Ajka

31.08.2011 ob 01:46

Včeraj sem bil na obisku pri mami in po dolgem času zagledal sliko naše psičke Ajke, ki je umrla pred šestimi leti. Zares lepe spomine imam na to neverjetno prikupno in prebrisano francosko buldiko, ki sem jo imel res rad.

Končno sem zmontiral tudi kratek filmček njenih posnetkov in vsakega posebej podoživel še enkrat.

YouTube slika preogleda
 

7 komentarjev na “Ajka”

 1. Ajda pravi:

  Super! Očke kot dva gumbka:) Lepo si zmontiral.

 2. zelda pravi:

  Prav simpatična psička.Pravi črni vražiček.

  Je pa hudo, ko se mora človek posloviti od svojega štirinožnega prijateljčka. Doma smo imeli pritlikavega pinča, dočakal je kar lepo starost 16 let. Sedaj nimam nobene živalce več,ker sem preveč trpela,ko smo morali uspavati našega pinčija. Verjetno tudi tvoja mama nima sedaj nobene živali.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ajda, te njene očke, ja, kot bi bila človek, kot bi lahko samo z očmi skupaj spravila ogromno različnih razpoloženj.

  Zelda, 16 let? Lepa starost. Zaejbano je to, ko umre pesek, ja, kot da umre družinski član. Eni tega ne razumejo, meni je to povsem jasno. Si pa mnogi takoj nabavijo novega psa, da niso preveč žalostni zaradi prejšnjega.

 4. Anja pravi:

  Lepotička mala. Kolk pa je bila stara, ko je umrla?

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  11 let.

 6. Andrej pravi:

  Lepotička mala. Sem velik ljubitej psov in ravno tale članek me je spomnil na našo ovčarko Nero, ki je umrla pred tremi leti. Ne morem verjeti, kako se lahko nekateri ljudje čudijo, če žaluješ za psom. Tako je bilo v mojem primeru. Sicer pa imamo zdaj novega psa, nemško ovčarko, prijazno, lepo, neagresivno…Psi so zakon in ravno zato mi gre na kurac, ko oprostijo kakšnega mučitelja živali.

 7. IZTOK faking GARTNER » Vili Resnik & Marta Zore: Vse kar sva bila pravi:

  [...] Pa poseben pomen ima zame, saj sem ga na nekem starem posnetku prepeval skupaj z mojo malo buldiko Ajko, ki je žal ni več. Vili Resnik je bil in bo totalni car, ki ga še vedno močno spuštujem, Marta [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !