteki in trgovini ga brez dvoma imajo. Je bil velika uspešnica in ga ni problema dobiti.

 7. ajda - 3.10.2011 ob 22:42

  Rado, ta film bi si lahko ogledal na pop tv, mislim, da ni tako dolgo, kar je bil na sporedu (če se motim, da je bil na pop tv, me bo kdo že popravil). Jaz sem ga gledala 2 x v kinu in na tv, lahko tudi 3 x, ker takšne filme kar pogosto ponavljajo in ko jih gledamo, vedno znova in znova najdemo kaj, kar smo morda spregledali ali pa kljub temu, da vemo, kaj se bo dogodilo, nas znova in znova pretrese in šokira. Ja, super film! Sori Iztok, da smetkamo tu:).

 8. IZTOK GARTNER - 4.10.2011 ob 02:03
  IZTOK GARTNER

  Meni pa ta film ni bogve kaj, tule sem pisal o njem:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2010/02/22/televizija-20/

 9. Rado - 4.10.2011 ob 02:03
  Rado

  Še enkrat hvala Iztok (in Ajda seveda).
  Film sem že gledal a nisem vedel naslova. Rabim za Štiha, da mu nekaj po(do)kažem.

Na vrh

Komentiraj