Sojenje doktorju Conradu Murrayju

28.09.2011 ob 14:02

Čez lužo se je končno začelo sojenje zdravniku, ki je v zadnjih mesecih skrbel za zdravje preminulega Michaela Jacksona. O tem smo na mojem blogu že veliko čvekali, toda zdaj je Murray končno res na sodišču, kjer se zagovarja, da ni kriv za zvezdnikovo smrt. Ko berem o njegovih napakah in o dokazih, ki jih servira tožilec, me prime, da bi mu pritisnil eno na gobec. Res je bil površen, amaterski in totalno zmeden, ko je prišlo do težav s propofolom na tisto usodno noč. Skušam ga razumeti, se vživeti v njegovo situacijo, razmišljati kako bi ravnal sam, toda še vedno ostaja dejestvo, da je res zajebal in da je Michael Jackson umrl zaradi njegovih usodnih napak.

Zavedam se, da je bil Jackson zvezdnik, ki je dobil kar je hotel in da bi propofol dobil drugje, če mu ga Murray ne bi priskrbel, toda ključno je to, kaj je Murray počel, ko mu ga je dal oz. kaj je počenjal, ko je videl, da je prišlo do težav. Je pa čudno, da je Michael takemu šalabajzerju sploh tako zelo zaupal in da ni imel v bajti še kakega drugega zdravnika, ki bi čekiral Murrayja.

Me je pa pretresel posnetek, na katerem Michael pod vplivom propofola razlaga o prihajajočih nastopih. Srce parajoč je, saj dokazuje, da je imel res grozne težave z nespečnostjo in da bi naredil vse, da bi se končno malo umiril in se uspel spočiti pred začetkom turneje. Če je bil propofol res edina rešitev, je to še en dokaz kako resna težava je to bila.

Pa tudi fotko so pokazali, fotko njegovega trupla, ki mirno in spokojno leži na postelji. Prijela me je žalost, toda na nek način sem začutil tudi odrešitev in tega nesrečnega fanta vendarle spustil nekam visoko nad oblake, kjer je končno našel svoj počitek.

Žalostna je ta zgodba, res žalostna, pa tudi njen konec se na tak način ne bi smel zgoditi, saj je doktor Conrad Murray res zajebal in Jacksona dejansko pahnil v smrt zaradi svojih velikih napak. Za to si ne bi zaslužil niti zapora, za to se mora skriti v neko temačno luknjo, si z rokami pokriti obraz in si do konca življenja očitati kako zelo nespameten je bil ob najbolj ključnih momentih.

Ta hip ne zmorem niti jeze, preveč neumno je vse skupaj, svet pa je zaradi nekega amaterja za vedno izgubil glasbenega in plesnega genija ter človeka, ki je svet želel spremeniti na bolje.

 

36 komentarjev na “Sojenje doktorju Conradu Murrayju”

 1. RHYME-G pravi:

  men pa ni jasn da če mu je že dau to zaka mu je dau tok velik….količino ki bi uspavala 6 ljudi! Ko da je michael slon….ko da je pozabu kak suh je pa kako telo ma…pa nič kej ni jedu zadne mesce skos treniru….on pa mu jeda to narkozo ko da hoče uspavat BIg puna!….da o vsem ostalem raj ne govorim!
  poleg tega pa lah se zagovarja da ni kriv…a vseen propofol je prepovedan tak da ze zarad tega je kriv…pa da je rabu 2 ure da je poklicu rešilca…..brezveze da sploh najame odvetnika ker mi ni spasa….ce se bo rešu pa je dokaz..da je michael še živ

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hm, morda normalna doza ni več prijela, nimam pojma. Ker dejstvo je, da je bil na propofolu že maja, kar dokazuje posnetek, torej je bil res globoko v teh insomnia težavah.

  To, kar je počel, ko je videl, da je prišlo do težav, pa je res pod vsako kritiko in tu je res storil nekaj usodnih napak, zaradi katerih je Michael umrl.

  In jebemti no, če daš takemu pacientu kot je Michael faking Jackson propofol, si ne smeš privoščiti niti tega, da greš scat, amak moraš biti nenehno ob postelji in ga nadzorovati. Se pač poščiješ v hlače v pizdo materno. Da o vseh ostalih oslarijah, ki jih je storil v najbolj ključnih momentih raje ne govorim. Ej, to so res napake, da te glava boli.

 3. RHYME-G pravi:

  ps: čaj z rumom al pa joint uspava prej ko vsak propofol!!
  mogu bi mu poiskat ustrezno pomoc…ne pa mu devat to! ce pa ze pa bi ga mogu pazit! ka je mislu da mu bo devu vsak dan propofole po 50 litrov? in da je to kul?WTF!!

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ko si enkrat tako daleč, da res ne zaspiš, ti po moje res pomaga le še propofol. Nimam pojma, res ne, ne spoznam se dovolj, da bi pametoval, ampak očitno je bil to edini način.

  Prav zato je pa še toliko bolj važno, da pacienta nadzoruješ kot zmešan na pa da se igračkaš kot da si prfukjen, skačeš na stranišče, kličeš svoje priležnice in se obnašaš kot da paziš na prodajalca solate ne pa na Michaela Jacksona.

  Murray sicer trdi, da je zmanjševal doze in da si je želel, da bi ga skinal s tega sranja, a to so očitno laži, saj dokazi kažejo drugače.

  In hej, četudi bi si Michael vbrizgal sam to dodatno dozo, je zame kriv Murray, saj ga je pustil po prvi dozi samega v sobi, kar pomeni, da Michael itak ni bil pri sebi in ni vedel kaj dela, ker je bil že na pol v spanju.

  In kot sem rekel, najbolj sporni so mi deli, ko je prišlo do težav, takrat pa je Murray res storil ogromno napak in se celo v najbolj usodnih minutah menil z neko babo namesto da bi poklical reševalce še isto sekundo. Amater, totalni amater.

 5. Thomas pravi:

  Posnetek, o katerem govorita, prikazuje Michaela pod neko substanco, vendar to skoraj zagotovo ni propofol. Pri propofolu menda takoj “zaspiš”, ne zmanjkuje te počasi in postopoma.
  Je pa vsekakor posnetek, ki je ponovno vzbudil eno globoko žalost v meni, saj ponovno doživljaš dogodke izpred 2+ let. Poleg tega ima tako popačen glas, da je skoraj neverjetno, da je to Michael Jackson. Michael Jackson, ki je v istem obdobju enkratno zapel pesmi, kot so Speechless, I Just Can’t Stop Loving You itd.

  Včeraj zvečer, ko sem spremljal sojenje preko CNN-a in Sky News-a, sem ravno priključil televizijo sredi posnetka in se najprej vprašal, zakaj stari Joseph spet govori o This Is It? Šele nekaj trenutkov kasneje sem se uspel zavedeti, da je to Michael. Njegov glas je bil grozljivo podoben očetovemu!!

  Tole bo zelo naporen mesec, po eni strani skoraj nisem pripravljen na to sojenje. Bom pa zagotovo vsak dan spremljal, da zares slišim vse argumente in pridobim celotno sliko. Zato, da bom o stavri lahko govoril tudi brez nujne fanovske perspektive!

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Če je Michael Jackson, je jasno, da ima tak glas, saj je na pol v komi in komaj govori. Na čem je, nimam pojma, očitno je, da je trofjen od nekega šita. Morda je res propofol, torej trenutek, ko pada v globok spanec in še ne prime doza povsem. Ker če ga jemlješ redno, si malo bolj imun nanj po moje.

  Tudi jaz se trudim razmišljati trezno, čeprav je težko, ampak vseeno se trudim in gledam zelo širiko sliko. Lahko bi natrosil kar nekaj reči v prid Murrayju, toda še vedno ostaja dejstvo, da je res storil ogromno napak in da je Michael zaradi tega umrl.

  Tako daleč, da rečem, da ga razumem, ker je bil pač prestrašen, pa žal ne morem. Saj ni bil najstniška oboževalka, ampak zdravnik, jebemti. Verjamem pa, da ga je zagrabila panika, ko je videl zastoj srca in se je tudi zato začel obnašati kot totalni debil. Toda to žal ni opravičilo, saj je Jackson mrtev.

 7. RHYME-G pravi:

  ko so ble te vaje za koncerte zadne tedne je vsak drug dan prsla ven nova fotka majkla ko je hodu zdravniku…pa dermatologom pa tak…pa spet je meu čop pa un klobuk fedoro pa tak…..pa bi lah tam poiskau pomoc pri zdravnikih….on pa je zgleda sam na tega murrya se zanasu…baje je biu njegov dolgoletni zdravnik! …..

  če je res to tak dalc da ti pomaga sam propofol ki povzorca zastoj srca kak se lah pol navadis na to ?? pa da mislis da lah to jemles in da bo kul ??? se pa ni michael biu idiot!
  ne vem no..murray ni zna nardit niti osnovnega CPR uživljanja!!!
  to da ni mogu spat je logicno….sej ze normalni ljudje ko so zivcni sam zared neke navadne sluzbe ne morjo spat…..
  mogoc je slo vse predaec..in glih zato bi ta murray mogu poklicat ustrezno pomoc pa magar bi prestavl koncerte pa majkla dal v bolnico za mesec da se mal relaxira….cepa ze bi pa mogu pazit na njega! tak da v vsakem primeru je kriv!

 8. Thomas pravi:

  Vprašanje, ali lahko postaneš imun na propofol! Takšne strokovne podrobnosti bodo razkrite tekom sojenja. Ampak kolikor sem zasledil, propofol prime hitreje, kot lahko ti recimo do konca stisneš injekcijo, kar tudi močno govori proti lastnem injeciranju, upoštevaje količine, ki so jih odkrili v Michaelu!

  Murray je storil ogromno napak, res ogromno:
  - propofol v domačem okolju, brez zdravniške opreme ter naprav za nadzorovanje in oživljanje, brez kolega zdravnika, ki bi nadziral, medtem ko sam gre na stran,
  - prevelike količine propofola,
  - napačna raba propofola,
  - neustrezen odziv na težave in prepozen klic reševalcev,
  - neustrezno oživljanje pacienta,
  - laganje reševalcem o sredstvih, ki jih je dal pacientu,

  Po zvočnem posnetku,ki so ga predvajali, je postalo jasno, da je Murray torej vedel, da ima Michael velike težave z nespečnostjo in da jemlje sredstva. kljub temu ga je še naprej pošiljal na telesno naporne vaje. Tole vpije po obtožnici za umor, ne pa uboj iz malomarnosti (je to ustrezen izraz po slovensko?).

 9. Thomas pravi:

  Rhyme:
  Obstaja tudi možnost, da je bil Murray zelo zafrustriran, ker začetne manjše doze drugih zdravil in pomirjeval niso prijele in je bil Michael še vedno buden, Murray pa je želel v miru telefonirati s svojimi ženskami. Iz gole frustracije je morebiti lahko zadal preveliko dozo.
  Dokazi namreč kažejo, da je usodnega jutra zelo veliko visel po telefonu!

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jp, Murrayju je zaupal v celoti, to pa ga je na koncu stalo lajfa. Še eno Michaelovo napačno zaupanje v slabe ljudi. To je res neverjetno kolikokrat se mu je to pripetilo.

  Kot sem rekel, nimam pojma kaj se je res dogajalo, vem pa, da je to sranje rabil, da je lahko zaspal in da je bil tako zelo obremenjen s temi kurčevimi koncerti, da je očitno pozabil, da je propofol lahko res nevaren na dolgi rok. Kaj veš, morda mu je Murray zagotovil, da ne bo panike pa mu je pač verjel. Le zakaj mu ne bi, če pa je bil njegov dolgoletni zdravnik, ki mu je res zaupal.

  To, kar je Murray počel po zastoju srca, je, kot sem že rekel, čista šlamparija, ki bi jo znal bolje izvesti tudi Bubbles, jebemti.

  Predaleč je šlo, brez dvoma, ti koncerti so bili slaba ideja, še posebej 50 komadov. Na to ne bi smel pristati, ker je imel predolgo pavzo, pa tudi priprave so potekale prehitro. Ampak saj ga štekam, pač želel se je vrniti in spet razturati, bil pa je živčen kot še nikoli, saj ga res dolgo ni bilo, pa datum začetka se je divje bližal, saj so vse skupaj zelo na hitro spravili skupaj. Potem so nekaj celo prestavili, kar je dokaz, da je šlo nekaj narobe. Res bi bilo bolje, da bi prekinil vse skupaj in se pač umiril malo ter s koncerti počakal, jebat ga, najprej zdravje, potem biznis. Toda glede na vse kar se mu je dogajalo od leta 2001 dalje, ga povsem štekam, da je tako zelo padel noter v ta šit.

 11. Thomas pravi:

  Iztok:
  Včeraj je tisti tip Paul Gongaware (?) pričal o urniku za koncerte TII in dejansko urnik ne bi bil tako zelo naporen – v povprečju 10 koncertov na 30 dni!

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Thomas, ogromno napak, res. Usodnih, jebemti. Je pa vprašanje, če bi ga Michael poslušal, ko bi mu rekel naj prestavi koncerte in da ocenjuje, da ni zdrav. V tem je caka.

  Možnost, da bi mu dal veliko dozo samo zato, da bi imel malo miru, pa je tudi meni vedno bolj realna, saj je bil res en tak debil, ki očitno sploh ni imel pojma kaj se lahko zgodi, če bo površen.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vem za urnik, a vseeno ne spremeni dejstva, da je bil Michael izjemno živčen in da se je mudilo. Pa tudi 10 špilov na 30 dni ni malo za petdesetletika, ki še vedno želi delati šove kot mladenič in ima v glavi, da mora znova dokazati, da je najboljši.

  Ti koncerti so bili napaka v vsakem primeru, vsaj na tak divji način. Napaka za zvezdnika, ki je imel take težave od leta 2001 dalje. Če ne telesna pa duševna napaka.

 14. RHYME-G pravi:

  mogoc so bli koncerti napaka sam michael pa je rabu denar tud a ne! in s temi koncerti pa pol ko bi biu album je vedu da bojo padal miljoni!….
  mogoc je murray tak velik telefoniru ravno zato ker je biu na liniji z ostalimi ki so hotl majkla ubit …in so preverjal če je vse pod kontrolo pa če je umor na dobri poti da se izvrši!
  to ji je se bol realna slika!!!
  michael pa je tak vedu da ga hočjo spravut stran zarad katalogA!!!to je poveu tud lisi…pa unmu “šmuliju” in mami in janet in vsem!
  me zanima ce se lahko dobi zvocne posnetke tel.pogovorov od murrya …vrjwtno ja..ker se vse snema pa nekje shranjuje! to bo se zanimivo! ker da je pa murray reagiru tak kot je…pa je vrjetno bla sam njegova igra!…da je kao zaigrau paniko..pu umoru…da bi biu prepricljiv! ….vrjento so mu oblubl kak miljoncek pa 3 leta zapora najvec (ker je doktor) itk da je sprejeu! ….

  se bol realno pa je da je michael živ!

  ker drugač je vse skupi preveč debilno!

 15. Thomas pravi:

  Ampak Michael je očitno vedel, da bo koncertov lahko tudi 31, čeprav so začeli z desetimi! Očitno je sam želel preseči Princov rekord.

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hm, dvomim v ta scenarij, preveč nor je, preveč grozen, ni pa izključeno, da se je res tako zgodilo, jebemti. Samo resno pa dvomim, da bodo to dokazali, niti nimajo tega namena trenutno. Bilo bi preveč nevarno in drzno, pa še dokazov ne bi dobili po moje. Še pri nobenem zvezdniku, ki je šel na tako čuden način, jih niso, saj je vedno vpletenih preveč pomembnih ljudi in v igri preveč denarja.

 17. juure juure pravi:

  IZTOK GARTNER – 28.09.2011 ob 14:43

  … propofol. Nimam pojma, res ne, ne spoznam se dovolj, da bi pametoval, ampak očitno je bil to edini način ….
  ________________________

  Da ne?
  A res?
  Ne spoznaš?
  Kaj pa je potem to pisarjenje?
  _______________________

  Meni grejo pa maxinaqrac pametnjakoviči, ki pojma o pojmu nimajo in kar nekaj dregajo v tipkovnico zaradi dreganja samega.

  Ste pametnjakoviči bili zraven?
  Veste kaj se je dogajalo?
  Ste videli?
  Poznate te odvisnosti?
  Ali nakladate le na osnovi nekega novinarskega nakladanja rumenega tiska – na osnovi nakladancij bebavih nakladačev tipa FDV?

  Za kozlat !!!

 18. samokodela samokodela pravi:

  Jah tu je vedno tako,da se tudi jaz sprašujem, če si ti zvezdniki proti koncu res ne dajo nič dopovedat al kaj!? Tudi če ne bi pri Jacksonu zdravnik zajebal, bi si substance priskrbel sam, kot praviš!

  Zakaj nihče ni uspel Elvisu razložit naj ne je toliko in naj se ne drogira in tako naprej, itd., itd. veliko je bilo teh zvezdnikov in različnih a vendarle podobnih situacij!

 19. DjaDjeDje pravi:

  In dejansko je bil ta nesposobnež prizadeti po imenu C. Murray plačan $150.000 s strani Michaela Jacksona. Pa v pizdo materno, za desetino tega denarja bi čistilka iz zdravstvenega doma Litija bolje opravila to delo.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Juure, kaj te matra, nisi šel srat danes? Le ugibam, razmišljam, tuhtam, domnevam, se sprašujem, kot ves ostali svet, ki nima pojma kaj se je zgodilo tistega usodnega dne in bi res rad izvedel resnico.

  Kodela, propofol bi si morda lahko res priskrbel pri kakem drugem zdravniku, toda sam si ga ne bi mogel dajati, zato bi rabil tretjo osebo in monitoring. Prav tu je računal na Murrayja, ki pa je pogrnil na celi črti. Niso samo zvezdniki, veš, zadevo je treba pogledati tudi iz drugega zornega kota, se pravi, da bi tudi zdravniki naredili vse, da bi delali biznis z bogatim zvezdnikom in mu naložijo vse mogoče pizdarije, da bi ja napolnili svojo denarnico. Jackson je imel hude težave z nespečnostjo in če mu je Murray predlagal propofol, bi ga moral nadzorovati kot se reče, ne pa površno in ko en debil. Bil je odgovoren zanj, v tem je finta.
  Tudi Elvis je imel podobne fore, tudi njega je na oder butal menedžment, za vsako ceno, četudi je bil na koncu kot zombi, so ga nafilali s tabletami, da je lahko odfural koncert in da so z njim spet zaslužili. Pa ni se kaj dosti sekiral, saj je videl, da lahko na odru tudi leži in nabije 100 kil viška, pa bo za folk še vedno bog.
  Preostali del komentarja pa sem ti zbrisal, ker nima pol kurca zveze s temo zapisa.

  DjaDjeDje, to je še dodatna groza, ja. Da nekomu plačaš, da te ubije. Fak.

 21. Thomas pravi:

  A spremljate prenašanje v živo? CNN in Sky News prenašata od nekje popoldneva (najbrž) do nekje 1.00 zjutraj.

  Kaže, da je Murray na začetku zahteval celih 5 milijonov $ na leto!!!

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Sem pa bral, da tega denarja ni nikoli dobil oz. da tudi ni dobil vsega, kar mu je Jackson obljubil. Pa saj ne vem kaj je sploh res.

 23. Thomas pravi:

  Iztok:
  Denarja verjetno res ni dobil. Pa veš zakaj ne? Ker pogodba nikoli ni bila podpisana!
  Na začetku je zahteval 5 milijonov, AEG ga je seveda zavrnil (Paul Gongaware (?) je pričal, da je takšna vsota znatno previsoka v teh situacijah). Zato je bil odvisen od tega, ali bo Michael podpisal pogodbo, ali ne.
  Po mojih informacijah pogodbe nikoli niso podpisali. Sploh pa ne za čas pred samo turnejo. In zato tudi ni imel prav nobene zdravniške opreme, ki bi sicer lahko rešila Michaelovo življenje – ker v času pred samo turnejo te opreme ne bi smel potrebovati!

 24. juure juure pravi:

  Ti,
  - a’ ti vedno nakladaš o zadevah za katere ne veš, če sploh so?
  - a’ vedno kar verjameš rumenemu tisku?
  - a’ vedno sodiš, preden izreče sodišče svojo sodbo?
  - a’ veš, da si čudak?

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Juure, a ti sploh bereš kaj ti pišem, jebemti no.
  Dajva nehat, nima smisla, oglasi se le, če imaš kaj povedati na to temo. Če nimaš, lepo pozdrav.

  Thomas, gledam Sky News malo. Ma težko spremljam vse skupaj. Čeprav me zanima je naporno, saj Michaela ni več in je vse skupaj itak brez veze.

 26. juure juure pravi:

  @ Iztok, nooo – potrudi se razumeti … pa saj to kar pišem je na to temo.

  A’ morda ti tega ne vidiš tako?

  Tematika je to, da pišeš o zadevah o katerih najmanjšega pojma nimaš (kar v sestavku in komentarjih večkrat sam omenjaš in potrjuješ) – “trabunjaš” .. “krneki” .. blebetaš kot branjevka, ki prodaja solato na tržnici. Pa še ta bi te nesla ..
  >:o)
  Zakaj – a’ nimaš pametnejše tematike?

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stari, zakaj raje ne poveš kaj si pa ti misliš o vsem skupaj? Zakaj še vedno blebetaš le o meni, pizda no.
  Ej, dajva nehat, resno. Smetiš mi zapis.

 28. Thomas pravi:

  Iztok:
  Tudi mene zelo muči, ker ga ni več. Ampak spremljam zato, ker se je zgodila velika krivica. Michael ne bi smel umreti. Michael je v najbolj nedolžnem primeru umrl zaradi človeške napake in malomarnosti. Menim pa, da je možno, da je vmes bila kakšna oblika frustracije in afektnega odziva na povsem banalno situacijo a la “Zdajle hočem mir, ker telefoniram.”
  Je pa zelo nadrealistično vse skupaj… Sojenje zaradi uboja Michaela Jacksona?… Fuck no, kako je lahko prišlo do tega?!?!?!

 29. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Po moje pa ni prav, da to prenašajo, saj gredo preveč v Jacksonovo intimo, kar mu ne bi bilo všeč. Vzeli mu bodo še zadnji kanček dostojanstva. To ni dobro. Pa tista slika, pa posnetek, pa vse mogoče, ni to dobro, ni.

 30. Thomas pravi:

  Iztok:
  To prenašanje po vsem svetu Michaelu zagotovo ne bi bilo po godu, ampak po drugi strani je itak njegovo celo življenje vedno bilo na samem vrhu aktualnih zadev – po vsem svetu.
  Morda pa je dobra stran tega prenašanja po TV ta, da novinarji ne bodo mogli toliko zakrivljati resnico, kot so to počeli pri michaelovem procesu. Takrat prenašanja ni bilo in se je hitro našel kak umazan in brezvesten novinar, ki je močno prirejal dejanske izjave prič. Če je prenašanje, lahko vsak sam preveri, kaj je kdo rekel.

 31. Thomas pravi:

  Čeprav za sliko se pa res strinjam, ali je bilo to treba? Nikoli nisem želel videti slike pokojnega Michaela.

 32. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Michael Jackson: Pravici mora biti zadoščeno pravi:

  [...] Jackson: Pravici mora biti zadoščeno 30.09.2011 Prvi prvem zapisu o sojenju doktorju Conradu Murrayju, ki je v zadnjih tednih skrbel za zdravje Michaela Jacksona in ga na [...]

 33. Lazo pravi:

  Zgravnika upam, da čaka prava kazen.
  Ne štiri leta zapora ampak srečanje z fanom za zaporniškimi zidovi in boleč konec.

 34. RHYME-G pravi:

  nisi nc komentiru da je dobu 4 leta!
  Reverend Al Sharpton
  STATEMENT BY REV. AL SHARPTON REGARDING THE SENTENCING OF DR. CONRAD MURRAY

  The sentencing of Dr. Conrad Murray to four years in prison by no means ends the injustice suffered by Michael Jackson nor does it in any way mitigate the fact that his children have lost a father and the Jacksons have lost a son for the rest of their life. While I approve that the Judge gave the highest sentence permitted by law and that he used harsh language in condemning Dr. Murray’s recklessness, the sentence is light compared to the damage Dr. Murray and those that may have participated (and went unpunished) have received in relation to the damages they have done. For those of us who knew Michael and loved him this is not a day of celebration. It is a day of continued pain because of the loss of a great artist and friend. I do hope it sends a signal to those that would prostitute their professional skills for money and pleasure while violating the oath of their profession.

  Reverend Al Sharpton, President of National Action Network

  PS: LL COOL JE je meu nov intervju pa je reku da sta posnela ful velik komadov skupi v studiu :) za časa Dangerous! pa jih bo mogoc kdaj izdal!…sam serrious effect je zuni..ze si pa predstavli sma z LL om sta posnela ful komadov…kok je komadov z drugimi?? ko noben ne ve???
  Kmal pride od Queenov nov album pa bo gor ene 5 komadov ki sta jih posnela z michaelom ko se noben ni slisu! zanimivo res

 35. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vedno mi je bilo čudno, da ima Prince na tisoče komadov, Michael pa kao tako malo. No, zdaj je že nekaj časa jasno, da jih ima Michael še več, le da jih pač ni izdajal, saj je v javnost res dal samo tiste, ki so bili presežek. Ostale zgleda da ni povsem končal ali pa ni bil povsem zadovoljen. Je pa finta, da so mnigi izmed njih vsekakor vredni izdaje in so celo boljših od nekaterih, ki jih je izdal. Upam, da kdaj slišimo kaj sta posnela s Cool Jjem in še kom.

 36. Thomas pravi:

  4 leta vsekakor ni dovolj, ampak žal je to maksimum ob tej obtožnici. Prav se mi zdi, ker ga je sodnik označil za nevarnega in upam, da bo čimveč tudi odsedel. Pričakoval sem tudi odvzem licence, ampak kolikor sem razumel to ni v pristojnosti sodnika, kar se mi zdi nenavadno.
  Prav tako se mi zdio nenavadno, da je tožilec od obsojenca zahteval izplačilo odškodnine, ker nisem vedel, da je tudi to lahko del kazenskega procesa. Sem mislil, da se takšne zahtevke postavi le v civilni obravnavi.

  Murray bo sedajs eveda zahteval ločeno celico, ker se menda boji smrtnih groženj. Sicer nisem tako nečloveški, kot bom sedaj izpadel, ampak dejansko upam, da ga bo en ta prav dobil v roke in ga pošteno premikastil tekom trajanja zaporne kazni.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !